Svokra chce len peniaze a spôsobuje problémy
Takže mam svokru ktorá chce len peniaze a keď ich nemá tak vyhľadáva hádky a ohovára ma kade tade a vykrikuje že sa somnou jej syn rozvedie ale keď jej dám peniaze už sa zrazu namňa smeje a ma má zrazu rada robí to stále dookola dokonca ju netrápi že som tehotná je to beštia už sa s ňou ani nerozpravam držím sa od nej ďaleko.
prerušiť úplne kontakt, bezohľadná žena, ty si tehotná, budete potrebovať peniaze a ona toto ?? No ani omylom,,,
Nedavaj jej peniaze nema ta vobec rada len je falosna a ked su € tak sa pretvaruje.
Byvas u nej?
A prečo jej dávaš peniaze akože?
A manzel co na to? Ved sa s nou nekontaktuj vobec, ked je taka. Ona nema co od teba pytat peniaze, pokial nezijes pod jej strechou.
Za mna troll 🙂
Byvate u svokry?
Z akého dôvodu chce od teba peniaze? Prečo jej ich ty máš dávať?
Múdrosť veru neprichadza vekom a starší chcú potom úctu. Niektorí si zaslúžia lopatou po krížoch. Nič s ňou nespravíš, len pre svoju psychickú pohodu zdravotný stav ju úplne odstrihnúť.
Dík za oznam.
Dakujeme za informaciu.
No asi to bude tak, že svokra chce peniaze za to ze tam bývajú, a nie len tak. Ved to napísala tak debilne, že v jednej vete 4 riadky, bez bodky, ciarky, ach.....
Nechapem tej logike - akoze ona sa ti vyhraza, ze jej syn sa s tebou rozvedie, lebo ona mu to prikaze? A tvoj muz je nesvojpravny? A druha vec - ty ju podplacas aby nepovedala svojmu synovi nech sa s tebou rozvedie? Vy ste sa asi vsetci traja velmi dlho hladali kym ste sa nasli🤣🤣🤣
Nerozumiem preco si takeho toxickeho cloveka uz neodstrihla
A? Máme sa ti poskladať,lebo už nemáš? Alebo čo?
Kupuješ si jej úsmev ?
@dskjhfdlkdjhl nie nebývam u nej ale všade sa pcha aj keď sa s ňou nestretavam
@rozculena nepotrebujem od nikoho nič nehovor od veci tu píšem o svokre a nie o peniazoch tak netrep hlúpe otázky
@prasiatko30 práve že nie som typ ktorý by sa s ňou hádal hlavne teraz a keď chce peniaze tak preto že tie svoje míňa za jeden deň a potom nemá ani dat co do úst
@maury my spolu nebývam ja bývam úplne inde dokonca nie sme ani susedy
@dskjhfdlkdjhl nie
Aha, takže problém nie sú peniaze, ale to, že ich od teba stále chce? No tak to je iné, už to úplne dáva zmysel.
@maury Vekom prichadza starecka demencia a choroby,nie mudrost. Cest vynimkam
Tak jej nic nedaj a pockaj co bude, ppjde podat navrh na tozvod? ak by aj potrebovala pomoc s financiami, tak ma prist za svojimi setmi. Tvoj muz je jedinacik? Co nejde za nim, asi by jej nic nedal, ci?
co na to tvoj muz??? ... toto by som riesila primarne s nim nech si ju uprace a nevidim dovod davat jej peniaze nech ma ohovara kolko chce

Čo tak sa s ňou prestať stretávať?