Svokor manipulátor - pokračovanie

30. aug 2022

Dobrý deň,

možno si niektoré spomeniete na prípad môjho svokra manipulátora, ako sme s ním (nimi) obmedzili kontakt a už vyše 8 mesiacov sa vôbec nestretli, nevideli. Spomenula som aj svokrovu matku, ktorá sa do toho začala starať a kázať nám s mužom, aby sme my prví prišli za ním a zmierili sa…
No, už dnes druhýkrát sa stalo, že prišla svokrova mama k nám, malého vzala bez môjho opýtania za ruku a viedla ho za svokrom (dedom).
Svokor ju k nám priviezol autom, on ju potom čaká v aute za domom….tak ona vzala syna a išla za svokrom…no dnes už som sa neudržala a vravím jej, že neberte ho tam…ona sa mna osočila, že čo to robím, že prečo zakazujem…že sa mi to všetko vráti…a tak som jej povedala, že v poriadku, ak chce ísť, môže, ale nabudúce sa ma vopred opýtate…no lenže malý ani nechcel ísť, vytrhol sa jej z ruky a utekal za mnou…a tak ona začala, že zavolá syna (môjho svokra), že či som z neho posratá, a mnoho iných veci, že ona sa stále do každého starala a každému bolo dobre (toto presne inak aj svokor nám vykričal, a všeobecne, že keby každý jeho počúval, bolo by každému iba dobre). No a tak som vyšla pred dom s ňou, že však zavolá svokra, no ona preňho nešla ale mne ďalej nakladala…svokor pritom sedel v aute cely čas, vonku nevyšiel, no a zaklincovala tom tým, že mi dcéru vytrhla z rúk (malé babo) a išla mu ukázať aspoň ju…no v tom mala zacala plakať, kedze je to ešte bábätko, a babe som povedala, že toto mi robiť nebude, že mi bude dieťa trhať z rúk…no a tým to skončilo, ona šla do autá ku svokrovi a ja domov…a teraz rozmýšľam…čo by ste na mojom mieste robili? Dovolili by ste aby niekto takto bral deti bez vášho dovolenia mimo vás dom za niekym, kto vaše vlastne dieťa stval proti vam a deje sa D toto všetko? Či som sa zachovala správne? Ešte mierne?
Už toho mám naozaj dosť…najprv vyhrážky, nadávky, SMSky z cudzích čísel, manipulácia, A teraz už aj svokrova matka nám robí peklo…a pritom jej muž neraz povedal a aj nepríjemne, že si to neželané, ona ďalej…ďakujem za radu

kikus1997
30. aug 2022

Nedaj sa… pamätám si ten tvoj príbeh…. Určite sa nedaj, vydrž … nikto ti nesmie takto vziať deti. Nerozumiem , kde nabrali , že si na ne môžu robiť nárok. Riešila by som to asi aj cez políciu. Nieje to vôbec zdravé pre deti, hlavne ,čo sa týka po psychickéj stránke.
Ja by som reagovala asi oveľa horsie . Neudržala by som sa.

januska12323
30. aug 2022

Raz by vytrhla dieťa z rúk už by som jej nikdy neotvorila, má kľúče od vášho? Ak hej vymeniť zámky, naučiť sa zamykať aj cez deň a keď prídu robiť bordel volaj políciu.

autor
30. aug 2022

@januska12323 mali sme zamknutú bránu, keď prišli odomkla som a naspäť ju nezamkla, čiže preto chcela s malým ísť za dom za svokrom…keď to spravila prvýkrát, nakopilo sa vo mne veľa hnevu, ale povolila som, nech pozdraví, ale teraz, keď mu šuškala najprv do ucha a tak ho vzala bez opýtania ako minule a už išla, musela som zakročiť, pretože mi nepríde normálne po tom vsetkom

katkami123
30. aug 2022

V tomto prípade by som jej oznámila, ze ak sa tato situácia ešte niekedy v živote bude len 1x opakovať, súdim si vybavis na ňu aj na neho zákaz priblíženia a ze posledný krát ti trhala tvoje dieťa a brala ho niekam. Kks, no ja by som inak penila, obdivujem tvoje nervy, tá žena by mala na mojom mieste vytrhané všetky vlasy na hlave, ja som na svoje deti v takýchto situáciách a ešte pri takých bulvároch nevychovaných ako tvoj svokor extremne citlivá, dobre si tvoju tému pamatam. Tam jej povedz, ze posledný krát prekročila prah tvojho domu a nech si rozkazuje vo svojom dome a svojim deťom, tu si paňou domu ty! Tam nech sa ona zamysli nad tým čo vychovala a nech si dá starého capa do laty a nie ku tebe domov v tvojom vlastnom dome robiť poriadky.

katkami123
30. aug 2022

Máš môj obdiv, mne len raz zobrali dcerku kočíkovať, kde som zakázala poza môj chrbát, tej osobe už už dieťa viac kočíkovať nedala. Ak by mi niekto dieťa za ruku na silu ťahal a ešte za starým grobianom nevychovanym, ona si ho vychovala očividne len na svoj obraz, lebo si myslia, ze nad nich niet, nastala by taka explózia na mieste…. Fuúú.

Ďalšiu vec nechápem, vy ste dospeli ľudia a nestykate sa s ním, lebo očividne normálny nie je, ale bezbranne a svoje dieťa tam bez problémov pošleš? Si aj ty Ok? Keď vy to s nimi psychicky nedáte, to dieťa sa ma ako ubrániť?

autor
30. aug 2022

@katkami123 áno, máš pravdu, nemala som ani vravieť, aby ho šiel pozdraviť…

lenlenulik
30. aug 2022

Panecku ja sa ti čudujem, že si dovolila tej starej babe aby ti potom všetkom vošla do dvora a ešte si jej ukázala deti. Máš môj obdiv za tvoju trpezlivosť. Ja by som ich už dávno hnala.

oslo1
30. aug 2022

Len raz by mi Tu Baba vytrhla decko, uz by som volala policiu.
Zamykat branu a ani sa s nou nebavit.

cacianka
31. aug 2022

Mohla si písať do pôvodnej témy, bolo by to jasnejšie a pokope, všetkým by sa nám ukázal nový príspevok.
Neexistuje aby stará prekročila bránu či prah môjho pozemku, neexistuje !!!
Môže si vyblakovat na svojho dementneho syna, nie na mňa a moju rodinu
A v tomto fleku podávam návrh na súd vo veci zákaz priblíženia, akéhokoľvek kontaktovania proti všetkým aktérom. Úplný zákaz, a riešim . Nechala si to zájsť opäť ďaleko, ale riešte to . Nedajte sa ničiť

zuzanaaaaaaaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz