Svokra je najlepšia studená
😕 ale aj svokor ako som zistila, tu držia spolu a nechapu že mlady ludia muž a žena by mali byť častejšie spolu, neni všetko len o robote a o peniazoch 😒 toto ma štve, neni sa o čom rozprávať, keď nepochopia ženu, matku tohto storočia 🙄 🙄
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 umrem 😀
@martinusik91 jak to? Ty si ta svokra? 🙂 🙂 🙂
@lukamka nie to som myslela ze umrem od smiechu 😀 mam podobne skusenosti so svokrovcami 😀 svokra niesom ale mam syna tak hadam raz... 😀
Otrasny nazov temy.
@mickao ja si ju nevazim,priznavam,no ani nie kvpli tomu aka je ku mne a kvoli tomu aka je k mojmu muzovi. Je pre nu debil nikto,len ked nieco potrebuje tak zrazu vie byt mila..mohla by som pisat velmi vela...ale zbytocne,ja ju akceptujem a to je vsetko..viac si odomna nezasluzi..ublizila mne aj muzovi velmi vela krat..moja kamoska ma tiez top svokru ta jej oznamila ze nech sa neopovaxi mat dieta lebo ona ide do dochodku az o 3 r,ze potom moze mat bude doma 3m a potom pojde makat a ona bude s dietatom..uplne sen kazdej matky
@petulda333 dufam, ze kamaratka mala skor dieta ako o tri roky.
@petulda333 a aky je tvoj manzel?ako vychovany?niekto ho vychovat musel...nejake navyky musel od niekoho ziskat...to teraz nemyslim ako utok...len take zamyslenie sa...ja napr.som na tom takto:
ja svojho svokra nemam jediny,ani najmensi dovod mat rada...za 6r.manzelstva mi az minuly mesiac,potom ako sa stala mensia tragedia v rodine a on potreboval byt u nas dva tyzdne,povedal dakujem...jedine mile slovo ,odkdedy ho poznam....a to som sa mu napomaha uz dost,aj pocas zdravotnych problemov,atd,atd
lenze....musim si ho vazit...vychoval mi dobreho muza,takze to beriem tak,ze niekto ho 30r.musel niekde smerovat...alebo minimlane 15...vychoval sam,po smrti zeny dve deti ...a nech je aky je...za toto si ho vazim
ano...mohla by som povedat,ze dceru ma radsej,ze vsetko co kedy mal,tak dal dcere...ze manzela ma len za syna,atd,atd,atd.,no ale ludi si nemozeme vazit,ci nevazit iba na zaklade toho,ze nieco nam nedali,ze nieco nam neurobili podla predstav...
to by bola iba vdacnost
kazdy mame chyby...mozno aj ja voci nemu nieco robim,co si neuvedomujem....a mozno az teraz,po rokoch prichadza na to,ze az taku nafigu nevestu nema
keby som po prvych Vianociach nechala za seba rozpravat svoju hrdost,tak sa nebavime uz roky a manzel????
nooooo...urpimne si povedzmeeeee.zeny.....
keby sme do muzov hucali,hucali a hucali....kasli na otca,na mamu,lebo mi toto a hento urobila,lebo,lebo,lebo....vyse polovica by to vzdala...vykaslala by sa,kvoli pokoju od nas....ale boli by stastni????asi nie,minimlane vo vnutri nie....ved je to ich rodina
nepaci sa mi,ako sa to dnes prezentuje
mame svoj cas,svoj zivot,svoj program....ale ved rodina je aj niekto iny....ved aj my raz budeme stari...to uz budeme nic?
inak,pacia sa mi zeny....kt.rovni napisu.....svokrovci,ci rodicia.....nevychadzame s nimi,odstrihli sme sa od nich....sme sami na vsetko....dovody neriesim,paci sa mi to,ze nie su falosni....neberu benefity a nenadavaju na pomoc,ci rady,ci peniaze,kt.dostanu
polka MK je sama hrda zena-samozrejme,voci svokre
keby sa ta hrdost pretavila do inych sfer....nezaskodil by niektorym zienkam taky riadny preplesk od zivota.....aby sa spamatali
nerada pouzivam take silne slova( a nie su urcene tebe,aj ked som ta oznacila)....ale ked tak citam niektore temy,ja byt rodicom.....fackujem aj 30r.zeny.
Kokso, keby sa niekto vyjadril tak ako je v nadpise o mojej mame, tak ma pekne nasere..
@jana_eyre tak myslim,ze by nahneval aj autorku temy...lenze zjavne ju to nehneva pri svokre 😖
@terezka1947 ved toto, niekedy si ženy akoby neuvedomovali, ze ide o mamu muža...
@terezka1947 ja mam pocit, ze niektore temy su cisto provokacne, umelo vytvorene. Vsak ked niekto chce diskutovat tak zakladatelka by mala reagovat. Nenapise dokopy nic, a caka ze zeny budu pridavat svoje negativne skusenosti so svokrami. Ja mam svokru celkom ok, ale zas svagrina tiez vie na nu kydat. Svagrine napr. vadi, ze nechodi k vnucatam, mne to naopak nevadi, ja nie som typ, ktory chce pomoc s detmi a ocakava ze vsetci rodinni prislusnici budu mi pomahat s detmi. Ale to je vec ludi, vychovy a pod.
Svokra mi priniesla z dovolenky liter octu ,ale stále je to babka a matka ,nech si už v duchu hovorim čokoľvek o nej alebo o svokrovi,,,že najlepšie studená by som si nedovolila na nikoho povedať
@barcelona94901 aspon balzamiko? 😀
nam CD nejakej chorvatskej skupiny, a co sa mam zato vesat? Vsak isto to nekupila so zlym svedomim, jej sa ta hudba pacila, tak kupila nam CD .....Isto to nekupovala s tym, ze vsak pockaj, miniem peniaze na hovadinu, aby som ta nasrala
a niesi ty ta zla nevesta? takto sa vonkoncom nepatri pisat ten nazov temy si podla mna dost prehnala.... toto by si si hlavne mala poriesit sama s maznelom a nie tu......
@svetluska82 to nie je prvý taký dar
Ocot kupila v obchode na svk ,za cca 0,30 centov
Jej dary sú na jednu knihu ,ale my žijeme sami,bokom ,za vlastné ,svoj svet máme ,tým len chcem povedať ,že nech je svokra či nevesta akokoľvek zlá ,taká onaka ,to že je mama jej nikto neuprie,ani to,ze je babka či dedko ,ak si to človek neváži ,tak čo potom . .?
Ako si potom mna môže vážiť moje dieťa ?
@barcelona94901 ved jasne, ja som myslela ze ti kupila na dovolenke, nejaky balsamico v takych darcekovych flastickach. A to ti fakt dala ocot? Klasika na zavaranie? A co ti povedala??? Preboha, toto mi pride cudne
@svetluska82 že no nekúp to ! Bol v akcii ,tak jeden ks pre nevestu zobrala
🙂
Balzamico si kúpil svokor
@barcelona94901 tak to potom nebol darcek z dovolenky 😀 Len vyhodna akcia
@svetluska82 dala mi to ako suvenír z dovci s tym ze bola akcia v obchode na svk ,chapes
ja teda tvrdím, že svokru nemám (neprijala ma do rodiny), ale mužovej matke želám dlhý, dlhočííííízny život, aby videla, o čo sa sama ukrátila
@barcelona94901 Ocot je perfektný... Ja s ním upratujem, periem, dezinfikujem, octu nie je nikdy dosť 🙂
@barcelona94901 hahahahaha ten ocot je top! Náhodou praktická žena 🙂 🙂 a ja som sa smiala na povinnej cenovke na viditeľnom mieste na každom darčeku 🙂
Poprosím admina, zmente názov tejto témy. Je morbídny, sem absolútne nevhodný. Je to forum pre mamičky, svokra = mamička. Dakujem
@lukamka cenovky na darcekoch nechavala moja mama..Aby sme videli kolko to stalo, ale to ked sme boli este deti 😀
@lukamka ou cenovky ,tak to je kategória sama o sebe .
Takže baby kto dostáva 90% výpredaj ? My 🙂
Veľká nálepka že výpredaj,akcia,zľava,to je proste naše a úplne naj ,je výrobok kde je napísané ZADARMO
🙂
Včera nám volala aby sme prišli ,cca 20 km pretože nám kupila kávičku za 0,60 centov.No aby ste si nemysleli sebe kupi jacobsa ,nescu atd.Ona nie je lakoma,ani žgrláčka,len to majú rozdelené,ze komu čo ;)
Ale ako píšem ja si v duchu pomyslím,moj tiež ,jasne ze sa doma bavíme aj o tom,alr nikdy sme to svokrovcov nevycitali ,pretože na druhej strane nemusí mi nič dať,ani rodine ,nie je to jej povinnosť a to že jednému dá a druhému nie je jej ,ich vlastne rozhodnutie 🙂

mám dve dcérky a veľmi ma teší že nebude žiadna nevesta 😀 radšej budem mať zaťov - zlatých a milých a zaťovia mňa plné zuby 😉