Svokra a vnúča
Ahojte. Mali by ste vycitky, ak by ste svoje dieta (11 mes) davali strazit iba svojej mame a svokre nie ? Momentalne potrebujeme strazenie skoro kazdy vikenda svokra sa stale ponuka, ale zatial ho mala len moja mama. Ide o to, ze svokra nerespektuje vychovu, ani nic ohladom dcerky ( prikrmy, spravny vyvoj co sa tyka hrubej motoriky - podsadxganie, chodak, chodenie za ruky, spanky a ani mnozstvo obliekania - raz mi ju strasne prehriala, co ju isla kocikocat, von 8 st a mala prikryta ako ked by bolo -20.st. A ja teraz nemam dovod jej ju davat strazit, a anoi potom ked bude vacsia neplanujem, lebo tam su okrem tychto veci aj neustale hadky so svokrom, ponizovanie, buzerovanie, plac, a k tomu svokor alkoholik. Dost to bolo aj pre mna pocuvat a nieto pre dieta ( ale muz ich ukociruje ked zacnu, cize uz to neni tak casto ) . Ale mam taky strach tam malu nechat , ze ju chcem mat pod dohladom stale, aby to nemalo zly vplyv na nu. Robim dobre alebo som na malu prilis ipnuta a moc ju strazim ? Co by ste vy urobili ?
Sbvokra o nicom.neva odvahu to povedat, a iba v
Tiež som dávala vnúča viac svojej mame je to prirodzené, ak to je u nich také divoké počkaj, kým sa nastahujete a volavaj svokru občas k Vám nech ma aj ona kontakt s malou či sa tam zastavte...moja svokra nemala chuť starať sa, či zobrať dieťa na ihrisko, zmrzlinu a času mala dosť a teraz je na dôchodku a čuduje sa prečo teenegerka nechce ísť k nim na prázdniny🙂Vzťah nulový
nie, neprehanas....u nas je to obdobne😉 moja mama strazi, svokra vobec a to ma moj tri roky
Tak mame áno....ale svokre už nie ? Čo na to muž ? Ja mám asi normálne nevesty, keď mi ešte nikdy neodmietli dať deti....či na stráženie, či na výlety....a sú mi vďačné, že si oddýchnu trošku. Len nadávať na všetky svokry viete ...aj ty raz budeš svokra, neboj....
Mam podobny problem, ale ja so svokrovcami byvam a moji rodicia su od nas 2hod cesty takze casto nemam na vyber, mam 3 male deti, ked s jednym potrebujem napr.k lekarovi alebo so sebou aj svokra je dobra, ale strazit moze iba u nas (mame svoj byt v ich dome), oni maju u seba macky. Minule napr.na dvore nechala maleho 14mes a sla do pivnice po daco....nastastie sa nic nestalo 😉 tak mozno na nejaky kratky cas by som aj v tvojom pripade malu svokre dala....doteraz si vycitam ze som bola taka zalubena a nastahovala sa k nim 🙄 mala som blizsie k nasim alebo do svojho......co uz niektori aj horsie byvaju....Moja rada je ak nechces nedavaj jej ju ale mozno na kratsie neskor ked bude vacsia vydrzis....Ja som svoju prvu tiez nikdy nedala ked sa mi narodili dalsie deti nemala som na vyber.