Svokra je v bezvedomí a zlyháva jej krvný obeh
som velmi smutná lebo práve som rozprávala z doktorom z ara o svokre ,lebo o 23h. spadla a zobrala ju sanitka ,povedal ze je este stále vbezvedomi aze je napojená na umele díchanie a zliháva jej aj krvný obecha je to kritýckí stav .akoto ze s jedneho spadnutia moze umierat clovek ?
@marionelka presne ako pise @gemini2. niekedy sa len divim z coho nastavaju taketo stavy. Mame v rodine s tym tiez skusenost a chvalabohu dopadlo vsetko nakoniec dobre. Vela sil...
v dnesnej dobe mam pocit ze moze..mam s tym skusenost mamina mi zomrela na obycajny zapal pluc..nikdy som si nebola myslela ze v dnesnej dobe sa zomiera na zapal pluc ..
No presne tak zomrela manželova babka minule leto. Bolo horuco a ona malo pila, tak sa jej znižil tlak, hlava sa zatočila a ona spadla. Vzala ju sanitka najprv to vyzeralo že sa len udrela ale tak na 3 deň začala hovoriť z cesty .. Nevedela kde je .. Zistili že je tam krvacanie do mozgu ale na zlom mieste + vysoký vek a tak sa trapila ešte 2 tyždne ☹
@oliverko5 aj mne pred 2 týždňami zomrela 46 ročná mama na zápal pľúc a tiež som si myslela,že takýto mladý človek zomrel na zápal pľúc naposledy v 18.storočí.
@marionelka držím palce aby všetko dobre dopadlo, neprestávajte veriť, že sa z toho dostane a podporte ju ako môžete. Nádej zomiera posledná, je to síce ťažké,ale viem o čom hovorím, aj keď mi bolo ťažko sa na ňu pozerať a nevedieť jej pomôcť,ale aspon som bola pri nej a podporila ju, 2x mi povedali,že sa s ňou mám rozlúčiť a vždy po mojej návšteve zabojovala, ale potom už ani to nestačilo, ale dúfam,že toto nebude váš prípad a všetko bude ok.
To je mi velmi luto snad sa jej polepsi. Ja som par rokov dozadu si dala kusok sucheho chleba, ostal mi stat v krku a ze napijem sa teda vody. Pustila som tocku a viac som si nepamatala, som sa prebrala na zemi.
@marionelka mohlo to byt hocico,tromboza,zavisi aj od toho ako odpadla,ci jej to neposkodilo mozog,je toho hodne...Hlavne vela sil.
dakujem za podporu .....ale dnes Nám mamka ZOMRELA ☹ .mala krvacanie do mozgu ale koli srdiecku ju nemohli operovať .ked prišla domou vtedy z nemocnice co prekonala zápal pluc a zápal aourt tak ju prepustili preto ab zomrela doma ami sme to nevedeli lebo nám to nepovedali v správe iba písalo že ma chronické zlihavanie srdiecka .
@marionelka uprimnu sustrast ☹ 😢
@marionelka uprimnu sustrast

@marionelka ach, moja, neverila by si z coho vsetkeho moze nastat zivot-ohrozujuci stav. Drzim palce, nechto zvladnete...