icon

Svokra a moje dieťa

kikula21
18. jún 2022

Je podľa vás dobre ked ho cely den ma svokra ? a mne zacalo tvrdnut brucho az doteraz taky pocit citim som 7m .
Citim sa blbo ked ho ma cely deň

nikpa
18. jún 2022

@kikula21 neviem čo chceš od nás počut, je to tvoje dieťa, ty musíš vedieť či si s tým stotožnena a či to svokru neobťažuje. Mne tvrdlo brucho asi od 27tt, malý mal vtedy 3 roky, občas mi ho mama zobrala von ale inak bol normálne so mnou doma. Bolo by mi za ním smutno keby som ho niekomu dala. Ale hovorím, že je to na tebe.

xena0
18. jún 2022

Skús to napísať ešte raz lebo si teda napísala celé čudné.. čakáš dieťa tvrdne ti brucho a druhé dieťa má celý deň svokra... Ako to spolu súvisí?

pribinak
18. jún 2022

@kikula21 tak čím viac bude so svokrou tým väčší vzťah si k nej to dieťa vybuduje.
Ak to to zdravie dovolí, tak určite s tým dieťaťom tráv aspoň nejaký čas

deti95060810
18. jún 2022

a prečo nezakročíš ak ti to vadí? svokra býva spolu s vami? Alebo ako to je?

yvanielka
18. jún 2022

Je to napísané chaoticky - brucho ti tvrdne kvôli tomu že dieťa je u nej a ty máš z toho zlý pocit alebo ti tvrdne brucho a preto je u nej?

kikula21
autor
18. jún 2022

@deti95060810 býva spolocne s nami , no nevedela som ked mi tvrdlo brucho a mne to moc prislo luto ze si moc na nu navykne

luccija
18. jún 2022

@kikula21 ked byvate spolu je na nu tak ci tak zvyknuty🙂aspon nemas stres je blizko...oddychuj si tehotna

xsuzannex
18. jún 2022

Zalezi ako spolu vychadzate, ja by som to nezniesla.. rodila som dva tyzdne dozadu, brucho tvrdlo od 25tt, popritom doma dve male deti, muz ste v robote.. vsetko sa da zladit..

domka222
18. jún 2022

@kikula21 čo si nevedela keď ti tvrdo brucho? 🤨Či čo?

zmrzlinka2021
18. jún 2022

@kikula21 A čo je zle na tom, ked si dieta navykne na vlastnu babičku?

babababka
18. jún 2022

Buď rada,že ti má kto pomôcť a nie je to cudzí človek.Tvoje dieťa potrebuje aj starých,milujúcich rodičov.A ak bývate spolu o to lepšie,babka uvarí,postará sa o vnúča,môžeš oddychovať,, a dieťa je stále tvoje.

mikadooo
18. jún 2022

@kikula21 neviem, či sa bavíme o každom dni, alebo len o jednom konkrétnom? Ak o jednom, tak podľa mňa zbytočne sa trápiš. Ak o každom, tak ak cítiš, že to takto nie je ok, tak skús premyslieť, čo by pre teba bolo ok, tak aby bolo tvoje dieťa aj a tebou, ale zároveň aj aby si si oddýchla... Ja neviem, trebárs doobeda budete spolu a poobede nech ide k svokre, atď. 🤷. Čo príde jednému v pohode, druhému to môže spôsobovať výčitky svedomia, čiže ty musíš nájsť v sebe tú mieru, čo sa ti zdá ešte ok a čo už nie... Ja som žiaľ takú svokru nemala, takže či mi brucho tvrdlo alebo nie, musela som skákať, najprv okolo jednej, potom aj okolo dvoch 🤷. Brala som poctivo magnezko, všetko neurgentné šlo bokom a prežili sme to nejak... Ale teda nebol to ideálny stav a manžel sa tiež veru obracal, plus ja som dávala obrovský pozor na to čo robím.

ketrinka21
18. jún 2022

@kikula21 ty sa bojis ze si dieta na babku navykne? To vazne? Preboha bud stastna ,ani nevies ako to neskor ocenis. Pri prvej dcere som tiez mala vselijake stavy,ale teraz ked cakam tretie som vdacna za kazdu chvilu kedy si babky vezmu dievcata. Obe dcery su navyknute na obe babky a stastna som ja,deri aj babky. Nebran im vo vztahu

3009
18. jún 2022

@kikula21 veď preboha babka nie je cudzia osoba. Veď vnúčatá majú byť navyknuté na babky a dedkov. To je príšerné, bývaš tam u nich, ale ti vadí aby sa babka stýkala s vnúčaťom. Tak si nájdi svoje bývanie 1000 km odtiaľ a potom tu budeš lamentovať, že dieťaťu chýba babka a dedko. No des.

luccija
18. jún 2022

@kikula21 brucho Ti tvrdne zo stresu.Bud rada, ze mas pomoc ci trufas si ist s nim von na ihrisko?nehladaj problemy kde nie su.Kazde dieta vie, kto je jeho mama

katarinka89
18. jún 2022

@kikula21 pokiaľ ti to vadí a nemusíš len lezat- tak to obmadz......otočí sa to voči tebe a bude ta to trápiť......

ladyblcha
18. jún 2022

Ty si tu uz pisala pred tyzdnom, len anonymne, ale tiez takto nezrozumitelne ako hotentot🤦🏼‍♀️

ladyblcha
18. jún 2022
zdenkastanka
18. jún 2022

Tak ked spolu byvate, je jasne ze su spolu kazdy den nie?odstahujte sa a bude po probleme.no teraz ako tehotna sa ti hodi pomoc.a nestresuj!lebo to viac ublizuje dietatu v brusku.

xena0
18. jún 2022

Autorka prepáč, ale naozaj by si sa mala naučiť formulovať vety. Čo pozerám, tak každá reakcia úplne mimo... vôbec nevieš formulovať vety zrozumiteľne

lesana25
18. jún 2022

Vždy ma zaujímalo, či sa diskutujuce takto nezmyselne vyjadrujú aj pri hovorenom slove, alebo je táto porucha len v písomnom prejave.

xena0
18. jún 2022

@lesana25 presne toto som si povedala keď som prečítala tento príspevok :D

viestta
18. jún 2022

@kikula21 nie si v poriadku, svokra sa ti stará o dieťa aby ti odbremenila a ty riešiš hlúposti. Dieťa ti neukradne. Keď budeš v poriadku bude cy deň s tebou alebo s otcom alebo obidvoma

danica2711
18. jún 2022

počúvaj, prečítaj si po sebe tie nezmysly, čo si tu popísala, vydýchaj sa, pomaly napočítaj do 20, spamätaj sa a najlepšie požiadaj admina o zmazanie tejto témy