icon

Svokra a nevhodná poznámka: Ako reagovať?

11. okt 2024

Baby mam 13 mesacnu dcerku a ked sme ju nechali svokrovcom isli sme na nakup a dosli sme, mala sa hrala a ked ma uvidela usmiala sa potom vosiel muz a na nu urobil grimasu a prisla k nemu. Abojra zadrbala ze: viac ide zanotcom ako za mamou! To ma zabolelo lebo to nieje pravda. Jasne, s muzom je malo kedze oide podvecer je jej vzacnejsi robi grimasky blazni sa no doma sa ona dodomna neodlepi vkuse sa pyta na ruky splha sa zamnou a praveze ked pride manzel ani sa dako netrha. Akoze ja som iba povedala ze no ved je s nim malo tak s amu tesi sle spetne sanato pozriem mam nervy ze som jej nepovedala nieco lepsie!!! Kto je ona ze mne toto hovori??ked muz tiez sa viac taha naprikald za babkou ako za nou!

Strana
z6
feuille
9. dec 2024

Bože ty musíš byt strasne jednoduchá žena 🙈 este to dosvedčuje aj ta gramatika

autor
9. dec 2024

@feuille ty si tiez jednoducha ked komentujes teraz asi sa nudis

bambulka224
18. jún 2025

Podľa mňa Tá nechcela uraziť. Len sa teší, že jej syn má dobrý vzťah s dcérou ...
Aj moje deti sú podľa svokry po otcovi (pritom dcéra je celá ja...) buď rada, že mala s ňou bola v pohode a nerieš.
Aj si si niečo kúpila? 😁

autor
18. jún 2025
@bambulka224

Podľa mňa Tá nechcela uraziť. Len sa teší, že jej syn má dobrý vzťah s dcérou ...
Aj moje deti sú podľa svokry po otcovi (pritom dcéra je celá ja...) buď rada, že mala s ňou bola v pohode a nerieš.
Aj si si niečo kúpila? 😁

@bambulka224 ano kupila😆a situacia sa otocila dcerka lieta viac zamnou

Strana
z6