icon

Svokor dal 7-ročnej piť pivo

19. aug 2025

Svokor dával piť 7 ročnej dcére pivo ? Na obranu povedal, že bolo nealkoholické. Ešte sa chválil tým koľko vypila. Prena je to neprípustné. Veľmi sa hnevám

Strana
z2
marianarem
20. aug 2025

@anonym_2a151d To sa pise ale o pivach, ktore nejaky ten alkohol predsa len v sebe maju. Su aj take, co ozaj nemaju nic, to pise aj tento clanok. Ake dal svokor malej?
A co sa tyka zvykania na chut, skor ci neskor v zivote to pivo proste tvoja dcera ochutna aj bez svokra.

nicegirl369
20. aug 2025

@anonym_autor mne občas ako dieťaťu dali odpiť z piva a myslím, že to bolo uplne ok.

vladuska20
20. aug 2025

Tieto sladene bireli,je ozaj limonada.Ale je to pravda,s tym,ze sa dieta moze opit.Kedze nepijeme tak ten alkohol viem rozlisit,raz sme tak boli na veceri a pytala som si nealko pivo(0.0)nie 0.5,to nie je nealkoholicke pivo.A normalne mi to udrelo do hlavy,tym,ze nepijem som to riadne citila.Kuknem na flasu a tam 0.5,a dieta sa tym opije este rychlejsie ako dospelak.Takze pozor na to.

marsmykkok
20. aug 2025
@marianarem

@anonym_2a151d To sa pise ale o pivach, ktore nejaky ten alkohol predsa len v sebe maju. Su aj take, co ozaj nemaju nic, to pise aj tento clanok. Ake dal svokor malej?
A co sa tyka zvykania na chut, skor ci neskor v zivote to pivo proste tvoja dcera ochutna aj bez svokra.

@marianarem zase určite nevypila toľko aby sa opila. Proste deti to pivo láka hlavne kvôli pene, určite x krát od deda chcela. Ale proste tá horká chuť pre dieťa nič moc-v tom je super že jej dal nealko pivo nie ochutený sladký radler a dá pokoj a bude vedieť že dedo pije nejaký horký hnus a ani do budúcna ju lákať nebude. To je ako s peniazmi deti čo mali toho v detstve primerane všetko vedia zväčša s peniazmi hospodáriť, ale deti čo žili skromne často prvé výplaty oplieskajú na hlúposti, naberú pôžičky na hlúposti a tak, lebo proste v detstve mali nedostatok. Tak aj autorkinu dcérku to pivo už lákať nebude a bude pokoj.

lucky_k
20. aug 2025

@anonym_autor baby, veď už začnite niektorá nadávať na svokra a odporučte odstrihnúť vnúča od neho lebo @autorka sa chuderka nemá čoho chytiť a nekomunikuje 😅

anonym_ab30da
20. aug 2025

Autorka, mna ako decko braval dedko kazdy vecer so sebou do krcmy. On si dal pivo, vzdy mi dal z peny si uchlipnut a potom mi kupil nanuk. Pre mna su to pekne spomienky a som za ne vdacna pretoze ja si uz z detstva toho moc nepamatam. Urcite to tvoj svokor nemyslel zle.

libusak
22. aug 2025

Ja ako decko som sa vzdy nalepila na pohar a cuckala penu 🤷😂🤣

Strana
z2