icon

Sviatky pokoja, no nie so svokrou

aninkaninka
10. dec 2020

Važne, Vianoce sú jedným z najkrajších období v roku a hoci tento rok budú ťažké keďže sme prišli o pradedka ale i veselé, lebo naše malé dievčatko bude mať rok... Nechápem ako jedna žena dokáže byť taká zákerná.. A ešte to robí s takým patosom.....a ja stále sprostá, že sa nad tým ešte stále dokážem rozculit....

77katarina
10. dec 2020

@aninkaninka Vitaj v KLUBE /nemyslím to v zlom/. Niečo podobné prežívam aj ja tento rok bohužiaľ ☹ Fakt nechápem ako niekto môže robiť ľuďom zle a pritom sa tváriť dôležito .... A vždy hovorím : Za dobrotu na žobrotu ....

zirafienka
10. dec 2020

troška tomu nerozumiem, ktorá žena je zákerná?

aninkaninka
autor
10. dec 2020

@77katarina presne, a ešte sa potom tvári.. Jaaa.. To ja nie, veď som nič neurobila.. Môj manžel to dobre vystihol... Ty niekedy ani slovo povedať nemusíš... Stačí pohľad

aninkaninka
autor
10. dec 2020

@zirafienka svokra

princeznasevera
Odpoveď bola odstránená
aninkaninka
autor
10. dec 2020

@princeznasevera neuveríš, no nie

leuchtturm
Odpoveď bola odstránená
77katarina
10. dec 2020

@aninkaninka U mňa to nie je svokra, lebo už je na druhom svete, ale bývalá kolegyňa alias už terajšia managerka a pre mňa už neaktuálna osoba ktorej "vďačím" 😢 za to, že po skoro 24 rokoch tvrdej práci som a úrade práce ..... celé zle .... Za dobrotu na žobrotu ....

desore
11. dec 2020

Tiez budete svokra a partner Vasej dcery sa bude rovnako vyjadrovat na Vasu adresu. Netreba riesit, nikdo nie je dokonaly, ved nie ste s nou 24 hodin denne. Ked budete naozaj mat problemy, vazne problemy, vtedy zistite, ze svokra je len slaby odvar.

mondolina
11. dec 2020

@aninkaninka
A o čo teda ide?

aninkaninka
autor
11. dec 2020

@desore som s nou 24 hodín denne, ale to nevadí, ona tvrdí, že je taká kvôli tomu, že sa rozviedla, no koľko je takých mamiciek

77katarina
11. dec 2020
mondolina
11. dec 2020

@aninkaninka
A ona býva u Vás či Vy u nej?

cacianka
11. dec 2020

Nechapem tvojmu textu. Vykrik ?
Alebo chces debatovať ? Lenze my nevieme o čom.
Ženská .... To je iba 1 slovo a my netušíme o kom o čom prečo

gabci_gabca
11. dec 2020

Čo konkrétne sa stalo?

leuchtturm
14. dec 2020

Moj prispevok mi zmazali. Także: myslim, ze svokra je normalna 😉

desore
16. dec 2020

@aninkaninka Byvate u nej alebo ona u Vas? Holt, pokial ste v jej domacnosti, tak Vam ine nezostava, ako byt ticho a akceptovat ju. 🤨 Asi je zatrpknuta, ze jej nevyslo manzelstvo. Tazko sudit, nepoznam rodinnu situaciu.

aninkaninka
autor
16. dec 2020

@leuchtturm príspevok som zmazala ja, a normálna nie je, keďže ma nato papier a sama to o sebe tvrdí

leuchtturm
16. dec 2020

@aninkaninka ak ma tvoja svokra potvrdenu nejaku psychiatricku diagnozu, tak je maximalne ubohe verejne ohovarat choreho cloveka.

h2
17. dec 2020

@aninkaninka Akosi sa stále neviem dopátrať, čo také Ti tá svokra robí? Skús napísať nejaký príklad, opíš nejakú situáciu... Lebo takto je ťažko radiť.

zuzanka.zuzu
17. dec 2020

@aninkaninka ako vieš zmazať príspevok inej členky?

zuzanka.zuzu
17. dec 2020

inak celá táto debata nemá ani hlavu ani pätu.... a obzvlášť ak sa tu budú premazávať komentáre, tak to už vôbec ani úroveň 😀

cacianka
17. dec 2020
cacianka
17. dec 2020

@zuzanka.zuzu Autor temy môže zmazat. Ty iba svoj prispevok.alebo svoju tému