icon

Svokra dáva bábätku na ďasná pálenku: Je to bezpečné?

19. dec 2024

Prosim Vas, aky mate nazor na :
-Davanie 5 mes.babatku na dasna domácu pálenku kvoli zubom
-penu z piva na bolest bruska
Bola u nas od utorka..Prave sme sa slusne pohadali a poslala som ju z domu,ze nech ide komandovat radsej svagrinu.Mam pocit ze mi zo svokry praskne hlava.Vcera mi preorganizovala v kuchyni riad a vylozila co doniesla z domu od susedky k narodeninam aby sme to mali vylozene.ked som sa vratila s malym z nakupu skoro ma drblo,uz akoze som zacala zvysovat hlas aby sa mi laskavo nemiesala do mojej kuchyne a vsetko co robi je brutalny zasah do sukromia a nezelam si to..Zdula sa a zavrela sa do hostovskej a rano som isla pre vysledky k lekarke,maly spal a ona toto predvadzala co som pisala vyssie🤦🏼‍♀️

Strana
z3
lonely66
Odpoveď bola odstránená
ekira1
19. dec 2024

@lonely66 my sme bývali blízko svokry, popravde, keby sme tam zostali, som už asi I rozvedená. Nám pomohlo sa odsťahovať ďalej, takže nemohla dobehnúť kedy si zmyslela. Takže návšteva a dovi. Možno to je vymyslené, ale verím, že existuje svokra, čo je tohoto schopná 😃

wodanka
19. dec 2024

Áno, nie je správne, že dala dieťaťu alkohol, ale nemyslím si, že jej úmysel bol zlý. Myslela to dobre, chcela dieťatku pomôcť a spravila to, ako vedela, určite mu nechcela ublížiť. Ja by som jej to s kľudom vysvetlila, poučila ju, čo robiť v budúcnosti a z domu ju nevyhadzovala. Ale to som ja, chce to nadhľad a nehľadať za tým zlý úmysel. Škoda si takto kaziť vzťahy, tie sú jediné na čom v živote skutočne záleží.

misslilac13
20. dec 2024

A pomohlo mu to? Ak áno účel svätí prostriedky

mantilka
20. dec 2024

Tak toto by svokra asi neprežila. Všetko má svoje hranice. Posledný krát by držala v rukách svoje vnúča.

princezna_bosorka
21. dec 2024

ziaden alkohol dietatu do ust nepatri. keby na toto prisla socialka, mate riadny pruser (ze sa to robilo pred 30 rokmi, je ina vec).

Hnala by som ju prec svinskym krokom (aj kvoli preorganizovaniu kuchyne).

Strana
z3