Svokor dal 7-ročnej piť pivo
Svokor dával piť 7 ročnej dcére pivo ? Na obranu povedal, že bolo nealkoholické. Ešte sa chválil tým koľko vypila. Prena je to neprípustné. Veľmi sa hnevám
@anonym_autor mne občas ako dieťaťu dali odpiť z piva a myslím, že to bolo uplne ok.
Tieto sladene bireli,je ozaj limonada.Ale je to pravda,s tym,ze sa dieta moze opit.Kedze nepijeme tak ten alkohol viem rozlisit,raz sme tak boli na veceri a pytala som si nealko pivo(0.0)nie 0.5,to nie je nealkoholicke pivo.A normalne mi to udrelo do hlavy,tym,ze nepijem som to riadne citila.Kuknem na flasu a tam 0.5,a dieta sa tym opije este rychlejsie ako dospelak.Takze pozor na to.
@anonym_2a151d To sa pise ale o pivach, ktore nejaky ten alkohol predsa len v sebe maju. Su aj take, co ozaj nemaju nic, to pise aj tento clanok. Ake dal svokor malej?
A co sa tyka zvykania na chut, skor ci neskor v zivote to pivo proste tvoja dcera ochutna aj bez svokra.
@marianarem zase určite nevypila toľko aby sa opila. Proste deti to pivo láka hlavne kvôli pene, určite x krát od deda chcela. Ale proste tá horká chuť pre dieťa nič moc-v tom je super že jej dal nealko pivo nie ochutený sladký radler a dá pokoj a bude vedieť že dedo pije nejaký horký hnus a ani do budúcna ju lákať nebude. To je ako s peniazmi deti čo mali toho v detstve primerane všetko vedia zväčša s peniazmi hospodáriť, ale deti čo žili skromne často prvé výplaty oplieskajú na hlúposti, naberú pôžičky na hlúposti a tak, lebo proste v detstve mali nedostatok. Tak aj autorkinu dcérku to pivo už lákať nebude a bude pokoj.
Autorka, mna ako decko braval dedko kazdy vecer so sebou do krcmy. On si dal pivo, vzdy mi dal z peny si uchlipnut a potom mi kupil nanuk. Pre mna su to pekne spomienky a som za ne vdacna pretoze ja si uz z detstva toho moc nepamatam. Urcite to tvoj svokor nemyslel zle.
Ja ako decko som sa vzdy nalepila na pohar a cuckala penu 🤷😂🤣

@anonym_1f03bf
@marsmykkok
@anonym_037f9e
@marianarem
@beata_k
https://ahojmama.pravda.sk/clanky/z-nealko-piva...
@anonym_2a151d To sa pise ale o pivach, ktore nejaky ten alkohol predsa len v sebe maju. Su aj take, co ozaj nemaju nic, to pise aj tento clanok. Ake dal svokor malej?
A co sa tyka zvykania na chut, skor ci neskor v zivote to pivo proste tvoja dcera ochutna aj bez svokra.