Svokor - uchylák
Chcem sa s Vami podelit o nechutnu skusenost. Byvame u manzelovho otca. Muz ho nechce nechat byvat sameho a byvat v mojom dome.
Posledne ked sme spolu spali a isla som potom do kupelne, kde sa pred tym tesne kupal svokor, nasla som maly uterak hodeny cez vanu. Chcela som ho odpratat. Ked som ho chytila bol od cohosi lepkavy ... Ked mi doslo co to je, skoro som sa povracala. Mojmu muzovi to neprekaza, tvrdi, ze to neriesi.
Je normalny?
Plus chce nechat syna uz nie iba cez prazdniny ale aj pocas nasledujuceho skolskeho roka na svojho otecka, aby strazil vnuka. Pri com je to uchyl a alkoholik v jednom.
Pobalit syna a seba a ist prec?
Tvoj muž sa nezmení ani svokor, to dobre vieš. Už dávno si mala začať riešiť opravu radiátorov, výmenu zámkov v tvojom dome vypisovať rozvodové papiere a podať ich. Ktovie prečo majú taký divný vzťah tvoj muž a svokor, ja by som sa bála, že malému niečo spraví, keď sa ožerie, keď s ním bude sám. Neviem ako ďaleko máš ten dom od svokra, ak blízko, v prípadne potreby na tvojom mieste by som dom predala a presťahovala sa tak aby si mala od nich oboch pokoj.
@karmen118 alebo. Predať dom a kúpiť niečo 200 km od nich. Oni si vystačia.
Autorka, ty si chcela vyriešiť len ten zaondiety uterák na vani, však?
Ze ti devastuju synovi dušu, s tým ty nič nezmôžeš.
Raz sa ti otvoria oči a vieš čo? Bude už neskoro.
Mladý bude rozdávať biopozdravy do schránok. 🙈💦Tak ako to počul od Deda▪️
Chudák tvoj syn. Bude rovnaký ako otec a starý otec, ak nie horšie. A pritom taký fajn chalan z neho mohol byť, keby si ho vytiahla z toho toxickeho prostredia hneď a nečakala ďalšie roky, kým bude mať nenávratne spackanu psychiku
Baby, kašlite na to a nereagujte.
To bude vymyslenima jak svet.
@karmen118 dom mam od nich daleko nastastie.
Ahoj. Mne to príde, že muž, aj svokor ťa využívajú. Obaja sa majú pri tebe dobre. Muž ešte rozmýšľa odísť z práce si tuším písala, a zároveň, aby si prepísala polku domu na neho. Prečo nechce muž, aby syn chodil do škôlky? Prečo chce, aby za každú cenu bol so svokrom. Chcela by som vidieť ako prebieha stráženie syna počas prázdnin takýmto človekom ako je svokor. Keď tvoje oči nevidia. Koľko má synček? Máš vo svojich rukách jeho budúcnosť. A vlastne aj svoju. Nedovoľ, aby ďalšia detská duša bola zničená takýmito individuami. To že sem píšeš v hĺbke duše vieš, že to nieje normálne. Tusis, že to nebude dobre. A nemá to svetlu budúcnosť.
Máš synčeka. A to je najhlavnejšie. Muža zrazu neosvieti, a nezmeni sa. Keď to nemá v sebe. Daj sebe a synčekovi lepší život. Predid už teraz veciam, ktoré môžu zraznit jeho nevinnu dušu.
Nerozumiem, s čím nebude súhlasiť? Ja ti píšem aby si si potajomky dala spravit kúrenie a potajomky podala o rozvod. Uviedla si že pracuješ, tak snáď máš niečo málo našetrené. Vôbec neprepisovat na muža nič. A ak myslíš že nebude súhlasiť s tou nezdialanou domácnosťou bez otca, no tak hold, smola. Treba proste povedať a dupnúť si že dom ostane len tvoj a svokor do neho nevkročí.
Ale vidím, že hľadáš stále len spôsoby ako sa to nedá,takže zbytočne niečo radiť....
@jj298 asi tazko. Boli sme potichu.
Si sa zblaznila?...ved by nas pozabijali ti vzorni rodicia
Ty budes asi trosku jednoduchsia, ze?...vysoke iq ani jednemu z vas nehrozi, chudak syn...myslim, ze uz ti tu bolo mnohokrat povedane, co by zeny na tvojom mieste robili.. ale tiez sa priklanam k tomu, ze tema je vymyslena, lebo takyto primitivuzmus som uz davnk necitala a navyse pises raz o svokrovom dome, potom byte...tak sa rozhodni...
Ja si nemyslím, že príspevok je vymyslený. Inak by nebolo toľko nestastnych prípadov. Detí v detských domovoch. Sociálnych prípadov. Azylov..bitych žien, ktoré neodídu od muza. Bohužiaľ nie každá domácnosť, rodina, zvyky sú také aké by mali byť. Potom bežnemu človeku sa to môže zdať vymyslené, prehnane. Lebo neverí, že by tak alebo onak mohol niekto žiť.
Už tri krát si napísala "on je do neho zamilovaný" ☹ To skôr ty máš úchylácke reči , nie tvoj svokor...Starý si leští SVOJ falus, vo SVOJOM dome, tak neviem, prečo to obťažuje teba? Zbal sa choď bývať do svojho...len potom sa ukáže, či o teba ten tvoj stojí, alebo nestojí😝

21.15
Tebe niet rady, ani pomoci.
Tvoj syn mohol niečo znamenať a niekym byt.
Ty si mu predurčila cestu, bude mať blízko k uchylom, slabochom a psychopatom.
Ty si ho porodila ty máš právo mu zničiť život vzormi, aké máš sama pri sebe. 👽