icon

Svokor do mňa rád rýpe

1. nov 2021

Zneužíva moju citlivú stránku. A tým je že si občas beriem všetko k srdcu a neverím si. Ja nič neskrývam. Len ma to štve ako si dovoľuje občas . Ja som z mesta a oni z dediny ..už aj to mi vravel že deti z mesta nič nevedia robiť.
Začína to vo mne vrieť. A viem byť aj hnusná . A vybuchnúť ale vždy v nepravej chvíľi. Môžem sa naladiť ako chcem keď tam idem ale keď si spomeniem aky vie byť tak nervy mám už teraz. Akoooo..manžel zastať a mňa ?😃cha cha . Veľa by som chcela.

Strana
z2
elizabet173
1. nov 2021

@aceris prečo by sa mala obrniť pri úškrne a poznámke - návšteva ešte len keď tam ide? Práve preto, lebo budú maž deti zlý príklad nie. Budú vidieť, ako je ich mama pre deda ničím, handrou a ich otec sa jej nezastane. To ti príde v poriadku? Mne teda nie a buď si istá, že vekom svokra sa to bude len stupňovať

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
modrykun666
Odpoveď bola odstránená
aceris
1. nov 2021

@elizabet173 nepride mi podla popisu ze sa k nej zrovna sprava ako k handre...a ak ma len blbe poznamky, tak na co sa rozculovat. Male deti to nechapu a vacsie si uz spravia svoj nazor.

elizabet173
1. nov 2021

@aceris ak ju ignoruje a rozpráva sa iba s jej mužom, tebe príde v poriadku? Že sa k nej správa ako k matke svojich vnúčeniec a manželke svojho syna? A deti to veľmi rýchlo pochopia, nie sú hlúpe, sú len malé.
@modrykun666 nevieme, koľko rokov majú svokrovci, ak by mali okolo 75 rokov, tak by pre mňa bolo samozrejmé, že sa ich spýtam, či nepotrebujú umyť obloky a pod. Určite by som im s mužom pomohla s veľkým upratovaním, jasné, že nie vtedy, keby sa ku mne takto svokor správal. Ak majú okolo 50. tak maximálne odložím po sebe šálky od kávy, veď tam chodia na dve hodiny, ako spomínala. Ona zrejme zo začiatku upratovala, pomáhala a ešte bola za hlupaňu z mesta, tak ju to prestalo baviť a ani sa nedivím

modrykun666
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
autor
1. nov 2021

@elizabet173 čo sa týka upratovania to už vôbec nie . Bývajú tam ešte svagrine

elizabet173
1. nov 2021

tak sa môžu realizovať tie

Strana
z2