Švagrina okrikuje a napomína moje deti. Ako reagovať?
Akoby ste reagovali ak by vasa švagriná okrikovala a napominala vase detí?
Ona ma.totiz 11m dieťa, prvé, vytúžené.. lenže je neskutočne precitlivela nanho.. mam dve deti 1-4r a teda my dve sme dosť odlišné vo výchove. Ona absolútne malemu neurcuje hranice,ja ano.. on môže všetko,vsetkoco ukáže hned mu podáva, nonstop je snim,nikomu ho nedá kocikovat ani vlastnému mužovi lebo nikto to nevie ako ona( uspávat)
No proste jej z toho hrabe,to sme sa zhodli cela rodina aj jej mama to tvrdí,ze ju nespoznáva.
Nieje uz najmladšia , druhé dieťa v nedohľadne.. ja mam este pred 30 a chceme ešte 3tie dieta.. príde mi ze mi závidí, cítim medzi nami take dusno.
To je v stručnosti. Ale hlavný problém o ktorom cgcem písať je, že často poucuje maju 4 ročnu .. ked sa hrajú deti spolu tak stále jej čosi vadí,aby nekricali toľko lebo jej syna to znervózňuje,.. stale jej hovorí ze ona je už veľká ona uz sa nemôže takto hrať , iba malý môže levo je maličký este.. ona nemôže hodiť hračku na sem alebo zobrať z ruky ( koniec sveta toto) ale maly keď vezme tak jw vsetko ok.. proste ide mi strašne na nervy,ako furtcosi ma do mojej najstaršej.. akoby ste reagovali?
Uz som sa snažila snou hovoriť štýlom ze aj staršia je dieťa a ze ked bude jej malý mat 4rtak pochopí..no ona stále ide svoje.
neviem co to tu tie zeny splietaju za nazory,ale teda len pre to,ze moje ma 4roky a tvoje menej,ho moze niekto napominat a to mensie moze vsetko?!akoze 4rocne uz nie je dieta?...takto by to teda nemalo fungovat,v ziadnom pripade,neznasam napr.vetu ty uz si velky,ty musis ustupit a pod.,ked sa stale jedna o deti...
samozrejme su iste veci,ktore dieta vzhladom k veku ma uz vediet ale v hre?...kazda normalna matka upozorni svoje dieta ak nejako "ublizuje" inemu,napr.trha mu hracku z ruky a pod.,ale nielen jednostranne a uz vobec,ze moje moze vsetko a tvoje nic a este jo bude. poucat
jednoznacne sa dcery zastat..
Zase nemozme porovnavat 11 mesacne a 4 rocne dieta.... jasne, ze to mensie nepochopi, ze nema brat hracky a starsia, pochopi, ze babo bude revat.... vsak sama autorka ma aj rocne dieta a tam musi vidiet rozdiel.... mne ked starsie robilo hlik, ked som uspacala mensie, tiez som chcela aby bolo tichsie... autorka, nestretavajte sa tak casto a bude po probleme, evidentne ste bud u nich alebo u Vas casto..

Keď sa chce ona stretávať a tebe jej správanie prekáža ja by som jejena rovinu povedala, vieš čo mne sa nepáči, že moje deti okrikujes a dávaš im kazanie tak sa nejaký čas stretávať nebudeme.