Svokor - uchylák
Chcem sa s Vami podelit o nechutnu skusenost. Byvame u manzelovho otca. Muz ho nechce nechat byvat sameho a byvat v mojom dome.
Posledne ked sme spolu spali a isla som potom do kupelne, kde sa pred tym tesne kupal svokor, nasla som maly uterak hodeny cez vanu. Chcela som ho odpratat. Ked som ho chytila bol od cohosi lepkavy ... Ked mi doslo co to je, skoro som sa povracala. Mojmu muzovi to neprekaza, tvrdi, ze to neriesi.
Je normalny?
Plus chce nechat syna uz nie iba cez prazdniny ale aj pocas nasledujuceho skolskeho roka na svojho otecka, aby strazil vnuka. Pri com je to uchyl a alkoholik v jednom.
Pobalit syna a seba a ist prec?
Ja by som odišla už dávno. Ani po čase tvoj muž neprišiel na to, že takto sa nedá bývať, tak nech si ostane bývať s otcom a ty máš kam ísť. Možno až to muža nakopne
Čo riešiš muža?ty si tiež matka a, keď Ti nevadí, že svokor nosí vnuka k opitým bezdakom do parku nie je o čom.Mas rodinu byvaj kde tam, kde ste si zariadili.Preco nasledujes muža?so svokrom to bude iba horšie.
@viestta on prilezie ako vzdy a potom k nam dotiahne otca
Prosím ťa a ty si bola pri nom keď vieš že si to robil vtedy keď ste mali sex? 😄🤦♀️Nebuď paranoidna.... si uvedom že to je ako keby on tu písal že ste úchyláci že ste v jeho dome a sexuje té, kým on je v kúpeľni... fakt treba sa trošku už zamyslieť A nie brať do úvahy veci iba ktoré mne samej vyhovujú
Prepáč ale vy všetci 3 ste niaky divný....Tebe ako matke a žene toto nevadí? Už si dávno mala byť preč, to že si svokor robí v kúpeľni dobre je ten najmenší problém.
Necháš syna s opitým človekom ktorý sním chodí kade tade veď sa mu môže hocičo stať.
Tvoj muž má zjavne niaky problém keď mu nevadia tieto veci a chce takto žiť.
bud to chceš riešiť, alebo vždy ustúpiš, zbal sa a odíd. ak k vám dotrepe seba aj otca, tak zavolaj políciu, že nejaký bezdomovec sa k vám nasáčkoval a vybavené. začni stáť za sebou a svojím synom
Riešiš sprostosti namiesto riešenia toho najväčšieho problému-tvojho manželstva a ochranu syna. Ale ty budeš asi jedna z tých čo sa doma doháda, muž dolezie s prosíkom a na mesiac bude všetko ružové. Potom zase vybuchneš a takto dokola.
Ty už si sem písala. Ty si ten problém. S hentakymi uchylmi žiť, to nie je normálne. Dieťa ti ťahajú k ozranom a ty píšeš sem. Daj si zapojiť tu vodu v dome a odsťahuj sa so synom. Čo tu ešte chceš riešiť? Na čo sem pisat, že sú to vadni chlapi? To ich môže niekto z kona zmeniť? No nemôže
Divny je tvoj muz. Naviazany na otca tak, ze bagatelizuje aj dvpjzmyselne poznamky na vlastnu zenu a berie ho vsade so sebou.
Kedze tvoje nedobrovolne “puto” k svokrovi je cez tvojho muza, musis riesit muza. Riesit svokra nepomoze, kebo cokolvek vyriesis, tvoj muz to zase zvrati a bude ti ho tahat naspat do zivota.
Mas jedno, ze pojdete do domu, nejaku tu izbicku mu muz uz u vas najde.
Takze ries muza.
Problém nie je svokor, ale tvoj muž, že je nedospelý a nevie/nechce sa osamostatniť.
A problém si aj ty, že toto trpíš, a to, že ti nevadí, že vaše dieťa necháš aby blúdilo kade tade k bezdomovcom a videlo ich chlastať.
Nechaj si dať do vášho domu zapojiť kúrenie a vodu a choď bývať s malým tam, s tým, že svokor s vami bývať nebude - proste si už dupni a on keď tak miluje ocka, tak nech si s ním býva a podať o rozvod, ak sa muž ani po vašom odchode nespamätá, tam inú cestu nevidím.
@autorka podľa mňa ste si vy užívali sex a počúvali pri tom, ako sa on chudák sprchuje. Vy ste ale úchyláci, žiť v dome niekoho iného a ukájať sa, kým sa sprchuje. 🤢
To len pre predstavu ako hlúpo znieš. A rovnako tvoj muž. Obaja ste úplne mimo, ako to, že máte syna? Dvaja nepodarení, ako prepáč ale nechať si ehm.. na hlavu a ešte revať na čo všetko máš právo. Zober sa a odíď alebo ostaň a buď ticho. Doteraz si ticho bola a preto si Vás dostala tam kde si. Muž je iná kategória, toho treba kopnúť vieš kde a odísť. Ani jeden z vás nerobíte nič preto, aby ste sa mali lepšie. Keby nemáte syna, tak o tento príspevok ani nezakopnem.
Tvoj muž nieje normálny, to chce dieťa nechať pri starom, miesto škôlky ???? Utekaj.moja...
Spomínala si že máte dom, tak tam daj zapojiť vodu aj kúrenie a s dieťaťom sa presťahuj. Alebo do podnájmu ak máš na to financie. A mužovi daj ultimátum, že buď bude s vami alebo s otcom, a že ty s jeho otcom nechceš žiť a basta. Ak sa nechce odstrihnúť od otca, je to nejaký chorý vzťah. Toto nie je normálne. A že mužovi nevadí že starý chcel spat pri tebe? A sexuálne narážky? To tiež nie je normálne. No ja by som tam nebola už ani 5 minút a kašľať na takého muža čo by evidentne svoju ženu otcovi aj "požičal".
@lilizzachy jemu to nevadi. Jemu nevadi akakolvek uchylarna od stareho
Uchylarna od starého by nebola žiadna, ak by si odišla a zariadila si život po svojom. Už konečne pochop, že ty, ako dospelá osoba môžeš zmeniť len svoje správanie, nie svokra, nie manžela. Pomoc je veľmi blízko, pár centimetrov. Na konci tvojho ramena.
Co este mozes urobit okrem toho, ze riesis svokra? Porozmyslaj... ked tvojmu muzovi nic nevadi, co robi jeho otec, je rovnaky pako. Co s tym vies urobit ty?
Vezmi dieťa a zbaľ veci chod bývať do svojho. Ak nechceš bývať v jeho dome nikto TI nekáže. Ja mám svoj dom a idem bývať ku svokrovi. Srať aj na takého neschopného muža. Ja by som to riešila odchodom. Ak by za vami prišiel tak tak nech sa rozhodné a nie bývať a žiť s otcom ak mate svoje. Katastrofa. Kúrenie a voda sa zariadiť da treba nájsť človeka čo to vie zapojiť. A ON nech žije s otcom. Je to dom jeho otca môže si tam robiť čo chce TY si len prisťahovalec a ak jeho otec ťa vyhodí tak TY nezmôžeš nič.
@alickapusinka moj muz odpilil cast radiatorov v mojom dome, aby som tam nemala kurenie. Je to zmrd. On nikdy od otca neodide. Uz sme to tak mali viackrat. A doliezol za mnou a potom nasackoval otca k nam
Koľko ma starý úchylák rokov a vy s mužom ?Tvoj muž je tiež zrejme úchylák ,veď on by ťa aj fotrovi požičal .No podarená rodinka ste .Z malého vyrastie to isté ,ak neodídeš od nich .Už včera bolo neskoro
ja by som sa skôr bála o synčeka ☹ koľko má rokov? 4? 5? a čo keď si opitý svokor nevšimne že jeden z jeho kamošov syna niekde na chvíľku zatiahol? stačí chvíľka na zničenie života 😡😢 fakt by ma z tohto celého najmenej trápilo kto si na mne honi
Daj zapojiť kúrenia a hybaj , nech si manžel naživo s tatinom ak mu to vyhovuje .
@retatka stary chuj ma 65, ja mam 29 a muz 37. Ma nezdravy vztah k otcovi uz dost dlho. Jeho rodicia sa rozviedli lebo stary bil jeho matku a chlastal
Ze odpilil časť radiatorov 🤦♀️ však to nie je normálne. To ozaj utekaj čím skôr tým lepšie. Aj zámok daj vymeniť.
@culienka budem musiet. Od maja slubuje ze bude robit na dome ale to boli iba klamstva
@zuzanka.zuzu neviem. Mojho muza to netrapi, tvrdi, ze otecko sa vie o syna postarat. Ze ludia klamu a jeho otecko je svaty
Muž by mal navštíviť odborníka aby sa zbavil závislosti od otca. Ale to asi nebude ochotný. Určite tam ten uterák starý nechal naschvál aby si ho našla 🤮. Utekaj však to ani jeden z nich není normálny
no a čo že tvojho muža to netrápi? TEBA to netrápi kde a s kým sa tvoj synček potuluje??? vieš čo, buď si dosť jednoduchá osoba alebo troll 👎 toto nenapíše matka

Svokor nechodi do prace? Ma nejaky prijem? Tvoj muz ho zivi? Kolko ma vlastne svokor rokov?