icon

Svokra a ja

elina25
3. feb 2014

Ahojte viem že týchto tém je tu neúrekom ale sa skôr chcem vyrozprávať....Moja svokra ma neznáša,prišla som s pôrodnice a vtedy sme ešte bývali u nich nie aby ma nechala oddýchnuť ale bolo u nich kopec ľudí....Akoby to nestačilo ráno ma čakalo kopec žehlenia...Všade ma ohovára a už som jej povedala prečo?čím som ju urazila tak mi povie že odkiaľ to mám....Krstiny sme si platili my s mužom a sme povedali že pozveme len málo ľudí,a však s reštaurácie ako sme sa vrátili k ním domov tam bola celá jej rodina!!!Ani som ich nepoznala!!! A to nepozvala ani mojich rodičov,ja som zúfala s toho prečo nemôžme normálne vychádzať 😒

Strana
z2
fidka79
Odpoveď bola odstránená
veva45
14. feb 2014

@kaktusik007 ajajaj..... no pekne.... ze aj ty si uz svokra.... ak nie tak lutujem nevestu buducu..... to ze nevesta zije so svokrou a je to jej dom neznamena ze sa k nej moze zle spravat.... a aj ked to neni jej dom, ale kedze sa tam prestahovala tak je to jej domov..... fuuuuu teba by som nechcela za svokru..... 😀

veva45
14. feb 2014

ja som si tiez nerozumela so svokrou.... blo to zleeeeee..... ved to poznate mnohe..... ale po case, alebo skor rokoch sa to upokojilo a je to v pohode.... nejako sme sa zladili.... uz sa dokonca tesim ked k nej ideme.... ona mi rozprava pribehy.... aj sa zsnejeme.... ale zit by som s nou v jenom dome nezila..... ale to ani s vlatnou mamou.... a to nie preto ze sa nemame radi alebo si nerozumieme..... proste moj nazor je bez mam a svokier..... bohuzial vzdy to tak nejde.....

jahodka8
14. feb 2014

@elina25 Svojich rodičov a rodinu si si mala pozvať ty. My si každý svoju rodinu pozývame sami. No moja svokra sa ma dosť často aj zastane, hlavne pred cudzími ľuďmi, ešte aj manžela zjazdila, ked sa pozeral po jednej na ulici. Teda nie predo mnou, ale náhodou som to začula, ked sme boli u nej a ja som bola na wc, ale dvere som akosi v rýchlosti nechala pootvorené, tak som čo-to začula. Moja svokra aj mužovi dohovorí, ved vie, čo vychovala. No snažím sa s ňou vychádzať, niekedy ma aj lepšie pochopí ako manžel. Ale máme aj na niektoré veci rozdielne názory, občas sa mi podarí tak vypapulovať, že ani manžel si tak nedovolí. Aj my budeme možno raz svokry a ešte 10x horšie.

kaktusik007
15. feb 2014

@veva45 😀 k svokre mam daleko, este moji synovia nemaju 3 a 4 roky 🙂
ale pozri - ja proste fakt zastavam tento nazor, lebo logicky - ked pride dieta cerstvo narodene domov, vsetci su strasne zvedavi... poznala som to u seba, bol to des, vsetci hned chceli na navstevy - tak som im to zatrhla. Mohla som, lebo som byvala vo vlastnom - co ale nie zakladatelka temy nie. Takze bratrancova manzelka, ked prisla z porodnice, hold musela strpiet navstevy svokrovcov, kedze s nimi zila v jednej domacnosti. AVSAK - to neznamena, ze svokra ma pravo chodit k nim do izby a myslim ze u bratrancovej manzelky sa to respektovalo - to bola ich izba, nik to neriesil.... Chcela ukazat navsteve dieta, prisla do obyvacky... Nechcela - z akehokolvek dovodu - ostala zavreta v ich izbe.

Proste ked zakladatelka temy si nevie dupnut a mat v tej izbe, kde byvaju, sukromie - aby to vsetci respektovali a nelozili tam, a ked si nevie dupnut a riesit si svoj zivot sposobom som doma s dietatom, dieta mi spi a ja som grogy tak spim aj ja a neriesim, co si mysli moje okolie od svokry cez papeza, tak potom naozaj idealnym riesenim je odstahovat sa.

Ona sa stazovala na to, ze svokra si pozvala navstevu domov -- ale na toto fakt nema pravo sa stazovat!!!! Akoze ked sa moj syn ozeni, bude u mna byvat, ja sa mam pytat nevesty vzdy, ked si budem chciet niekoho pozvat do vlastneho bytu??? ved to je chore 😉

Ak by svokra nerespektovala sukromie, a lozila do izby bez klopania, alebo s klopanim 50x za den -- tak ano, na TOTO sa stazovat moze 😉 ale nie na to, ze svokra ma navstevu v obyvacke 😉

jahodka8
15. feb 2014

@elina25 U nás bolo výhodou, ked prišla celá rodina z mužovej - svokrinej strany, lebo keby som bola sama so svokrou a mužom, tak to radšej celá ich rodina, lebo vtedy je na mňa milšia, nedovolí si toľko pred druhými ľudmi. No nanešťastie k nám prišla svokra po pôrode sama, tak si vieš predstaviť tie komentáre - a to my bývame vo svojom. No doniesla nám vecičky pekné nové, to musím uznať.

elina25
autor
15. feb 2014

@jahodka8 mne včera volala vystresovaná a som pochopila že je sama už mi je jej až ľúto.....ja nikdy nechcem takto ostať sama ☹

elina25
autor
15. feb 2014

@kaktusik007 si nepoznala situláciu a to čo spravila !!!

mariapuskasova
Autor odpoveď zmazal
mariapuskasova
Autor odpoveď zmazal
katkati
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2