Svokor mi už 4 roky po sebe nezablahoželal
Ahojte, chcem počuť resp. prečítať si váš názor, ev. skúsenosť, ev., ako by ste to brali vy. Už 4. rok po sebe mi na narodeniny nezablahoželali svokrovci resp. svokor, pretože svokra už nežije, ani švagor, kt. s nim býva v jednej domácnosti (dospelý, po tridsiatke, v niekoľkoročnom vzťahu, ale býva s otcom v "mama hoteli" stále bez partnerky). Manžel sa už naštval a otcovi to do telefónu povedal, že to nie je "normálne", on sa začal vykrúcať, že bol v obchode, mal veľa roboty atd atd... Mna uz sa to popravde dotklo, pretože 1.rok ok, zabudol, stane sa, aj ked podla mna ani to nie je ok, lebo ta minutka na telefonat sa najde aj , ked " idem z wecka", to si myslim, ze je to tak a myslim si, že datum narodenin si mozem aj zapisat do pripomienky apod., ak uz by pamat bola uplne mimo, ale svokor je 60 r. , ale toto uz je strtý krát. Ale toto uz mi príde prilis a po pravde uz som aj nastvaná na nich, lebo mi pride, ze clovek im ani nestoji za to, aby 1 den (myslim si, že je to aj elementárna slušnosť) zdvihli telefon a sami od seba zablahoželali, či? Keby manžel otcovo nezavola, tak on sa neozve, je toto v poriadku? Chcem sa opýtať na váš pohľad apod., ďakujem

No mna by to nebavilo sa takto pripomienkovat. Moja svokra bola tiez taka, proste zabudla alebo sa len vyhovarala, ze na to zabudla, ja som to po nejakom tom case proste prestala riesit a prislo mi to skor smiesne. No ze by ma to nejak malo ubijat, tak to nie