icon

Švagriná ma chce obrať o majetok

19. apr 2025

Ahojte baby , s bratom sa nebavíme, kvôli švagrinej ..neznáša má, čo mi potvrdili aj jej deti ..
S našimi sa tiež nebaví, iba deti a brat ,nakoľko našim pokradla všetky šperky , a dala do záložne , nakoľko má dlhy v nebankovkách a hra automaty..
Najnovšie jej deti hovoria ,celkom otvorene , že ona sa vyjadruje (deti majú 8 rokov , tak inde by to nemali kde mať) ,že ona sa postará ,že ja nič z dedičstva po našich nedostala .,že všetko mi zoberú .,ze ona sa postará , všetko po našich bude jej s bratom ..pričom moji rodičia nie sú ešte ani dôchodci ...ja nie som ani smutná ,ja už neviem čo cítim , pre mňa to je morálne dno toto, nakoľko hoci sa spolu nebavíme ,môjho muža by toto ani nenapadlo , aby ma huckal proti bratovi ,že nič nemá zdediť ...chcela som sa len posťažovať ..

Strana
z3
autor
19. apr 2025

Naši majú ešte dosť času ,tým pádom ani o nejakom dedičstve nemusí byť ani reč

kristinka92
19. apr 2025

Tak v prvom rade by to aj bola skoda keby ich dedičstvo prakticky skončilo v automatoch alebo exekútorovi…nato tvoji rodičia cely život nerobili rukami aby to zhrabla cudzia krv, ktorá nevie hospodáriť a ma dlhy… Na tvojom mieste by som sa snazila udržiavat len kontakt s bratom a jeho detmi ak by sa dalo,

saraxyz
19. apr 2025

Nerieš ju. Ako ťa chce obrať o majetok? Keby sa niečo stalo a dedí Tvoj brat, nespada to do BSM (opravte ma, ak sa mýlim). Tvojim rodičom pokradla šperky, tak hádam vedia čo je zač.

autor
19. apr 2025

@kristinka92 áno je ,kks na túto tému som už aj zabudla, ale naši sa s ňou už nebavia , tam sa udialo veľa zlého , pokradla šperky, deťom peniaze čo im dali naši, šperky po babke ,čo sme mali na pamiatku zlato ,našom peniaze ukradla ,niekoľko stoviek a brat stále skáče ako ona píska ..

autor
19. apr 2025

@kristinka92 a s deťmi sa snažím ,aj keď ich hucka proti mne a brat sa so mnou nebaví , drží s ňou

kristinka92
19. apr 2025

Tak to je strašne smutne mat takúto otrasnú osobu v rodine, čo iba peklo vyrába :( Mne by stacilo už len to že rodinne zlato ukradla, tam by u mna skončila, ale to si bohužiaľ musia uvedomiť rodičia a brat. Mamina sa ma uz lepšie?

autor
19. apr 2025

@kristinka92 veď u mňa skončila , ja si toto neviem predstaviť,ja som u mužovej rodiny bývalá pár rokov kým sme postavili a teda doteraz neviem ,kde majú čo uložené ,lebo sa v cudzích veciach nehrabem ,nieto ešte ukradnem ..už lepšie chvalabohu ...
Je to vyčerpávajúce , lebo ja sa tak ani nebojím o majetok ,ako ma to šokuje z toho morálneho hľadiska..

dianka3
19. apr 2025

Keď vredy ukradla zlato a dala do záložne už vtedy ste mali zavolať políciu

autor
19. apr 2025

@dianka3 vieš neukradla ho mne ,tak to bolo na našich ,čo spravia ale mysleli si vtedy ,že sa len pošmykla...
Vieš moji rodičia ,napíšem to tak sprosto , sú v balíku (vlastnou zásluhou) a ona sa rozhodla že všetko bude jej

autor
19. apr 2025

@dianka3 a hlavne ona v Tom žije ,ona je o Tom presvedčena a hovorí to doma aj deťom

petracandle
19. apr 2025

A ako by vás asi tak mohla okradnúť o majetok?
Jedine cez rodičov, čiže tých si dorieš, aby neprepísali nič na brata! Pri dedení je už na nich čo so svojou castou urobia..

A čo sa týka tých krádeží, už dááávno ste mali na ňu zavolať políciu

autor
19. apr 2025

@petracandle tam ide skôr o princíp a to že ona dedí , už a rodičia su len vyše 50 tnici

autor
19. apr 2025

@petracandle a nemá ani nárok na nič také

sara07
19. apr 2025

nahrat deti alebo zobrat ich k rodičom nech povedia čo píšu a urobit závet , polka bratovi polka tebe ...

autor
19. apr 2025

@sara07 oni to hovorili pred našimi , oni o Tom vedia, veď pri nich to hovorili , že všetko bude aj tak ich, mama to zariadi

vanilkovazmrzka
19. apr 2025

Pomoct neviem, ale je mi to luto… odstrihnut, zit svoj zivot. Dedicstvo je teraz irelevantne a ked bude relevantne, tak tam rozhodne sud a nie daka spekulantka

autor
19. apr 2025

@vanilkovazmrzka ďakujem , najhoršie že ja by som brata , hoci sa nebavíme ,nevedela ani o cent obrat ,čo by mu patril..toto mi je najviac ľúto , že ja som sa v živote týmto smerom ani myšlienkami neuberala a môj muž tak isto nie

autor
19. apr 2025

@vanilkovazmrzka máme sa dobre dovolím si tvrdiť, ja nečakám na to kým rodičia zomrú a nehovorím deťom že všetko čo má babka s dedkom ,bude naše a postarám sa aby Verona nedostala ani cent ..asi chápeš čo myslím

vanilkovazmrzka
19. apr 2025

Bohuzial ked ide o dedicstvo a o peniaze, lamu sa aj inak pevne a silne vztahy. Mam s tym osobnu skusenost a tam sa vsetci tvarili ako funkcna rodina…. takze aj ked to vyznie bizarne, si na tom vlastne dobre lebo ta uz nemoze v buducnosti sokovat a zlomit zrada od rodiny, ktoru necakas

autor
19. apr 2025

@vanilkovazmrzka aj tak ma to dostalo, je mi to ľúto ,a ešte rozprávať to 8 ročným deťom, a naši sa s ňou ani nebavia za to všetko , čiže ani s ňou nevychádzajú, ako ona došla na to ,že to bude jejich

petulda333
19. apr 2025

Ja by som si tazku hlavu nerobila,po tom vsetkom si vasich asi tazko omota okolo prsta,aby vsetko prenechali im. Pohovor s vasimi co si o tom myslua,ze sa toho bojis... A koniec koncov,aj ked brat teraz skace podla nej,to este neznamena,ze o rok nemoze byt inak

autor
19. apr 2025

@petulda333 naši to vysvetlili aj deťom, trochu tvrdo ,ale tiež ich to nahnevalo, a hlavne že po Tom všetkom ,ešte ide deliť ich majetok...že veď ona nie je ani ich potomok,

autor
19. apr 2025

@petulda333 mňa to skôr dostalo po tej citovej stránke,ako to či sa mám skutočne báť o majetok,ja s ním ani nerátam , nech sa rodičia tešia dobrému zdraviu čo najdlhsie

petulda333
19. apr 2025

Divim sa ti,keby to fakt hrozilo,tak ok,ale potom vsetkom by som sa nebala vobec

autor
19. apr 2025

@petulda333 veď píšem že nebojím sa , mňa to z tej ľudskej stránky dostalo, mám sa dobre aj teraz ,bez peňazí rodicov

petulda333
19. apr 2025

Ale ja stale nechapem preco. Ved ona je troska,podla tvojho opisu,zly clovek. Od takej osoby by ma nic netrapilo. Je sama nestastna a zrejme sa takto citi chvilu lepsie.... Jedmym uchom dnu,druhym von

autor
19. apr 2025

@petulda333 áno máš lepšie ,zato som aj písala som , trošku nech z nadhľadom sa pozriem na to

petulda333
19. apr 2025

Uplne ju vypusti z hlavy,nestoji zato. Naozaj

ivik4
19. apr 2025

? Ja by som jej tak bachor vycistila zeby sa hanbila ze nieco take rozprava pred malymi detmi. Fuj hnus, ona co nema narok ani na ho... od tvojich rodicov 😡. Jej muz nepovie nic, v pohodicke kyvka hlavou ze jeho sestre by zobrali vsetko ?
( si mysli asi ze je carodejnica )

Strana
z3