icon

Svokor sa nám vnucuje

1nelka1
30. apr 2022

Dobrý večer, svokor sa silou mocou nám vnucuje. Máme dohodnutú dovolenku na tri noci do Tatier a chce ísť so mnou a manželom a našim dieťaťom. Manžel mu vysvetlil že nie, že chceme byť sami. V septembri máme naplánovanu dlhšiu dovolenku tiež v Tatrách a tiež sa nám tam tlačí..... Nevie pochopiť, že ho tam nechceme a chceme byť sami. Taktiež máme veľký problém, lebo neakceptuje nás ako rodičov a naše výchovne metódy. Dnes chcel aby sme sedem mesačne bábätko opakovali, že je príliš bledá.... No proste choré názory má a strašne sa nám vnucuje....od januára je na dôchodku a nedá nám dýchať. V jeseni sa má pridať na dôchodok aj svokra.....Asi sa odstahujem na druhý koniec Slovenska. 😒😒😒😒😒😒

Strana
z2
janette2021
2. máj 2022

@1nelka1 svokor nerešpektuje hranice druhých ľudí. nastuduj si narcizmus, manipulovanie vo vzťahoch, a ako sa mu brániť. Možno to nie je svokrov prípad, a možno ti to pomôže.

petulda333
2. máj 2022

Nehovorit o planoch ,staci den vopred. Ja rada travim cas so svokrovcami ci rodicmi. So svokrovcami sme boli aj na lyzovacke. No rada travim cas resp dovolenku len vo stvorici, som rada,ze nasi rodicia to chapu.

1nelka1
autor
3. máj 2022

@janette2021 ďakujem krásne, pozriem to. ☺️

janette2021
3. máj 2022

@petulda333 nehovoriť o planoch, stačí deň po 🙂

petulda333
3. máj 2022

@janette2021 aj to je moznost 🤣

travelllerka
3. máj 2022

@janette2021 inak to sedí aj na toho môjho otca, čo sa nám votrel na dovcu. Už mi to neraz napadlo, že je narcis a manipulator

janette2021
4. máj 2022

@travelllerka nie je to ľahká téma ale podľa niektorých odhadov ma až 20% ľudí narcisticke črty, asi len 5% ma až poruchu. Pri takých číslach je viac než isté že poznáme niekoho minimálne s črtami 🙂

Strana
z2