icon

Svokra ma nerešpektuje, uvažujem nad rozvodom

6. mar 2024

Ahojte ja som psychicky na dne ,byvam so svokrou a muzom . Problem je taky nie raz sme sa všetci pohadali muzom uz aj koli sexu ten uz vôbec nemavame uz to ja kaslem kuse si pýtať ma to nebavi 🫣a dalsia vec je ze proste svokra ma nerešpektuje to ze som rodic moje pravidla moje dieťa . Tapla ho po rukách stale ked spravi nieco zle pritom som bola kuchyňi a ona obyvacke a ona ze co je na tom zle a to 4krat som ju upozornila akoze to by bola dlhaa debata,,, prvýkrát uplne sme sa pohadali skaredo ze mi vytrhla prve dieta z ruk vtedy som asi mala tu depresiu nevedela som co so sebou aj🙈a muz ked mi vravel ze co je naa tom zle ze dava po rukach ze aj jeho tak vychovavali babky ale ja som mu x-krát vravela ja si to tak neprajem ,a neviem ked to nevie pochopiť a kuse hadky tak si nevieme nájsť k sebe cestu uz rozmýšľam nad rozvodom 😬
Ked som sla s deťmi von na ulicu lebo vacsi sa tahal tesil tak reku podme s tatrouvku chcel a menšieho som mala takej trojkolke auticku..noo najhoršie bolo sprint dopredu a nechcel pocuvat a auto islo taka zakruta bola tak som jedného musela dat nabok a uteka za nim a potom dalsie auta isli som myslela ze dostanem infarkt malo nechybalo,,,tak som sa chcela otocit on robil caviky ze chce ist opacnym smerom,,,tak som ho zobrala na ruky s tatrouvkou a toho ešte doplusu tlacila🫣tak mi vrieskal ze uz som bola na ihlach mikal sa mi z ruk sa mi skoro vysmykol ,,videla som ze svokra prisla autom...noo vtedy som tam nechala tatru a videla som ze ide oproti pomoct ze co sa deje no nic len ze skoro ho mohlo zrazit auto, ona zobrala menšieho a ja väčšieho noo sa mi tak mykal ze neskutncne aj vrieskal a ja som dostala taky zachvat (neodsudzujte ma za to)no ze dostal na zadok aaaa už som pocula ze co som spravila preco som to spravila mala som to skor spravit ze neviem takymto stylom vychovávať deti a ja kukam ze vy mozete buchat mojim deťom po rukách ked ja som doma a ona ze ja som nebola doma pritom som bola len kuchyni ci vedla tiez toho incidentu potom aj muz sa pripojil ze vacsieho syna neviem ukľudniť 🙈 pritom som jej povedala tu mate syna jeho mozete bit davat po rukách ale nie mojich detom co mate aj na rukach 🫣ale ako vidim nikdy sa to nevyrieši všetko jej vadi🙈ale zevraj ju zjebal ako reagovala ale nebolo uprimne vidiet zeby to riesil len hucal po mne a ja nanho na cely dvor🫣a ja ze muza psychicky nicim a pritom nie raz sa stala takato hadka uz som zufala zle mi je tam s nim aj bývať 🫣

Strana
z3
laurik16
11. mar 2024

Mne raz jeden pán povedal krásnu myšlienku... za rozvodom sú vždy dvaja ľudia a to žena a svokra🙈

katkami123
27. mar 2024

@laurik16
Tak to je už len “krásna” myšlienka 🤦🏻‍♀️

Strana
z3