icon

Švagriná sa mi vysmieva

30. dec 2022

Švagriná sa mi vysmieva že som chudera,že si neminam a neuzivam život. Ona mine aj celú výplatu na oblečenie,na šminky,každý deň si objedná pizzu a obed z restiky domov. Ja takéto veci nerobím,chcem šetriť mať neaku rezervu do budúcna. Áno bojím sa čo bude hlavne keď vidím ako ceny všetko ide hore. Keď jej poviem nech si šetrí na horšie časy,sa mi vysmeje že ona šetriť nebude,že šetria len chudery ako ja čo si nič nevedia uzit. Možno som vadna no neviem ak predstaviť minúť celú výplatu na blbosti. Aj ja si doprajem o čas niečo pre seba,aj pre deti,aj do domu do záhrady. No všetko s rozumom. Stále ma uráža a posiela mi fotky kedy čo kúpila. Darmo jej poviem že nie som na to zvedavá,nedá si povedať.

Strana
z2
dankanka
30. dec 2022

Ja by som jej povedala, ze mne to radost neprinasa kupovat si voloviny :D.

euka210
30. dec 2022

Mozes sa na taku vykaslat. Robis dobre, ...ze ona nema rozum, jej problem. Ked ta velmi stve, tak ju zablokuj a mas od nej pokoj a nemusi ti nic od nej chodit. Nenechaj si kazit zivot takym clovekom.
Mne keby nejaka z mojich svagrin povie, ze som chudera, tak mazem kontakty s nou a ostanu len povinne zdvorilostne navstevy.

kamlicek
30. dec 2022

Cudujem sa, ze sa vobec nad nou zamyslas, takyto clovek si ani nezasluzi aby si mu venovala co i len trosku pozornosti, chvilku svojho casu.

maminkadeticiek
30. dec 2022

Jak ze si dovoli povedat ti ze si chudera?!Preboha!Ty jej obratom povedz, ze chudera je jedine ona s jej kratkozrakymi a jednoduchuckymi nazormi a nech ta viac neotravuje.BODKA!

evaachesa
30. dec 2022

A načo sa s takou chuderou bavíš? Blokni ju a máš pokoj. 💁

snuggling
30. dec 2022

Poviem ti to tak ako to cítim ja. Rodina nerodina, keď je niekto h....., tak sa tak k nemu aj chovám. U mňa argument veď to je rodina nemá vôbec úspech a pokladám ho za úbohý argument akým si ľudia odôvodňujú, že sa môžu chovať ako chcú. Nie je to dôvod aby som sa s tým človekom bavila. Viem o čom hovorím, žijem v tom. Proste toho človeka ignorujem, keď mi aj napíše, odpíšem stroho, základ, ano/nie, alebo pošlem palec hore, alebo neodpíšem a tvárim sa, že zabudnem. Áno, je to rodinný člen, stretnutiam sa nevyhnem, ale konverzácii áno. Rovnaký postup ako pri správach, konverzáciu nikdy nezačínam, ak k nej príde odpovede áno/nie/hmm, robím všetko preto aby som sa bavila s niekým iným kto mi nevadí.

mikadooo
30. dec 2022

Neobhajuj sa. Načo? Posiela foto? Pošli jej lajk, pochváľ... 😁. Veď ťa to nič nestojí 😉. Ja by som sa nesnažila ísť proti nej. To že k nej budeš trochu milá predsa neznamená, že musíš rozhádzať svoju výplatu, nie? Ja takto reagujem na všetkých, ktorí majú potrebu na presviedčať o "svojej" pravde. Fajn, že oni sú so svojím životom spokojní, ja som zas s tým svojím, takže všetko je v rovnováhe a všetko je tak ako má byť, nie? 🙂

tykat
30. dec 2022

Povedz jej ze chapes ze ked "citi" peniaze tak ich musi minut ale nech sa o tvoje peniaze nestara, ze ostanu sediet pekne na ucte.

katkami123
30. dec 2022

Na súperenie treba dvoch. Čiže, keď sa necháš stiahnuť, tak má s kým súperiť. Keď jej vždy napíšeš na čokoľvek iba 👍🏻, nič nezmôže. Poslala by som jej 👍🏻 na každé oblečenie, keby sa ma niečo opýtala na messengeri poslala by som jej opäť 👍🏻, chcela by niečo vedieť, pošlem zase 👍🏻… dokolečka, dokola, žiadne slova, emócie, potrebu niečo vysvetlovat, dávať jej rady, na všetko by som jej iba dala 👍🏻. A do oci vždy iba povedala Ok na všetko, bez akejkoľvek emócie, sucho, chladno. Ju najviac urve z toho, ze od teba žiadnu emóciu nedostane, ze ju máš na háku. Opakom nenávisti je ľahostajnosť. Buď k nej ľahostajná. Ona ti robí naschvaly a bude robiť, pokým jej neukážeš, ze ona a jej názory sú ti úplne ukradnuté aj s tým, čo si kúpila.

anickaaa6aaa
30. dec 2022

Rodina nerodina.. Ja som zablokovala na vyse pol roka vlastného brata. No a? Mala som dost jeho vystupov a diktovania co mam robit, co by som mala a podobne. Neskor sme sa pomerili. Takze zablokovať svagrinu ktora sa ti vysmieva a uráža ta by som nemala najmenší problém vymazať zo života.

larazivago
31. dec 2022

A sa mi zda, že jej tak trošku závidíš...

zuzuliatko18
31. dec 2022

Každá akcia vyžaduje reakciu. Ty podľa mňa Nie si o svojom šetrení presvedčená a švagriná to cíti.kebyzez tvojich reakcií je zrejmé, že ťa to hnevá, zjavne má potrebu rýpať ďalej.
Poviem ti príklad. Mne raz švagriná povedala, že čo malému (mal.par.mesiacov), nenakupujem značkové veci, že určite na to máme. Povedala som jej, že je to zbytočne, zo všetkého hneď vyrastie (vtedy som mala.pocit, že mu nové veci kupujem fakt každý mesiac) a nijako som nekomentovala našu finančnú situáciu, pretože.si.nemyslim, že do toho niekoho niečo. Viac sa k tej téme nevrátila, pretože ja som bola presvedčená o svojom názore a nemala som pochybnosti. A že si príbuzní myslia, že máme kopu peňazí, to nie je moja starosť, naše financie sú naša vec s mužom, nie širokej rodiny.

luccija
1. jan 2023

@ixayxa určite áno.Toto už čítam aspoň 3x

nikolka1986
1. jan 2023

Nie je chudera, ani ty, ani ona. Blokni ju, nie si na to zvedavá, prečo prijímaš od nej správy? Ani o jednej sa nedá povedať, že práve toto zmýšľanie je správne, pre teba je správne to tvoje, pre ňu to jej. Len či jej do toho moc nehovoríš, mne sa takto zhnusila rodina ohľadne viery ( rôzne čudesné knihy o hriechu, prednášky, ružence a pod. ) . A to verím, len si to chcem robiť jednoducho po svojom.

babulkomale
1. jan 2023

Boze zas ty a svagrina? Este furt si neuzivas? Tak nech ta pozve na zatah a nech plati, hned ju to prejde 😂

fauko
Odpoveď bola odstránená
daniela2202
1. jan 2023

Ignorovať, víťaz si ty 😊👍

Strana
z2