Svokra mi dávala používané veci a ja som ich odmietla
Dobrý večer,
svokra je urazená. Chcela mi darovať používané posteľné obliečky a ja som to odmietla. Údajne som nevďačná.
Tak do toho, zabal 2 uteraky a ku svokre. Ze ta mrzi, ze si neprijala obliecky a teda tu su pre nu uteraky na udobrenie...🙂
@number19 👍
Po vydaji som s dcerkou a muzom byvala v malej izbicke pod strechou velikanskeho domu / Mirka sa tam narodila / dole v 4 izbach svokra vdova s dcerou 15r ta po strednej sla na VS tak svokra ucitelka na zs ja prof .na SS to len preto ze bola to ”dama”
Na Jedny Vianoce si uz 4 r dcerka nasla balicek cela stastna ho rozbalovala a tam svetrik tricko suknicka papucky vsetko obnosene nieco jej velke / svetrik strikovany kratke rukavy nerobeny na nu svokra ovladala vsetky rucne prace / tak som to odlozila nabok a dcerka sa tesila z babiky od nas ktoru si velmi zelala . Pill sme kavu jedlimkolace potom sommisla malu hore ulozit svokra sa pobrala za mnou muz kukal tv a hore jej hovorim babi to su odkial veci zo sekaca ? Mas jednu vnucku a ked jej nekupis mas zlate ruky tak jej ustrikuj uhackuj usi a ona ze to som po vyucovani pozbierala zabudnute veci po ziakoch ja to vyhodim len to prosim nepovedz Ivanovi / syn/ nepovedala som ale myslim ze mi bola vdacna nikdy sa nic podobne neopakovalo hoci mala sa este par dni pytala kde su tie darceky od babinky,🙈
Riešiš tu sprosté obliečky už na piatich stranách....mala si povedať, že nechceš a hotovo...mne určite obliečky tvojej svokry netreba....pracujem a kúpim si, čo potrebujem. Ak sa tak chováš aj ku nej, tak sa ani nečudujem, že ťa zaplavuje starými obliečkami...
@podmostom Prečo ? Tak sa pozri, čo napísala o 20:54
@mandarinka555 Pozri sa moja, do tej debaty o starých obliečkach si sa veľmi aktívne zapájala aj Ty, na všetkých piatich stranách. Teba tu bolo najviac. Ale si riešiš nejaký komplex. A potrebuješ mať 100% posledné slovo. Ja ti ho prenechám....ja sa k svojej svokre správam až veľmi slušne na to, aby ma zaplavovala starými obliečkami. Nabudúce dám kontakt na teba. Že Ty si zdvorilejšia, aj osobne, aj na sociálnych sieťach. Akurat, že slovo nenávisť, semetrika, zaujatosť si tu skloňovala Ty. Nikto iný. Na všetkých piatich stranách.
@mandarinka555 Ja neviem. Každý tu nadáva na mladých, akí sú drzí. Ale keď už Ty si sama svokrou, tvoja svokra má 85, tak bez urážky, už budeš staršej vekovej kategórie, zrejme 60+. A len a len podrypuješ, skloňuješ tu nenávistné slová, nadávaš do semetrík. Až po riešenie panictva môjho muža 🤭😅. Troška sa nad sebou zamysli. A keď Ty si taká špičková nevesta a mama, popremýšlaj, čo si tu popísala. Takú nevestu, ako Ty zažiť moja svokra, som si istá, že použité obliečky by mi už nedávala ....
Amen
Dúfajme, že v tejto diskusii až na veky vekov 🙂
Ono záleží aj ako rodina žije. Ak niekto má plat taký, že mu vychádza ozaj len na stravu a žijú z výplaty do výplaty, tak rodinu potešia aj staré oblečky od svokry. Je takých rodín dosť. Ak sa má rodina lepšie finančne a nepotrebuje obnosené veci, tak to berie úplne inak. Že čo mi to tá svokra dáva ? Staré jej použité veci. Tá chudobná rodina, tá by sa zase potešila. Vyvarí, vyperie a má. A zase tí bohatší to berú ináč. Možno sa aj urazia čo mi to tá svokra dáva. Píšem to všeobecne, aby sa to nikoho nedotklo. Ale je to môj názor, že chudobná rodina sa poteší a tí čo to nepotrebujú, tak riešia čo mi to tá svokra dala. Ja osobne by som si ich zobrala. Poďakovala a poriadne vyvarila a nastrihala na handry. V rodinnom dome handier na upratovanie nie je nikdy dosť. Jasné, že by som to svokre nepovedala, ako som ich použila. Ona by bola spokojná a rada ja tiež. 🙂

@number19 Ona by sa urazila.