Svokor ma považuje za mestskú paničku
Ahojte maminy . Mám menší problem . Viem že ma svokor považuje za mestskú paničku ..naopak on je starý farmár ..
Dáva mi to pekne najavo , rečami ,chovaním sa . Proste to cítim . Nie ,nevymyslela som si to . Pár krát má už zhadzoval keď som niečo u nich robila ..vždy mi povedal tak nie ,pár krát aj zvyšoval hlas. A jasné že môj mužík to nevidí . Príde mi ako starý škodoradostny chlap . Stará škola . Nemusím ho .
A za toto mám akože sa snažiť ?a viete čo ? Prestala som 😅prestala som pomáhať a celkovo chodiť k nim .
Máte nejakú radu ,čo by som mala zmeniť ? Len mi prosím nepíšte že mám sa snažiť🤦
nerieš, nechodievaj tam a hotovo,. Môže ti byť jedno čo si svokor myslí
@adren123 no a by som toto nerobila. Ešte ho viac kontaktovať? Aby ma ešte viacej zdrbal? Život je príliš krátky aby sme ho prežili podľa predstáv druhých ľudí.
@kvetinka75 mala som úplne rovnaký problém. Pri sústavnom kontaktovani sa to prelomilo. Po pól roku snaženia si zažívame krásne rodinne chvíle. Nakoniec pri večernej debate sa priznal, že zmenil pohľad na mna a je za to rad. Je pravda, nemusí to takto fungovať u každého. Tak či tak, za skúšku by som nič nedala. Život je krátky na to, aby sme niečo potom ľutovali.
A teraz ti mame zatlieskat ako si to ukazala staremu panovi?Aby ti do nosteka nenaprsalo hviezda a raz ti ten tvoj svokor aj dobry nebol.Co tak menej pychy asvokra teda poprosit aby ti ukazal co ako sa robi?Aj ked si myslim,ze niekto ako ty mu v zivote chybat nebude.
@robin30 stary pan by sa mal tiez vediet spravat. Nie kazdy sa narodil v senníku. Lenze bohuzial, to je diagnoza “farmarov”. Hodnotu ma iba ten clovek, ktorý vie drzat hrable a ktorý z poľa dôjde dolu nosom dorobeny ako kon. Nic ine sa neuznáva. Moja mama takto žila po svadbe 15 rokov. A robila na poli, pomáhala, kazdy vikend sme mali o “zábavu” postarané na poli. A kedze mala vyššie vzdelanie a chodila upravená, vzdy bola u svokrovcov za paničku. Mohla sa aj pokrájať. Doteraz ľutuje, ze sa neotočila na opätku hned na začiatku.
Takze autorka zvolila správny postup.
@vendulka80 nejdem ti pisat,co si myslim lebo by to nemuselo dobre dopadnut.
@vendulka80 Uff. Mame nezávidím. Dnes gazdovka a farmárčenie je ťažká robota a malo zaplatená.

Zmeniť to nemôžeš,ja mám tiež svokra kt má považuje za paničky z mesta,starého novému nenaučia plus proste sme ženy čiže nic