Svokra chcel ziať na dovolenku moju 20 mesačnú dcéru. Odmietla som a je zle.
Tak si predstavte žienky moja svokra sa somnou už dva mesiace nerozpráva lebo som v septembri nedovolila aby vzali zo sebou do Grécka na dovolenku moju 20 mesačnú dcéru.. Išla ona a svokor (svokra 67 r. Svokor 70 r.) keď sa vrátili samozrejme nezabudla porozprávať ako tam bolo super ako sa tam ostatné deti kupali v mori že aj našej by sa tam páčilo ale keď ja som taka matka že vlastnému dieťaťu nedoprajem.. Som divná že som sa bála dieťa pustiť na 2 týždne do
o cudzieho štátu so svokrovcami?
No ja by som nepustila 🙄 myslim ze nikto normalny by nepustil 20 mesacne dieta so 70 rocnymi do cudziny k MORU. podla mna absurdne sa ta na to vobec pýtať z ich strany 😂
V pohode, bývalého mama rozpráva aká som pica, lebo krsna mojej dcéry je moja sestranica a nie bývalého sestra 😂😂
Moji svokrovci su rovnako stari 😁 nie nepustila by som s nimi malú, oni sú super ale predsa len,vek uz majú dosť vysoký a nevieš čo sa môže stať! Ja nnapríklad nie som moc nadšená,keď si ju napríklad zoberú na den, nie preto,že by ma to hnevalo ale preto,že uz naozaj majú svoj vek,sú po rôznych operaciach a podľa mňa si zaslúžia kľud, kdezto naša dcéra je hurikán
A svokra sa tam chcela hrat na mamicku alebo akoze co ju napadlo brat malicke vnuca na dovolenku? Mali zavolat aj vas a ist ako rodina,ked uz teda chceli. Vobec nie si divna,to som este nepocula,ze by si svokrovci na taketo nieco narokovali. Ja by som ani starsie deti nepustila. Cokolvek sa moze stat a starsi ludia nemaju tolko zodpovednosti. Alebo aj mozu byt zodpovedny,ale dieta ma byt s matkou,ved by celu dovolenku oplakala. A verim,ze svokra by po 2 dnoch olutovala
😀 😀 😀 ja moju 4ročnú u mojej mamy čo býva 45minút autom nenechám, tak som sa pobavila
Preboha, takí starí ľudia a také malé dieťa do rozpáleného Grécka? Ani omylom, veď oni sú už v takom veku, že domov sa môžu vracať v batožinovom priestore. Bez pardónu by som im to takto vysvetlila ak im to ešte stále nie je jasné prečo malá nešla s nimi.
Dobre citam?? Preboha tak male dieta zobrat na 2 tyzdne od rodicov prec, este k tomu do zahranicia??? Nas je rovnako stary a kolkokrat spusti plac, len co vytiahnem päty z izby 😂 vecer ho uspim akurat ja, aj to po dlhom case. Cez den ho obcas necham babke, ked treba vybehnut nieco vybavovat. je na nu zvyknuty a aj tak sa co najskor ponahlam domov. Tak som divna asi ja 🤣 inak znami isli s malym dietatom k moru a hned druhy den dostala mala horucky. Cela dovolenka "uzasna". Co by 70rocni svokrovci spravili, kebyze sa to nedajboze prihodi aj im? Akoze fakt nechapem...
Kebyže ja by som mal také malé deti, nepustil by som. Bol by som ako Rambo. To by som nespal. Dal by som im na výber buď ideme všetci alebo nikto. Bolo by jedno či by boli urazení. Urobila si dobre. 👍
Vôbec to nerieš urobila si správne ja mám 4ročnú a ani náhodou.
No neexist. Nikto normálny by nesúhlasil.
Samozrejme, ze si spravila dobre, ze si ju nepustila.

Dobre si urobila.nie su najmladší pre tak malé dieťa,ktore neobsedi a je proste ešte maličké.nech sa hnevajú,kašli na to.Ich nazor nezmenis.Ty si rodič.