Švagriná neumyla misku, ktorú som si u nej zabudla
Keby ma vasa svagrina u vas misku, ktoru si nechala u vas doma. (Nejdem zachadzat do podrobnosti, ak by to tu citala). Ale proste nieco sa robilo u mojej svagrinej. Kde som si doniesla misku, v ktorej boli veci potrebne na pripravu niecoho, co sa robilo (varilo) u nej. Tu misku som u nej zabudla. A po tyzdni som si na nu spomenula, ze som si ju u nej zabudla. Isla som po nu a ona ju ani neumyla.
Neviem ako vy, ale u mna keby si hocikto nieco nechal alebo mi doniesol nieco na tanieri, tak by som to umyla. Bolo by mi trapne vratit neumyte. Myslite, ze sa svagrina zachovala zle?
vy si robite srandu, lenže na 1.sviatok vianočný je najviac špinavých misiek 😀
@bomba36 hmm, on nebol čistý uz ked ho bral. Viac nas vždy zarazalo a navzdy zostane záhadou na co ho potreboval a kde ho tých 15 rokov mal keďže zil v centre mesta v malej garzonke...🤔 nikto z nas ho uz nečakal naspäť, takze ked sa s nim po 15 rokoch objavil a akoby nič povedal "doniesol som ti naspäť ten furik" otec si myslel, ze sníva 😆
@haley7897 mozno kopal tajnu chodbu pod panelakom a potreboval vynosit tu zeminu 😀to by zodpovedalo tym 15 rokom
teraz som si všimla, že obrazky korešponduju s nazvom diskusie...to komu sa tam chce davat? tych diskusii tu je milión
@haley7897 mozno kopal tajnu chodbu pod panelakom a potreboval vynosit tu zeminu 😀to by zodpovedalo tym 15 rokom
@zuzana76 myslíš, ze sa hral na útek z väzenia? To by od neho popravde vyvstalo. On nemal žiadne majetky ani nič cenné, napriek tomu si dal do mestskej garsónky nainštalovať ťažké oceľové bezpečnostné dvere, najdrahšie co našiel 😅 takže kopať únikovú cestu "keby čosi náhodou " by v celku zapadalo...🤣
@zuzana76 myslíš, ze sa hral na útek z väzenia? To by od neho popravde vyvstalo. On nemal žiadne majetky ani nič cenné, napriek tomu si dal do mestskej garsónky nainštalovať ťažké oceľové bezpečnostné dvere, najdrahšie co našiel 😅 takže kopať únikovú cestu "keby čosi náhodou " by v celku zapadalo...🤣
@haley7897 mozno mal nejake vnuknutie, ze sa musi pripravit keby nieco 😀 , aj tie roky by tomu zodpovedali, dufam, ze aspon sa prekopal do banky, alebo na ine vyhodne miesto. Mozno uz nie je taky nemajetny 😀
@haley7897 mozno mal nejake vnuknutie, ze sa musi pripravit keby nieco 😀 , aj tie roky by tomu zodpovedali, dufam, ze aspon sa prekopal do banky, alebo na ine vyhodne miesto. Mozno uz nie je taky nemajetny 😀
@zuzana76 hmm, žiaľ nie. Su to nejaké 2-3 roky co zomrel a v dedicskom konaní prisli len dlhy a exekúcie 😬😁
@anonym_autor tu sa riešia také blbosti..🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Naozaj už sa ľudia tak nudia a nemajú žiadny zmysel v živote ani záľuby..Veľmi biedny život to musí byť.
Moje desať ročné dieťa by sa také nepýtalo a urobí si vlastný úsudok.

@anonym_autor to fakt ????ako mna by to nenapadlo riešiť toto na fóre...ty nemáš kamosky ? Max im by som v rámci reči spomenula možno takú blbost ale zakladať o tom diskusiu na fóre🙈áno, áno mas pravdu, švagriná je nevychovana a neporiadna spindira!!!! lebo mam pocit, že celou diskusiou si chcela len toto docieliť . Ži a nechaj zit