Svokra ma neznáša.
Ahojte.
Žijeme v spoločnej domácnosti ja, snúbenec a jeho mama. Všetko máme vysporiadané, prispievame, staráme sa o domácnosť, šetríme, varíme, nakupujeme....
Ale aj napriek tomu sa vyskytlo pár konfliktov ktoré som si myslela že už sú za nami.
Snúbenec odišiel na pár týždňov do zahraničia, tak som si myslela že sa zase trochu s mamou zblížim, bude dobre.
Ale omylom som si dnes vypočula rozhovor medzi mamou a švagrinou. Vraj som pretvárka a mala som ísť domov, že sa jej zo mňa chce grcať... povedala švagriná.Bol to pre mňa šok , veľmi ma to trápi. Poraďte mi čo robiť, nemôžem povedať že o tom viem, veď predsa som si to vypočula náhodne.....
no skôr nechápeš ty. Ty tam prekážaš niekomu. Ty nerešpektuješ niekoho. O mne takto za chrbtom nehovoria.
Ja si rodinu môjho manžela vážim a nikdy som sa im nebola na krku a nemal a potrebu ich krátiť o kúsok vlastného domova. To ti tu píšem len na margo toho, ževraj som chladná.
A ty obzvlášť po tom, čo si počula aj napriek tomu, tam ostávaš. Veď sa nemusíš hneď stahovať, stačí na tie dni odísť k svojim rodičom, pokým je partner preč. Ak sa ti nedá kvôli práci, tak aspoň víkendy. Vieš, oni asi vedia prečo to vravia, že máš ísť domov. Oni ťa síce rešpektujú, preto ti to nevykričia do očí, ale zjavne im tvoja prítomnosť vadí každý deň. To pochopíš, keď budeš mať vlastné bývanie a vlastný domov a vlastné pohodlie, súkromie.
@sasa1310 ja len, že možno hovoria, ale neviete o tom 🤗 nikdy by som niečo takéto s istotou o sebe netvrdila. Ja len nechápem vás - potencionálne a budúce svokry. Na každom kroku tu jedna, druhá, tretia plače aká je ich nevesta hnusná, zakazuje im stretávanie s vnukmi, nepomôžu, nenavštívia... A keď niekto má snahu, nakoniec je aj tak zle.
A keď sa nevesta snaží, pomáha, uprace aj tak je za zlú lebo však čo si dovoľuje sa snažiť 😄 a vôbec, čo si dovoľuje upratať, to je jej súkromie! 😂 Súkromia má často viac než dosť, pretože sa sami zdekujeme z domu 😄 skôr mám len pocit, že ma chcete za každú cenu zhodiť a dosiahnuť nech sa cítim zle 🤗
Mám pocit, že vy tiež budete budúca svokra raketa😂
ako som písala vyššie, pochopíš, keď budeš mať vlastné. Ťažko vysvetľovať. Nie, raketa nebudem, budem taká aká som nevesta. S rešpektom, neotravná a samostatná a nezávislá na nikom. PA

@clarke ďakujem, ste veľmi zlatá 😊