Švagriná si zo mňa uťahuje
Cauko😊 švagriná si robí srandu z môjho výzoru. Keď sa upravím hneď poznámky že Boze som ta ani nespoznala ty kraslica.. atd🤦🏻♀️ Fakt mi leze na nervy
Vsak jej povedz, ze aj ona by potrebovala zamaskovat, ale ze aspon minimalne kilo omietky☝️😅.
začni liezť aj ty jej na nervy ;) ale ešte pred tým kukni do zrkadla, či to vážne nepreháňaš s makeupom... to, že ostatní poznámky nemajú, neznamená, že si možno, to čo švagriná, nemyslia tiež
Tak jej povedz so širokym usmevom ze radsej si vymalovana kraslica ako vyblednuta fadna tapeta ako ona. A navrhni jej ze jej urobis make over . Ze trochu ružu a linka na oci by ju zmenili zo zombie na celkom peknu zenu .. . Ake vrat take požičaj.
Popracuj na sebavedomi....ak si spokojna sama do sebou, tak takato poznamka ta nerozhodi.
Zase. Treba ti školskú lavicu, nie sprostosti vymýšľať. Učiť sa, učiť sa, učiť sa, kto to povedal? A prečo? Aby ste neboli hlúpi ako tento príspevok.
Neznizila by som sa na jej uroven a nezacala urazat ju. Ak sa ti paci sa takto malovat tak ukaz svoje sebavedomie a nahod usmev nech povie cokolvek. Zrejme je to zakomplexovana osobnost ktora ma potrebu hodnotit inych.
Jedným uchom dnu a druhým von, keď raz ja som so sebou v pohode, tak ma netrápi, čo švagriná utrúsi, poviem si nech sa stará sama o seba a kašlem na to.
obmedz s nou kontakt na minimum. S takou osobou sa nic neda robiť. A odpovedz jej ak Ta napadne, ze aj ona by mohla ko ecne sa upraviť, alebo nieco co má zmeniť. To ale nepomoze, lebo je to primitivny clovek, ktory potrebuje na svoj zivot ublizovat druhym a nic nepomoze iba bitka a to sa predsa nemoze tak riesit. Nechaj ju jej okoliu nech sa s nou trapia a Ty od nej utekaj a budes mat pokoj.
Tak ked sa namalujes a stretnes ju, tak sa na nu zahlad, a ked povie nejaku tu svoju poznamku, tak sa blazene usmej, nahlas si vydychni a povedz jej: Boze, uz som sa bala, ze dnes to nepovies.
Alebo: Pod sem, ty moj indikator. Vsimla som si, ze ked mi povies, ze som zmalovana, tak v ten den sa za mnou muzi viac obzeraju. Tak co? Je to dnes na kraslicu, alebo iba ok?
Ja mam jednu taku znamu. Ked mi povie, ze dnes dobre vyzeram, viem, ze je to na (censored) a mala by som sa prezliect. Ked nepovie nic, tak viem, ze je to ok.
Aj cudziu zavist mozes pouzit ako spolahlivy tester. 🙂
Treba povedať: Aspoň niekto tu musí byť za peknú.
Asi má mindráky, že vyzeráš lepšie jak ona. Takže kludne sa pred ňou hrdo nes a ona nech tam drží v kúte pusu 👽
Možno sa švagriná nevie obriadit. Sú aj take zeny, ktoré stále vyzerajú rovnako a nevedia svoj zovňajšok prispôsobiť spoločenskej situácii. Stále ten istý fádny účes a make up a je jedno, či ide taka do obchodu alebo na ples. Aj take poznám. Povedz jej, ze ty nemôžeš za to, že sa vieš obriadit a nech nezávidí. A bol by pokoj, nabudúce by ti nič už nepovedala.
A naschval by som sa pred takou fintila, nech ju aj porazí. Ešte by som jej povedala, ze to kvôli nej robíš, aby mala čo riešiť 😀
chápem ťa, ja sa maľujem každý deň a tiež som narážala na kopec "múdrostí" a pokusov vyvolať dojem, že so mnou preto niečo neni v poriadku 😀
No a? Nemusíš byt taka citlivá na seba, tak ti povedala ze si kraslica no a čo. Upravujes sa lebo taka si, cítiš sa tak dobre a to je podstatné. Bud spokojná a vyrovnaná sama so sebou, chceš sa páčiť mužovi nie jeho sestre a potom sa ta takéto kecy nedotknu. Nemyslím si ze ta poznámka bola myslena nejako zle, švagriná je asi ten prostoreky typ co bez rozmýšľania splechne prvé čo ju napadne.
Vždy sú tieto dva protipóly žien, jedny aj na turistiku pôjdu vzdy upravené, s make up om a dokonale zladeným oblečením a potom sú prírodné divozeny pre ktoré je aj špirála triednym nepriateľom. Každa ma svojich fanúšikov.
Tvoje "problemy" by som chcela mať!!
Tak na jednej strane by si utahovat nemala, na druhej strane by som sa fakt na seba kriticky pozrela ci nevyzeram ako Marfa z Mrazika, pripadne by som.sa poradila s kamoskou alebo s vizazitkou. Ja sa niekedy cudujem ako sa vedia pekny zeny doriadit, aj tu na konovi, daju selficko a vyzeraju strasne, potom komenty "jej aka si krasna" "velmi ti to pristane"...a ja neviem ci si z nej robia srandu alebo to myslia vazne.
@tykat ja si praveze dám špirálu, BB cream, ceruzku na pery, rozpustim vlasy, vyzehlim.. a to je celé 🙂
Hrozné...ja som nenavidela ako mi niekto vravel slečna alebo ty si ale vyrástla!
Tak potom nechapem, ze to vobec vidi? Ved to musi byt uplne jemne... jedine ze to hovori len tak nejako pomedzi rec, mysli si ze je vtipna, ale nemysli to vobec zle.
Síce by ma lákalo skúšať ponizit ju, ale hovorí sa: nikdy sa neznižuj na úroveň toho druhého 🙂 takže by som jej vždy odpovedala: ďakujem za názor, ja som spokojná
Tak švagriná asi iba závidí alebo žiarli, ze asi jej by ani take jemne nepomohlo ku krase. Nabudúce jej na to povedz, ze by si chcela mat jej problémy a prezidentkyn plat.
@katkami123 😃👍🏼Presne
@mirkabav spôsoby švagrinej nekomentujem. Ľudia sú rôzni. Iste, niektoré veci sa dajú podať aj jemnejšie. S tým, že nech sa každý stará len o seba, ale súhlasím len čiastočne. Sú situácie a situácie. Ani negatívna kritika nemusí byť zakaždým problém. Naopak. Niekedy viac mrzí, keď všetci vidia, mlčia, nechajú ťa robiť zo seba hlupáka, neponúkajú žiadnu možnosť byť lepším... Odolného človeka by pár poznámok nemalo len tak rozhádzať. Mal by s nimi dokázať pracovať.
Ak je autorka so sebou spokojná, tak je to samozrejme super. V takom prípade stačí už len popracovať na pár trefných poznámkach, ktorými uštipačnú švagrinú odrovná.
Bývalá kolegyňa nás bežne v praci vítala Ahojte moje kraslice ale vôbec to nemyslela v zlom. To len nás tak oslovila a brali sme to v pohode.
Toto u Vas je asi ina situacia, ale netreba si to brat veľmi k srdcu. Mozno Vám závidí, že sa viete pekne upraviť a namiesto pochvaly "kraslicuje". Berte to skôr ako pochvalu 😉
Bozeeee jaj ja len nejavidim taketo zakompkexovane individua na urovni deti s absolutne stupidnymi problemami ...ze to vobec stoji aj za zakladanie diskusie...