Svokra a jej vkus
Príspevok skôr na pobavenie. Svokra mi odkedy je malá na svete pili uši ako jej nepristane ružová farba ale mám ju obliekať do hnedej a krémovej 😀 Mne tieto farby evokujú skôr chlapca. Je pravda, že malú obliekam ako cukrík, princezničku, no užívam si to. Povedzte, ktorému 2 ročnému bábu nepristane ružová? 😀
Moja bude mat 10 za chvilku a stale milujeme ružovu .( to nie je matersky plural nosim ju ai ja) Akurat jej ucitelka napisala odkaz do notesu ze je pekna v ruzovej .Ma rada bledo ruzovu ja mam rada skoro vsetky odtiene . A hnedu nechce ani syn na sebe ze to je 💩 farba. No kazdy nech si oblieka svoje deti Podla seba tvoja svokra uz tu sancu pri svojich mala teraz jej neostava nic ine len pozerat sa a Mozno komentovat . Ale je to len na tebe a neskor na dietati k akej farbe sa prikloni.
Kazdemu jedem decku neoristanu cukrikove princeznivske saty ,oblecenie
A co tvoj vkus? Cukrikovo ruzove dieta?
To je OK?
aby ti z tvojej cukríkovej princeznej nevyrástla emo tínedžerka
jednej mojej dcére vôbec nepristala ružová... keďže bola tmavšia tak jej pristala krémová, žltá, kľudne aj zelená...
svokra je netaktna...je to tvoja vec aku farbu jej obliekas...synovi od malicka davam okrem modrej rada hnedu, sivu, zelenu ako zaklad, detaily pripadne cervene, inym farbam sa vyhybam, lebo sa mi na nom proste nepacia...minimalne mal zlte, cervene alebo biele tricko/nieco ine, lebo proste mi to nejde do vkusu a nikto sa nestazoval...
Inak Sranda ze na Svk uz par rokov frci ze Chlapi nosia ruzove kravaty a lososove košele … ale vraj babatku dievcatku ružova nepristane . 🥹😃 ze to je uz moc 🎀🍬
keď ma mama kočíkovala pred 60timi rokmi,tak nosila staroružový vlnený dlhý kabát.Ten kabát som si dala ako stredoškoláčka prešiť a bol to môj najobľúbenejší kúsok v tých časoch,nosila som ho možno aj 10 rokov,bol to neskutočne kvalitný materíál,normálne mi je za ním smutno😀
Mám rada takú farbu,veľmi mi pristane k mojej farbe pokožky.kľudne aj dnes by som si obliekla niečo v tej farbe.
Každý má iný vkus,každému pristane niečo iné.
Ja som team cukrik a milujem to!!! 🤣🎀
Žeby mala svokra lepsi vkus ? 😀
Mne sa to tiež nepáči ,vyzerá to ako zo strelnice.Ale je to každého osobná vec .
Moja porvorodena nenala skoro nič ružové,ani gycove maslicky atd...mladšia,ta mala zo všetkého niečo, už nemám toľko casu to riešiť. Popravde keď vidím tie dievčatá cele v ružovom he to mierne úsmevné ale vôbec to neriešim, je mi to fuk.
Kazdeho do toho prd, do coho si rodicia obliekaju dieta, svokra je sucastou kategorie "kazdy".
Ja mám zo zemitych farieb husiu kožu a depresiu, v živote by som si ich neobliekla ani ja a už vôbec nie dieťaťu. Ale teda cukríkovoružovú a modrú tiež veľmi neobľubujem, moje deti chodili v červenej, zelenej, modrej, bielej a čiernej. Dcéra nejaké cukrikove handričky mala, syna sa mi pred maskacmi a podobnými kúskami podarilo ochrániť.
To je ružová farba vážne také tabu?😁 žasnem, podľa mňa je to milé, zlate, nech si to tie dievcatka užijú
@alex49 takže ju ma odmalička obliekať do čiernej? Zaujímavé myšlienkové pochody
Toľko expertiek na koloristiku, pozrela by som si váš šatník.
"mám ju obliekať" ma pobavilo 😁 Svokra má zmysel pre humor. A čo ešte máš robiť so svojim dieťaťom?
Ružových odtieňov je kopec ( od cukrikovej cez statoružovu až po lososovú) Takže keď ide o to, že jej ružová nepristane, tak ste ešte nenašli ten správny odtieň.
Každý farebný typ môže nosiť každú farbu v správnom odtieni (okrem oranžovej ktorá je nevhodná pre chladné typy).
U detí to však až tak nie je vidno - majú krásnu pleť, žiadne vrásky a kruhy pod očami takže stolerujú aj menej vhodnú farbu.
Ja to vidím na svojich deťoch že každému dieťaťu pristane kúsok iný odtieň.
Ja nie som fanúšik ružovej, ale kombinujem ju s inými farbami a vyzerá to vtedy pekne, kľudne si požičiam chlapčenské farby 😀
Ja by som radšej obliekala do neutrálnych farieb lebo je to aj môj štýl.. ale moja dcérka chce všetko kde je psik,mačička, filtre, minnie mouse q podobné postavičky.. takže chodí oblečená ako papagaj🤣 je mi to jedno je ešte malá kedy ma nosiť minnie keď nie teraz? 😊❤️
@personality A prečo kompromis ? Hádam keď si donosila, porodila, tak si oblečie svoje dieťa ako sa jej páči. Dá jej copiky, pukacky aké chce. Veď o tom to je užiť si vlastné dieťatko. U svokry to začína obliekaním, potom vierovyznanim, hračkami, školou, krúžkami....a nebude to mať konca. Nakoniec mamina s tatinom zhodnotia, že żili život podľa svokry.
@mantilka preto ze sama ružová nie je moc pekna. Nie kvôli svokre...
cukrikova ruzova nepristane nikomu, ale to je moj vkus. Rob, ako ty uznas za vhodne (ale nediv sa, ked tvoja dcera neskor nebude moct ruzovu ani vidiet). 😜

Tvoja 2 rocna dcera nie je kráľovná zo saby aby musela reprezentovať a byt vždy dokonale nastajlovane podľa chuti obecenstva!
Ja ružovú môžem tiez napriklad a ku hnedej mam odpor práve. Moja mama zboznuje hnedú- a práve keďže j mé tmavší typ, hlavne keď je na slnku, zrovna tie pastelové farby by jej pasovali!
My tiez mame teraz dievčatko po 2 chlapcoch a veru si tu ružovú užívam. Mam kamosku, co ma iný štýl obliekania deti ako ja. Ale proti ružovej nič nemá.
Svokre podarujte bábiku a nech si ju oblieka ako chce.
Mbe sa len nepáči, ked su pokonbonovane rôzne ruzove, ktoré sa ku sebe nehodia. Priste netrafi niekto odtieň. Vtedy je ideálne zvoliť ti krémová práve akebo sedu. Su to pekne kombinácie.
Výnimka - veci v oracke a pokonbinujem obcas aj ja divocinu raz za uhorský rok. Ake neónové ružovú a cyklamenovu, to už je rakovina pre oči 😁. Tie neónové ja zrovna nemusím.
Vychutnajte si to, malej je to asi fuk a cadom ti pivie sama, ktoré farby sa jej páčia 🙂.