Svokra mi ničí manželstvo
@zania ahoj tak lepsie ako sa to vezme.svokra uz nechodi.je urazena uz rok lebo som jej povedala ze sa mi nebude starat do vychovy.len ja som teraz vydedenec, s ktorym maju vsetci zakaz sa rozpravat.mne to vobec nevadi aspon mam pokoj.ale ked pride manzel domov s turnusu v kuse sedi u svokrovcov.a ked je doma tak mi stale vycita ze mamicka nechodi.takze to vyzera na rozvod.ja uz nevidim ine vychodisko.kym je prec tak sa s malou mame dobre ale ked je doma je to peklo.stale hadky kvoli jeho matke.jeho nezaujima ani mala ani ja len oni.
V podstate sa svokre podarilo to co chcela.rozdelila nas.syncek je na jej strane a ja som najhorsia.nespoznavam vlastneho manzela, to ako sa zmenil pod jej vplyvom.nemame uz nic spolocne okrem malej.a tie neustale vycitky ze som mu rozbila rodinu a ze k nam nechodi uz nemozem pocuvat.zhnusil sa mi moj vlastny manzel, ten ktory mal pri mne stat v dobrom aj v zlom, s nim mam zit cely zivot? Uz nemam chut ani silu.neverila som ze jeden clovek dokaze rozbit manzelstvo ale moja svokra to dokazala za menej ako rok.len manzel nechce o rozvode ani pocut ale v podstate sme len dvaja cudzi ludia co maju dieta.dieta, ktore vlastneho otca ani nezaujima.jemu staci k zivotu len mamicka
@aaaria Klobuk dole,si naozaj hrdinka.Nikdy by som toto co opisujes nedala.Moja svokra ma absolutne respektuje ako cloveka,ako nevestu,ako matku,dokonca jej radsej necham dieta ako mojej mame ktora ma svoje rozumy a vo vedeni mojich deti si nedovoli urobit ani jedinku vec proti mojej voli.Nikdy by som nezvladla co zvladas ty.Naozaj si hrdinka.Ziadna nevesta si toto nezasluzi.
@nini1010 neviem necitim sa ako hrdinka ale ako uplne neschopna hlupana.v zivote by som neverila, ze tato zena mi bude robit take peklo zo zivota.stale bola na mna mila, ona stale nas presviedcala aby sme sa vzali, rozpravala mi ako som jej ako druha dcera a po svadbe zrazu uplne inak.akoby si zrazu uvedomila, ze jej syn uz zrazu nebude stale s nou, nebude s nou behat kam si zmysli a kupovat jej bludy, ktore musi mat a nikdy ich nepouzije.myslela si ze budem jej hracka, ktorej ona bude diktovat ale ma smolu.ja mam svoj rozum a viem co vyhovuje mne aj mojmu dietatu.len mojmu muzovi nedokazem vyhoviet lebo nepocuvam jeho mamicku na slovo a nepozeram na nu ako na svaticu ako on.ale ja mu stale hovorim, ze on raz otvori oci a zisti kto je ten diabol ale uz bude neskoro.keby som nemala malu uz tu nie som.ale jej je doma dobre, ked sme same tak je nam super a ked pride manzel pretrpime to nejak.je to smutne ale je to tak.musim pretrpiet pritomnost vlastneho muza.mne stale vraveli , ze modli sa za dobreho muza a ja som sa stale smiala ze ja nemusim , lebo moj chlap je najlepsi.nikdy by som neverila, ze pod vplyvom vlastnej matky sa zmeni na nepoznanie.
@aaaria vieš čo? Ja som mala takúto mamu celý život. Presne ako kópia tvojej svokry. Problém bol ten že môj otec a my deti sme sa naučili chodiť okolo nej po špičkách a vždy jej vo všetkom vyhoveli, aby nerobila cirkus ale i tak ho robila. Stále bolo všetko po jej a vyplakavala že nič nie je po jej a ona nemôže nič. Podľa mňa tvoj muž sa naučil takto pri nej žiť že radšej nepipne a je to lepšie akoby s ňou bojoval. Ja si pamätám ako decko, keď fakt že za blbosti moja matka robila scény cirkus a vyplakavala aj 2 týždne s nikým sa nebavila a chodila úplne oduta... Jasne že robila aj divadielko... Môj otec stále chodil za mnou a vravel že nech jej nič nevravím a som ticho aby bol kľud. Napríklad sa ma niečo spýtala a ja som odpovedala inak ako čakala, alebo som sa niečo spytala ja čo ona nechcela pocut, niečo som nechcela a pod. Naučil ma držať hubu aby ona nerobila cirkus. Ona ho i tak robila vždy a teda riadny. Možno tam bola chyba že jej nikto neskresal hrebienok, no to mal spraviť môj otec, on sa radšej podvolil jej scenam. Ver mi, že do dnešného dňa ma to stve. Tvoj muž žije v niečom podobnom preto je taký aký je. Je veľmi ťažké žiť s takým človekom ako tvoja svokra, on si to uvedomuje. A muži v princípe málokedy priznajú pravdu v takýchto prípadoch.
@kika147 ahoj mame sa celkom dobre,nejako sa to casom vsetko utriaslo,bolo to tazke,ale nejak si uz nevsimam svokrine neustale poznamky,ona s tym nikdy neprestane,uz sme si vsetci zvykli.samozrejme,ze by chcela riadit cely svet,ale co uz.podudre,poplace a ked si ju nevsimame tak aj prestane. Manzel jej parkrat povedal,nech sa stara o svoje veci a ked nepomohlo tak sme tam trosku dlhsie nechodili a pochopila,ze ked chce vidiet svojho milovaneho syna musi sa ukludnit a zmierit s tym,ze uz ma svoju rodinu.odkedy som nastupila do prace,tak mi svokrovci pomáhajú aj s malou,vyberaju ju zo skolky a tak,teda hlavne svokor,ale pomáhajú.obcas skusa malej vymyvat mozog,ale ta je velmi mudra,aj ked ma len 5 rokov a nenecha si dirigovat,ale občas mi doma porozprava,ze babka jej hovorí,ze sa nema sprchovat kazdy den,ze veci moze nosit cely tyzden aj tie iste a tak,ale mala jej povie,ze ona nie je ciganka ,aby chodila do skolky smradlava a spinava a je pokoj. Ale ked k nam svokra pride napriklad strazit malu ked je chora,tak mi samozrejme prehrabe cely byt,ale ked sa ona nehanbí a len to jej chyba k stastiu na nech si to robi. A ma uz aj dalsiu nevestu a uz aj zata takze rozdeluje svoje dirigovanie do troch rodin a my mame viac pokoja.

@balee tak oni moje dieťa neuznali za ich,ked a narodila poslali mi sms že prajuvšetko dobre dieťaťu,mamičke aj oteckovi. Videli ju aj to nasilu ked mala cca 2 mesiace,teraz má 8 rokov....Oni rozbili rodinu jedemu dieťaťu,druhému sa snažia a nám ju rozbili tiež takže určite im to ľúto nieje.A ja som rada,že som sa ich zbavila ,ten pokoj ked sa všetko utriaslo a ja odsťahovala je na nezaplatenie.