icon

Svokra ma neprávom obvinila z krádeže a tvári sa akoby nič.

14. dec 2019

v aprili tohot roku so bola mojou svokrou obvinena nepravom ze som jej dcere (svagrinej) ukradla 500 eur..ked sa nakoniec nasiel pravy vinnik namiesto ospravedlnenia sa svokra aj vsetci okolo z muzove rodiny tvaria ze sa nic nestalo...a normalne pokracujeme dalej..a ja so divna ze to neviem prekusnut a ešte vyzadovat od starej zeny ospravedlnenie..

Strana
z3
conquestor
14. dec 2019

Ked tam bude tvoj muz tak nech jej povie ze mu zmyzli peniaze z penazenky a isto to bola ona lebo len ona sa mohla dostat do jeho veciii...nechsi to krava stara vyzere..a tvarit sa ze fakt to tak je...a za dva tyzdne povedat ze ich nasiel spadnute v aute a dalej nic....detinske to je ano,ale tot by som jej neprepacila....nech okusi vlastnu medicinu

pribinak
14. dec 2019

V tejto rodine by ma uz nikdy nikto neuvidel. Koniec.

Ospravedlnenie by som očakávala nielen od svokrovcov, ale aj od milej svagrinky, jej muza aj toho sopliaka.

Ziadne navstevy, Vianoce nevianoce, narodky ani nic. Nesla by som tam ani keby mi cestu zlatými tehlami vydlazdili.

Radsej budem precitlivelá kontesa

cacianka
14. dec 2019

@sara07 to bola taka scena !!! V sobotu oslava 70 svokre.v piatok popoludni, vecer aj v sobotu doobeda sme makali ako debili , svagrovci prišli v piatok v noci s 1 tortou, pre 10 ludi na 2 dni.v sobotu svagrina zaliezla na poschodie a tam sa paprala, švagor išiel na tenis... 3x som umyvala horu riadov, svagrinka sla s tetou na prechadzku.vecer prisli este dalsi 2 gratulovať tak pre vsetkych pecena kacica(od mojej mamy, neviem co by jedli ked ine nemali pripravene), a studene misy, znova riady a vsetko uprarat.V nedeľu znova ranajky, obed, riady, svagrinka sa slnila na dvore.
Sestre a jej mužovi zabalila svokra za tu krabicu zo 10ks. Ked sa začali svagrovci baliť a este chcela svokra poslat za velky tanier susedke, vtedy povedal ked videl ako vela bali ze nam nema toľko balit , ze ak este niekto pride aby mali čo ponuknut vecer alebo v pondelok.ze nam stačia tie 4ks.
A uz zacala palba ze v sobotu zožral ku kave, v nedelu zozral ku kave a este chce....akoby oni malu hubu prelepenu a nemali huby mastne
Nenazranec bol vsak mm....

stanka2612
14. dec 2019

@cacianka kríste,ty máš ale svokru na pohľadanie...

sara07
14. dec 2019

@cacianka hm niet nad to ked je jeden surodenec milaček , vidno a vidím že svokra trpi inou funkčnou slepotou

sendricka
14. dec 2019

No tak po tomto by som sa tam neukazala, ze mlada standa... Ako je mi ta luto, musel to byt hrozny pocit. Prerus s nimi kontakty, nemusi to byt navzdy ale aby ti este toto povedal... Respekt voci tebe 0 bodov

cacianka
14. dec 2019

@stanka2612 ani nie je zlá, ved je katolícka 😇
To len občas ma také blbe reči.viac robili teatro svagrovci.
Robim na onkologii, svokra je nasa pacientka, odvtedy sme sa stretli najmenej 50x(príjem,odprevadila som ju na operaciu, privitala po nej, 2x denne pri nej, vsetky vyšetrenia, zakroky,merania, oziare, doteraz skoro vsetky kontroly som ju sprevadzala, ale ani raz ani slovko.)akoby sa nic nestalo.este sme to po čase nejako prekusli, ale potom znova švagor perlil a svagrinka zahlobila ze ja k nim nepatrim, ze nie som rodina.tak som sa zbalila a odišla.stacilo. nebola som tam 7 rokov, muz ich pred par mesiacmi pozval na 50, vsak ok rodina, ale ja som ich tvrdo ignore. Ze vraj katolíci - miluj blížneho svojho...
Ps.vysluzku dostali paradnu, nech sa zadrhnu😇.ze som nad vecou a nie na ich urovni pokleslej

evalin88
14. dec 2019

O mne ( este nez ma prvy krat videla) svokra partnerovi povedala, ze som bezdomovec, lebo byvam u mojej mami, ze ak bude sam usetri, lebo ho vraj vyjedam, moj otec je vraj bezdomovec, lebo byva v prenajme.. Vobec sme sa nepoznali, podobne komenty, ako sa na,syn rozist mala az do mojho otehotnenia... Ja ju z duše neznášam uz celých 5 rokov, ospravedlnenie som tiež nikdy nepočula, keď drží môjho syna na rukách mám husiu kožu - takže ťa úplne chápem

cacianka
14. dec 2019

@sara07 my sme sami 2. Oni 4, za rok sme nešli tak nabaleni ako oni z 1 navstevy... Neriesim, len som sa zasmiala pod fuzy a citila sa lepsie ze naozaj nie sme vyzirky

77daniela77
14. dec 2019

@cacianka No nadhera je toto tiez......

kitycat
14. dec 2019

tiez som mala tu cest byt obvinena z kradeze a ospravedlnenia sa mi nedostalo aj ked su kamerove zaznamy ze to bol niekto iny :D

PS: je zaujimave, ze s anebali pustit 13 rocneho do izby s tolkymi hodnotnimi vecami...snad mam prachy na est ejednu izbu v hoteli ked uz organizujem svadbu hmm

777januska777
15. dec 2019

@cacianka normálne sa za nich hanbím, ja som tiež katolíčka a toto ma vždy dokáže riadne sklamať, ak sa niekto oháňa vierou len ústami, ale pokora mu chyba. Mrzí ma to. 😟

lavender273
15. dec 2019

Ze vraj s vekom prichadza rozum 🤭
Takto sa veci neriesia ze vyblakuje po tebe ze kde su peniaze. Skoncila by u mna uplne, ani ospravedlnenie by nezmylo 'tu spinu'. Dovi dopo.

blondtana
15. dec 2019

Veru by som k svokrovcom nepáchla, moja sestra tak uťala chodenie ku svokre pred pár rokmi a jej muž tam chodí sám. A čo sa týka tých vianoc, tak by som im odkázala, že idem tam kde mňa ani muža nik neobviní z krádeže...
@cacianka Obdivujem ťa, že napriek hlúpym rečiam svokry, si dokázala byť k nej taká ústretová. Ja mám tiež protivnú svokru a veru mám čo robiť, aby som bola stále milá, moja svokra to už vyšperkovala k dokonalosti, že keď ona skáče a rýpe a buzeruje a človek sa bráni, tak to ešte obráti proti nemu, hotové citové vydieranie. Najnovšie sa starala, že prečo nekupim pre jej vnúča kočiar v bazari, či cez inzerát a som sa jej spýtala, že prečo pre naše jediné dieťa nemôžme kúpiť nový, keby sme naň nemali, nepoviem, tak ma obvinila, že prečo na ňu útočím, že nám chcela len pomôcť. Moja mama sa nestará, ešte nám dá z dôchodku, aby sme si kúpili, čo chceme a svokra, čo prehadzujú doma peniaze vidlami, tak diriguje, čo mám spraviť. Máme to všetci s tými svokrami ťažké 🙂

klarka0002
15. dec 2019

Uple s tebou sú cítim. Kým sa ti pekne neospravedlni zatiaľ ta to bude trápiť. A to by k tomu tvoju svokru mal nakopnúť tvoj manžel aby svokra videla ze stoji pri tebe. Držím palce.

cacianka
15. dec 2019

@blondtana ona nie je zla, bezne je ok, len ma obcas nepochopiteľné reakcie.za 15 rokov co sa pozname to bolo iba zopar, ved aj mam svoje muchy,... Spominam si ze keď si po slavnostnom obede rozbalila darcek k 70 - kupele Dudince na 5 dni aj s muzom,procedúry a plna penzia, tak chytila hysterický zachvat v style ze uz su starí nemaju čo behat po svete, starci majú cucat doma(nejde mu makcen), ze su nad hrobom tak musia uz len cakat ba smrť, ze sa to nepatri aby behali, ze čo to ma znamenať, okamžite vrátiť, nehoráznosť , no skoro jej museli dat facku.vecer pri tej navsteve znova hystéria a v nedelu pri obede zasa ! 3x!
Zakaždým ju celé publikum muselo ukludnovat a presviedcat ze aky super dar,ako sme to dobre vymysleli. Pritom obaja maju problémy s klbami, veď vek, ona dorantane kolena, svokor vymenené bedrové kĺby . keby to neskôr len tichosti kometovala a skúsila vrátiť, ale nie - teatro rodeo muselo byt.fakt sa nás to dotklo, lebo som to vybavila v dobrej viere ze pomozu kupele.
O rok v tom najhorúcejšom auguste so 40°C v tieni sa trepala busom na pobyt do Medzugoria, tam sa bachala na kolena 5x denne v kostole, na púti a bohvie kde.na dalsi rok si dala busom výlet Fatima Lurdy a este niekde....
A este v jednej sfere mala extempore.mm ma exkou dceru. Mater a stara mater primitívne zeny, decko neustale nahuckane proti otcovi a jeho rodine , ale mala bola v obraze vsetko bolo ok, len obcas take drobnosti, ze nepojde o 11.ale az o 13., nie dnes ale zajtra,lebo pride kamoska, lebo maju navstevu a tak.svokra chytila rapel a huckala syna proti jeho dcere! Ze ju ma nechat doma cusat, dusit ani jej nevolat, nepisat, nechodit za nou, nič jej nekupovat, vysrat sa na ňu aspon pol roka,.ja som zostala v šoku ze som ani reagovat nevedela.potom sme len vraveli ze to nie ved je to dieťa nedkutocne ovplyvnene doma a na to v akom prostredí zije je este ok mila, orientovaná len ma obcas muchy ako každé dieťa.zase mala takéto reči viac x, aj jeho sestra sa pridala, obe silne katolícky, matky deti....
Ked stichol hluk tak som mm povedala :pozri sa si otec a mas len 2 možnosti a je na tebe co si vyberies.bud sa budeš snazit byt dobrym otcom aj cez vsetky úskalia a polenam co ti hadze pod nohy ex rodina, alebo sa na dceru vykasli a o 20 rokov ju pozvi do posty pre teba.vieš co sa ta spyta a kam ta pošle ?ty si vravis otec?kde si bol doteraz?
On v tom mal stale jasno, len svokra a svagrina nie, toto zabralo.
Bozinku spamujem tu autorke temu.pardon

drahomirrra
16. dec 2019

@cacianka Neuveritelne. Normalne neuveritelne.

alexandraalexandrova
16. dec 2019

U mna by tym skoncila a svokor aj jej sestra takisto. Viac by som k nim na navstevu nesla, nevkrocila do ich bytu a keby sa pytali preco, tak by som narovinu povedala ze nechodis na navstevu k ludom ktori sa nestitia ta obvinit z kradeze a nedokazu povedat ani prepac. A dalej by som sa s nimi nebavila.

cacianka
8. feb 2020

@blondtana no vcera to malo akciu....
Moj chlap siel po smene k rodicom, lebo mali prísť svagrovci. Tatko bude mat v maji 80 a oni začali vymyslat ze ake oslavy urobit, pozvat aj nejaku svagrovu rodinu ale nas nespomenuli ani rodinu z otcovej strany.takze chlap si to chcel overit co zmýšľajú.?! Striktne sa vyjadril ze po minulom zážitku a ich kriku sa nic doma robit nebude, nikoho pozývať, chystat nic, aby to nedopadlo tak ako minule. Svagor vyorany ze co preco, tak mm mu povedal ze preto lebo nam vynadali ze sme nenazranci a uz to naozaj nechceme zazit, ze doteraz sa nam obom ani neospravedlnili !
Svagor si nic nepamätá, on to nepovedal, nie je to pravda !
No ja si to pamätám privelmi dobre, lebo mm skoro skolaboval, dostal taky sok ze skoro mal zachvat ! Nikdy ho nechcem vidiet v takomto stave !

blondtana
8. feb 2020

@cacianka Tvoj mm si aspoň uvedomuje realitu a ako mu tá rodina škodí, ten môj sa pri určitých konkrétnych situáciach vytočí, ale rýchlo zabudne (ako ten tvoj švagor) a potom si zas svoju rodinu a rodičov zastáva, už teraz sa bojím, keď sa malý narodí, ako sa svokra bude starať a buzerovať, ale keď príde na postráženie, tak nepostráži a budem obháňať moju mamu 😉

cacianka
9. feb 2020

@blondtana no par rokov sa im vyhybal, nechodil k rodicom ked mali prísť oni, alebo skor odchadzal, ale postupne mu otrklo, a uz sa nevyhyba.a az teraz im to splechol...

Strana
z3