icon

Kedy je bábätko napojené na krvný obeh?

derna
17. júl 2025

Ahojte som 10 TT prosím Vás, kedy je babo už napojene na krvný obeh?

doriiis
•
17. júl 2025

Približne od 6 tt

derna
autor
•
17. júl 2025
@doriiis

Približne od 6 tt

@doriiis aha ďakujem, a na embryo? Ja som toto už uplne pri malej zabudla, a nechce sa mi tie lastre na nete čítať

anonym_5cd7bf
•
17. júl 2025
@derna

@doriiis aha ďakujem, a na embryo? Ja som toto už uplne pri malej zabudla, a nechce sa mi tie lastre na nete čítať

@derna čo myslíš tým “na embryo”? Embryo je počiatočné štádium plodu, dieťa/babatko je to po narodení.

anjelicek26
•
17. júl 2025

Okolo 8.tyzdna ciastocne a v 12.tyzdni komplet... kedze nikto nevie presne kedy sa embryo uhniezdilo,, tak davat pozor radsej vzdy hned.

anavixy
•
17. júl 2025

Naco to potrebujes vediet (myslim uz teraz, ked je to jedno)? V 10tt je uz plne zavisle na tebe. Nenapojene je cca prvych 5 tyzdnov, teda od 6.tt uz prijima ziviny (a skodliviny) od matky. A na embryo akoze co? Embryo = buduce dieta.

januska12323
•
17. júl 2025
@derna

@derna načo to potrebuješ vedieť? Keď vieš, že si tehotná máš sa tak aj správať a ak si sa nesprávala už je to jedno.

derna
autor
•
17. júl 2025
@januska12323

@derna načo to potrebuješ vedieť? Keď vieš, že si tehotná máš sa tak aj správať a ak si sa nesprávala už je to jedno.

@januska12323 lebo som na modrom koníku, a chcem sa opýtať? Či zas treba sa pohoršovat lebo niekto sa niečo opýta ? Správam sa tak ako mam, lieky mam. Pýtala som sa, však kvôli strave.

babushkaem
•
17. júl 2025
@derna

@januska12323 lebo som na modrom koníku, a chcem sa opýtať? Či zas treba sa pohoršovat lebo niekto sa niečo opýta ? Správam sa tak ako mam, lieky mam. Pýtala som sa, však kvôli strave.

@derna tak ako pise anjelicek, ked zanikne zltkovy vak, co je okolo 12 tt, vtedy je komplet

derna
autor
•
17. júl 2025
@babushkaem

@derna tak ako pise anjelicek, ked zanikne zltkovy vak, co je okolo 12 tt, vtedy je komplet

@babushkaem ďakujem

sisa183
•
17. júl 2025
@januska12323

@januska12323 napriklad ja som bola na operacii v tom case a netusila som ze som tehotna. Plus som brala opiaty od bolesti. Preco by mala akoze nieco robit ??? Niektore ste tu pekne hnusoby teda.

derna
autor
•
17. júl 2025
@sisa183

@januska12323 napriklad ja som bola na operacii v tom case a netusila som ze som tehotna. Plus som brala opiaty od bolesti. Preco by mala akoze nieco robit ??? Niektore ste tu pekne hnusoby teda.

@sisa183 sú a riadne až mi je hnusne za ne 🤦‍♀️