icon

Svokra hovorí, že som bosorka

17. júl 2022

Ahojte baby. Možno divná téma ale chcela by som vedieť váš názor či na take niečo veríte alebo či jeho proste zhoda náhod. S manželom sme zobratí 2 roky. Poznáme sa od malička takze aj svorka ma pozná od mala. Vždy som sa jej zdala divná. Hovorila že zomna ide divná energia divný pocit ma keď sedí vedľa mňa a že mam stále ako len zahmlene oci že mam divný pohľad ale inak si celkom rozumieme až na jej divne poznámky písané vyššie. No ja som si to nikdy nejak neuvedomovala až poslednú dobu. Manžel odchádzal do práce a zomna len tak vyšlo že : davaj si pozor mam pocit že sa ti dnes niečo stane. No neprevrtal palec ? 🤦🏻‍♀️ Hovorím mu davaj pozor na ceste niečo sa mi nezdá … dostal defekt … boli sme u švagra a mala som na rukách krstna a hovorím mužovi : uvidis ona dostane teploty bude mať zápal pľúc tak cítim … manžel namna pozrel a zasmial sa odkiaľ som na toto prišla. Na druhý deň skončili v nemocnici samozrejme teploty zápal pľúc 😳 Proste švagor a svagrina už niesu nadšení keď tam prídeme deti odomna držia ďalej manžel sa s nimi už aj hádal že ja niesom žiadna baba Jaga že sa ma boja … 😔🤷🏻‍♀️ Na cintoríne sme boli na manželovo dedka a zaradom jak som išla zhasínajú po cudzích hroboch sviečky 😳 Manžel už je z toho hocijaký že on v živote na take neveril ale uz mi povedal že nevie čo si o tom myslieť. Robi si srandu že je to husté mať za ženu bosorku … ako ja veľmi na take neverím ale uz sa mi aj stalo ako z filmu scéna 😂😂 že keď som išla z obchodu u nas v dedine tak normálne ti mačky zamnou išli bolo ich asi 10 🤷🏻‍♀️😳 uz ma aj prehováral že aj keď je to divne mam skúsiť ísť za kartárkou alebo tak niečo skúsiť vyhľadať 🤦🏻‍♀️ A ako bonus - uz mi asi 2x volala svokra že nemyslí to v zlom ale treba jej ísť ku doktorovi či nemám divný pocit … raz som jej povedala že nemám a keď mi druhýkrát volala som jej povedala že ma a doktor jej povedal že ma nejakú cistu ci čo … len ma ako zaujíma čo by ste vy robili na mojom mieste. Vŕta mi to v hlave lebo som si všimla že čo poviem sa stane … čím to bude ? P.S : žiadne číslo športky nikomu davat nebudem 😂😂😂😂🤦🏻‍♀️ Ako príde mi to cele vtipne ale keď sa nad tým zamyslim 😳😳😳🤔🤔🤔

Strana
z2
karhu
17. júl 2022

znama si tiez mysli, ze ma nadrpiridzene schopnosti, a pritom je to len nedostatok inteligencie, vzdelania a sudnosti v kombinacii s domyslavostou a povercivostou🙂

a este dodavam, ze je i "sikovna", lebo na tom vie zarobit😀

zojanka
17. júl 2022

V prvom rade si odpusti reci na cudzie deti ze ochoreju. Ak si ti aj myslis nechaj si to pre seba. A v druhom rade ak chces za niekym ist tak za knazom a urcite nie za dakou kartarkou. Ak uz sa chces na toto hrat tak vykladanie kariet je tiez len "bosoratstvo" a nic dobre.

karhu
17. júl 2022

preklep - nadprirodzeneeee

autor
17. júl 2022

@zojanka nechcem sa na nič hrať ja som tu sem ten príspevok dala úplne vážne a len sa chcem dozvedieť čo už niekto take niečo prežil a ako to riešil … ja sa do toho nevyznám a viem že karty je tiež ,,bosoratstvo “ ale to manžel povedal len tak … nikto sa tu na nič nehrá nechápem čo si sa tak rozculila 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

barbora0308
17. júl 2022

Mna len prekvapuje, ze su v dnesnej dobe este ludia, ktori na taketo veci veria a namyslaju si, ze maju nadprirodzene schopnosti 😳 ... Dokonca cela rodina, fascinujuce.

sundew
17. júl 2022

Isto nevrav svoje predpovede,a hlavne ohladom malých deti.nechaj si tie veci pre seba a zajdi za knazom,alebo skus si sama naštudovať. Ja mavam sny o ľuďoch ktory zomreli (resp.predtym den než zomrú)ale len pri niekotrych ľuďoch to mam a nastastie to bolo len par krat,ale dost na to aby som vedela zo to nieje nahoda

zojanka
17. júl 2022

No asi budes velmi slaba bosorka 🙂 lebo ja som sa vobec nerozculila ale pisala som to s kludom a snahou ti vysletlit, ze ak to chces riesit tak u kartarky je to zly napad 🙂

autor
17. júl 2022

@zojanka no tvoj komentár tak vyznel 😂😂 kňaz ? Čo mam v sebe diabla ? 🤔😃😃😃🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

autor
17. júl 2022

@sundew ani nepíš že máš take sny bo ta tu zožerú do mňa sa už pustili a pritom som len radu chcela … no zistila som že sa hrám na bosorku a hotovo 😂

zojanka
17. júl 2022

Ty sa tu nazyvas bosorkou 🙄 a este si aj daka vztahovacna

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
17. júl 2022

@zojanka ja ? To svokra povedala lebo ona tvrdí že toto už nemôže byt náhoda čo sa deje okolo mňa .. ja som na začiatku sa z toho smiala ale už mi to nepríde vtipne keď je to často a už som z toho ak nervózna

judar
17. júl 2022

Kto si priliz vela nahovara aj priliz zle skonci...takze len tak dalej s tvojim bu bu bu

autor
17. júl 2022

@judar nerozumiem 😳

dominika1988
17. júl 2022

a mňa toto náhodou fascinuje 🙂 vôbec by som to nebrala ako niečo zlé, bosorka nie si (ani nikdy žiadne neboli, hoci uhorelo dosť žien kvôli debilom)...podľa mňa takáto schopnosť predvídavosti alebo "divných pocitov" existuje...ak si z toho nervózna, alebo sa bojíš, nerieš to, hlavne nie s nejakým kňazom, viem si predstaviť, ako by to dopadlo 🙄 ak ťa to zaujíma, pozisťuj si o tom viac, ale súhlasím s tým, že v rámci rodiny si asi tie "zvláštne pocity" nechaj radšej pre seba

oli18
17. júl 2022

Ja neverím ničomu, čo je v tomu príspevku. Že 10 mačiek išlo za tebou a sviečky na cintoríne zhasínali😅

autor
17. júl 2022

@dominika1988 dúfam že ma v tomto storočí nikto nespáli 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

autor
17. júl 2022

@oli18 to ma mrzí ale nevieš si ani len predstaviť čo je to za pocit keď sa toto deje.

nadazdi
17. júl 2022

Ty nič dobre nepredpovedaš, si klasicky pesimista, ktorý žije na druhom nešťastí a mysli si, že to sú nadprirodzené vlastnosti.. ja každému poviem ,,davaj si pozor” pred cestou, ale neživim v sebe pesimistické myšlienky a ,,nevytešujem” sa z toho, že sa niečo zle stane.. to sa stane totiž vždy.. ja mám 4x do roka defekt, moj muž ma zjavne tiež nadprirodzené sily, keď mi zažela pred cestou ,,hlavne bez defektu” a ja ho aj tak chytím 😅 chore.. skús myslieť pozitívne, lebo ta to zožerie

dominika1988
17. júl 2022

eeej, ver tomu, že aj dnes sa nájdu takí, čo by radi upaľovali "bosorky", alebo aspoň diabla z nich vyháňali...a vo vlastnej rodine vidíš, že stále na ne ľudia veria...

sundew
17. júl 2022

to ma netrápi 🤣 inak treba najst niekoho kto ta stym navedie na správnu cestu a hlavne sa naucit s tym pracovat. Aby si neublížila sebe a nemala zle vzťahy s rodinou a priateľmi potom

babulkomale
17. júl 2022

Nemusim byt na "tvojom mieste" lebo to mam podobne...vyriesila som to tak ze nehovorim nikomu nic. Neoplati sa to kvoli vztahom s ludmi. Jedine keby som mala tusak ze sa najblizsiemu cloveku nieco ma stat, tak medzi 4 ocami mu poviem aby tam nesiel. Ale je velka otazka, ci si ho ten osud nenajde aj tak.
A este - nie je lahke vediet, co si ludia myslia. Je to velke bremeno a mne vdaka tomu zostalo len par skutocnych, desatrociami overenych priatelov 🙏 neviem sa pretvarovat takze akonahle "pocujem" co si kto mysli, bohuzial ked ma na jazyku med ale v srdci jed, nedokazem s nim uz fungovat.

cicuca
17. júl 2022

Máš super intuíciu..len ju naďalej počúvaj a rozvíjaj. Je to dar, len niekedy viac porozmýšľaj či niekto chce počuť, to čo vnímaš.

julka188
17. júl 2022

Mne sa to stava tiez... Plus mam aj sny s mrtvymi, ako tu niekto spominal, uz trom ludom som v snoch hovorila, ze oni uz zomreli a nemaju tu byt. Znie to ozaj zvlastne a kvoli tomu vie o tom maximalne moj manzel a rodicia, presne pre take posmesne reci, ake tu niektore maju a budu mat. No kym to nezazijes, nepochopis. A vobec to nie je o pesimistickom nastaveni v zivote, ako to niekto tu pisal.

majive
17. júl 2022

Náhodou ja tomu verím , ja mávam niekedy zvláštne sny ktoré sa splnili . Napr minule sa mi snívalo že otec dostane výpoveď v práci, nič tomu nenasvedcovalo že by mali prepúšťať . Ráno mu hovorím čo sa mi snívalo ,ešte sme sa zasmiali a po obede mi volá , že dostaL výpoveď 😳

dadis
17. júl 2022

autorka: Ja ti verim. Vobec si nemyslim, ze by to malo byt prekliatie. Mne to je velmi sympaticke.

777januska777
17. júl 2022

Ja verím tiež, že také niečo môžeš mať a nemusí to byť absolútne zle, ja by som ale na tvojom mieste išla za kňazom, ktorý sa zaoberá takýmto vecami, lebo to co mas môže byť od diabla, ale môže to byť aj dar od Boha.

zdenka11081983
17. júl 2022

Počuj Izabela a keď si už tala v tom zbehla nevies nejako vyčítať ci nevyhram daake euro najbližší mesiac? By mi bodlo. A menzes mi mešká 2 dni. Aj tu by si sa mohla na to kuknúť. Ďakujem a pekný večer prajem

aduskatt
17. júl 2022

Mám to tak isto, v pohode s tým žijem, nikomu o tom nehovorím, nedávam predpovede, žijem si s tým sama, nehovorím iným, čo cítim, že sa stane, beriem to ako silnú intuíciu

autor
17. júl 2022

@zdenka11081983 trápne 🤷🏻‍♀️

Strana
z2