Svokra ma chce odlučovať od syna
Ahojte,
chcela by som vás poprosiť o vaše názory. Mám problém so svokrou. Je totiž veľmi panovačná a každý v rodine sa jej stále podriaďoval. S manželom máme ročného syna a stále nám vykrikuje, že ho ku nim nenosíme. Na návštevy sme chodili 1x do týždňa od narodenia malého a stále mala tú tendenciu, že si malého zobrala a išla s ním do inej miestnosti. Robí to stále a stále má výhovorku, že malý v tej izbe nechce byť. Mne to dosť prekážalo až som tam prestala s malým chodiť. Povedala som si, že keď chce vidieť malého tak môže prísť ku nám. Teraz stále vymýšla také situácie aby tam manžel išiel so synom sám bez o mňa, no ja ho nepúšťam hlavne kvôli tomu, aby nebolo po svokrinej vôli. Denne prejde 2x okolo nášho domu a nikdy sa nezastaví. Jej správanie a slovné prejavy mi niekedy pripadajú ako keby jej vadilo, že môj syn si vyžaduje moju prítomnosť. No keď aj pred tým prišli na návštevu jej správanie k môjmu synovi bolo úplne iné, vôbec s ním neutekala do žiadnej izby a len sa mu prihovárala. Môj manžel na svoju rodinu nedá dopustiť a môj problém sme doteraz neriešili, pretože by to určite vyvolalo hádku, tak radšej tomu predchádzam. Chcela by som vedieť váš názor, ako by ste to vy riešili?
@sellycka13 ahoj,presne niečo obdobné som zažila vcera. Svokra prišla narobila nám tu humbuk a intrigy a povedala že dúfa že k nej budem púšťať moju ročnú dcéru. Povedala som si svoje a odišla do inej izby,kým ona nevypadla. Tiež sme sa hlavne kvôli nej odsťahovali ďaleko len aby nám dala pokoj. A keď vidím ako manipuluje muža proti mne...joj otras.
@sellycka13 Tu ani lepšie riešenie neexistuje, len odísť čo najďalej 👍
@ave_eva a ako ďaleko prosím bývate od svokrovcov? ja som už myslela, že sme sa s nimi pomerili aj milí začali byť, ale dnes sme boli na svokrinych narodeninách a chcela, aby som dávala malej jest to čo ja nechcem a hračky zo špinavej zeme jej dávala oblizovat, tak neviem ci ja som ta matka co preháňa ako tvrdí môj muž...... ale tak iba mi to je veľmi ľúto, že toto robí, žiadne hádky ani nič.....
@sellycka13 Ahoj,bývame asi 70 km. Tu ide o to že ona intriguje proti mne lebo chce mať syna pri sebe. Od takých ľudí čo najďalej, nepomôže, nekúpi, nevie sa porozprávať,neopýtal sa ako sa máme... Taký clovek mi je ukradnutý
Dieta este nemam sice ale svokru presne taku istu..prid bez nej radsej. Svokor s mojim musi telefonovat potajomky..ked tam mame ist tak radsej den predtym svokor zavola "vies co prid bez nej lebo mamka no.. ved vies" dari sa jej trucovat uz 5 mesiac..a moj sa zastal mna. Nemozeme sa odlucovat na polceste ako 17 rocni pubertaci.
aj mne to robi svokra ze mi malu odnasa do druhej izby. neznasm to. a robi to stale aj ked jej poviem nech to nerobi a neodchadza.
andy55 presne ako kebyze citam o mojej svokre. Tiez mam ročnu dcerku, byva tri minuty od nas na peso, a nikdy sa nezastaví, ale vykrikuje nam ze k nim nechodime.. a tak isto som si povedala ze ja tam chodit nebudem, ked chce vidiet malu nech sa pride na nu pozriet. nebudem jej ju nosit ako na zlatej tacke.

@lesanka845 dobrý deň, ja Vám tak napíšem so mnou chcela svokra a jej muž manipulovať - žiadali ma tesne pred pôrodom o zmenu mena dcéry, pozerala som na nich ako obarena, či sa mi sníva 🙉🙉🙉u nich doma a môjmu mužovi stále kritika a nevyziadane rady....... Tesne po pôrode, ja po sekcii v bolestiach, dcérka bez režimu sa mi sem po pár dňoch do bytu nasackovali jej dve nevychovane dcéry - matky čo asi nechápu, že žena potrebuje v 6nedeli kľud..... to radšej nepíšem o tom, čo mi porozprávali a ako mi slovne ublížili po pôrode - bez chrbtovej kosti..... A oni sa čudujú, že dcéru videli za 8 mesiacov 2x 😄😄😄nech porozmyslaju asi prečo 👌👌👌a sťahovať sa plánujem čo najďalej, nech máme ako rodina kľud keďže oni bývali zdrojom nedorozumení medzi mnou a mužom....... Čiže existujú rôzne svokry........