Ahojte, svokrovci chodia s tebou na vnutorne ihrisko? lebo moja svokra povedala, ze chce ist nabuduce s nami. a radšej s nimi niekam nejdem ( necitim komfortne), ako by ste odpovedali vy? Ďakujem
Ja som vselikde videla dedkovcou s malymi detmi na kolotococh v detskych centrach v Disneyland v petting zoo.. ci s matkou ( vacsinou jej mama) ci Uz len sami s vnucatami. Ja som to obdivovala a trosku lutovala ze moje deti take nezaziju so svojimi dedkovcami z mm strany, nie len tym Ze su moc stari svokra bola este do 80 akcna svokor je uplne fit v 88.. ale oni su Proste iny tip ludi. Viem ze ani o svoje vnucata co maju uz dospele od svagra nemali moc zaujem “ cas” su Proste ludia co ziju pre seba maximalne svoje deti a dalej uz neriesia nejake vztahy s vnucatami to je uz pre nich cudzie. Proste ziju Hlavne pre seba nemaju potrebu zit inak. A to uz je ich vec ochudobnuju najviac seba. Ale to nikdy nezistia alebo az ked je neskoro. Neboj ani s mojou svokrou sa nedalo normalne bavit .. aj na vetu dnes pekne svieti slnko vedela najst odpoved ktora viedla k tomu ze nemam dost policiek v skrini 🤣 ber to ako dobry skutok ze ju tam vezmes ked ona chce ist., urob takych skutkou 100 a ked by aj tak kaslala na vnuca tak svedomie budes mat ciste ze snaha bola.
Ja som vselikde videla dedkovcou s malymi detmi na kolotococh v detskych centrach v Disneyland v petting zoo.. ci s matkou ( vacsinou jej mama) ci Uz len sami s vnucatami. Ja som to obdivovala a trosku lutovala ze moje deti take nezaziju so svojimi dedkovcami z mm strany, nie len tym
Ze su moc stari svokra bola este do 80 akcna svokor je uplne fit v 88.. ale oni su Proste iny tip ludi. Viem ze ani o svoje vnucata co maju uz dospele od svagra nemali moc zaujem “ cas” su Proste ludia co ziju pre seba maximalne svoje deti a dalej uz neriesia nejake vztahy s vnucatami to je uz pre nich cudzie. Proste ziju Hlavne pre seba nemaju potrebu zit inak. A to uz je ich vec ochudobnuju najviac seba. Ale to nikdy nezistia alebo az ked je neskoro. Neboj ani s mojou svokrou sa nedalo normalne bavit .. aj na vetu dnes pekne svieti slnko vedela najst odpoved ktora viedla k tomu ze nemam dost policiek v skrini 🤣 ber to ako dobry skutok ze ju tam vezmes ked ona chce ist., urob takych skutkou 100 a ked by aj tak kaslala na vnuca tak svedomie budes mat ciste ze snaha bola.