icon

Svokra nám ničí manželstvo

25. júl 2025

Je to čím ďalej tým horšie. Muz sa jej stále zastáva. Aj keď nám spraví niečo zle tak ona sa pred ním rozplače a on je z nej celý na mäkko. Keby spravila čokoľvek tak vždy je najlepšia. Vykašľala sa na nás, keď sme potrebovali na druhý deň sa rozplakala a všetko bolo v pohode. Ja som ťa najhoršia. Boli prázdniny chceli si zobrať deti. Ja som im vyhovela mama chcela ísť s nimi v ten istý termín tak ustúpila. Teraz oni zasa chcú ísť v auguste a akurát v tom termíne,keď majú ísť a mojimi rodičmi. Akoby to robila naschvál. Ja som vybavovala s nimi vždy aby si to preložili. Mama sa ma pýtajú či teda idu a ja som povedala, že svokor je na psychiatrii. Samozrejme, že som bola najhoršia. Ale keď sa v našej rodine niečo stane. Tiež bola moja babka na psychiatrii tak všetko jej vždy vytrubil. Na moju rodinu stále len nadáva a ja som ťa zlá, keď nieco povie. O vnučku nemala záujem a teraz zrazu po pol roku napísala a myslela, že hneď budem skákať a sa stretávat. Mužovi narozprávala, že ona vždy chcela stať pri nás a ja jej to neumoznujem a samozrejme zasa ten jej plač. Vymýšľa si čo není pravda. Napríklad na moju mamu si vymyslela, že chcela zaplatit polku oslavy. Lebo mama sa ponúkla, že dcére zaplatí prijímanie a ona hneď, že veď jej ponúkali tiež polovicu z tých peňazí, že tiež chceli dať. Že na oslave mojej mame núkali peniaze a nechcela. Pýtala som sa mojej mami a o ničom nevedela. Keď som to povedala mužovi tak povedal, že si len myslel, že chceli dať. Pritom na istotu predtým, že to mi moja mater nepovedala, že chceli dať. Nešlo nám o peniaze ale o ten princíp. Máme stále kôli ním tichú domácnosť čoraz častejšie a myslím, že už to dlho nevydrží . Vždy keď počujem zvoniť telefón, že ona vola mám nervy. Čo ďalej ? To, že deti nosili zafajcene, ostrihané. Vždy prekladali termín, kedy ich dovedie a podobne ani nemusim hovoriť. Ale už je to extrém a vkuse hádky. My, keď sa na niečom s mužom ohľadom deti alebo celkovo dohodneme po rozhovore s ňou už to neplatí lebo zmení názor podľa toho čo chce ona.
S

Strana
z3
autor
25. júl 2025

Ja keď sa rozplačem už lebo neviem čo tak na mňa akurát len povie, že som psychicky labilna a že k nim nechcem chodiť lebo som chorá psychicky. Nemám žiadnu diagnozu ani som nikdy u psychiatra nebola. O deti sa starám ako treba. To on je ten čo sa mu nič nechce. Ale všetko otáča a zvaluje na mňa pred nimi. On spraví čokoľvek len aby jeho matka bola spokojná nič jej nikdy nepovie a ja sa len trápim. Prepáčte za tieto výlevy ale nikto to nechápe. Všetci ju vidia ako dokonalu, že chudatko aku ma zlú nevestu. Do všetkého strká nos. Nedávam to už

sissy27
25. júl 2025

@anonym_autor problem nie je svokra, ale manzel. Keby neskakal ako ona piska ale stanovil jej hranice a zastal sa ta, tak nemate problem.

autor
25. júl 2025

Prepáčte, že som tu písala ale stále sa to len nabaľuje a ja už ani neviem či som ja ta zlá alebo ona alebo čo mám robiť. Vtedy som tu písala iba o tých konkrétnych udalostiach ale už je toho čím ďalej viac

laurinka27
25. júl 2025

Here we go again 😩

rozculena
25. júl 2025
@anonym_autor

Prepáčte, že som tu písala ale stále sa to len nabaľuje a ja už ani neviem či som ja ta zlá alebo ona alebo čo mám robiť. Vtedy som tu písala iba o tých konkrétnych udalostiach ale už je toho čím ďalej viac

@anonym_autor ale veď si už dostala rady

autor
25. júl 2025

Kto chce si prečíta a poradí, verím, že sa takí ľudia nájdu. Je mi ťažko

rozculena
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja ťa chápem,že ti je ťažko,toto je tvoja koľkáta téma už o tom istom?
Aké rady čakáš..........bolo ti poradené veľakrát

lilinka76
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tvoj problém nie je svokra, ale manžel.

lilinka76
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor manžel, manžel a ešte raz manžel to je problém, tak to nezvaluj na druhých, ak ti dačo vadí povedz, že bude po tvojom a hotovo, moze stará aj stojky robiť ty si rodič ty dávaš pravidlá

autor
25. júl 2025

Lenže on povie, že tiez je rodič ako aj ja a že aj oni sú starí rodičia a majú právo ich mať, že s tým ja nič robiť nemôžem.

domkakvet
25. júl 2025

@anonym_autor ano ty si tu uz pisala a radi by sme ti poradili nieco cim by sa to zmenilo, ale tie rady dostanes stale rovnake, lebo na to inej rady niet, ak je tvoj muz mamanek, neostava ti nic ine iba s prepacenim drzat hubu a krok, odist, alebo sa postavit a hadat sa s muzom pricom budes z toho najhorsia ty, lebo vsetko prekrutia a zvalia na teba.

sima234
25. júl 2025

Rozvod. Vo vašom prípade nie je iná rada.

autor
25. júl 2025

Pričom doma väčšinou okolí detí robím všetko ja on skoro nič nikdy, maximálne čo im naloží jedlo večer, keď ja kúpem a robím všetko ostatné. Väčšinu času si ich nevšíma a potom, keď ona zavolá tak je zrazu ako med aj na mňa aj na deti. Ona mu povie, že nech ma nerieši nech ich dovedie na týždeň a hotovo. Vraj je to len týžden. Ja potom po večeroch plačem lebo sa o ne bojím a mám z toho zly pocit.

colsami
25. júl 2025

Precitala som iba prve dve vety, FAKT, nic viac. A ani nepokracujem. Len Ti poviem, ze manzelstvo nici neschopny chlap urobit si poriadky s matkou a zastat sa svojej rodiny, pokial tam aj nejaky problem je..., a nie ta matka.

rozculena
25. júl 2025
@anonym_autor

Pričom doma väčšinou okolí detí robím všetko ja on skoro nič nikdy, maximálne čo im naloží jedlo večer, keď ja kúpem a robím všetko ostatné. Väčšinu času si ich nevšíma a potom, keď ona zavolá tak je zrazu ako med aj na mňa aj na deti. Ona mu povie, že nech ma nerieši nech ich dovedie na týždeň a hotovo. Vraj je to len týžden. Ja potom po večeroch plačem lebo sa o ne bojím a mám z toho zly pocit.

@anonym_autor zbytočne tu vypisuješ.Namiesto toho napíš Návrh na rozvod

marhulka13
25. júl 2025

@anonym_autor bojimsa, že ty nechceš vidieť, že vinny je hlavne muž a nie svokra

yosi
25. júl 2025

@anonym_autor Svokra a nevesta bojujú o status alfasamice na rovnakom území. Séria XXXV, časť 56

anonym_67b54b
25. júl 2025

Pri takýchto témach si pomyslím, že vďaka Bohu že sama mám súdnosť a dokážem byť natoľko dospela a asertívna aby mi žiadna svokra alebo vlastný muž neskákali po hlave … priala by som to aj Tebe lebo toto si robíš sama, nevieš si urobiť poriadky s mužom a iba trpíš. Toto vyplakanie sa Ti pomôže iba chvíľkovo. Mne keby svokra doniesla moje dieta ostrihané!!! už ho neuvidí. No držím palce.

yosi
25. júl 2025
@rozculena

@anonym_autor zbytočne tu vypisuješ.Namiesto toho napíš Návrh na rozvod

@rozculena To je váš recept na všetko? Rozvod a vymeniť ako použitý spotrebný materiál. Veď je to len chlap a nie psík či auto

anonym_67b54b
25. júl 2025
@yosi

@rozculena To je váš recept na všetko? Rozvod a vymeniť ako použitý spotrebný materiál. Veď je to len chlap a nie psík či auto

@yosi rozchod a rozvod je tu recept na všetko 🙂 akurát žiadna z tych, čo to radí to sakozrejme nikdy nemusela riešiť. Ale internet znesie …

luccija
25. júl 2025

Je 8 t prázdnin to sa dve babky a jedna mama neviete dohodnúť kto kedy bude s deťmi?Ty jej nevieš povedať vtedy idú s mojimi rodičmi?

autor
25. júl 2025
@luccija

Je 8 t prázdnin to sa dve babky a jedna mama neviete dohodnúť kto kedy bude s deťmi?Ty jej nevieš povedať vtedy idú s mojimi rodičmi?

@luccija no bola o to snaha ale oni bohužiaľ nechcú ustúpiť. Oni povedia, že už dlho to majú zajednane vtedy a bodka a nedá sa s nimi vyjednávať.

anonym_67b54b
25. júl 2025
@anonym_autor

@luccija no bola o to snaha ale oni bohužiaľ nechcú ustúpiť. Oni povedia, že už dlho to majú zajednane vtedy a bodka a nedá sa s nimi vyjednávať.

@anonym_autor Ty čítaš čo píšeš? nedá sa s nimi vyjednávať čo??? Či im matka dá vlastne dieťa?? Ty nevieš povedať: nie ide k mojej mame! Akože teraz vážne … toto sú základne veci …fakt neblázni

karolinakr
25. júl 2025

z tých pár viet čo si písala, väčšinou sa svokry zastávam, ale teraz musím povedať, že svokra nie je tvoj pan, moc mala nad mužom, ked byval u nej doma a bola pani domu, teraz nemože ona teba riiadiť a rozkazovať ti, lebo pani domu si ty a deti može zobrať s tvojim suhlasom...toto sa musi zmeniť tvoje nastavenie, že ona teba obchadza, akoby si nemala vo vlastnej domacnosti a pri deťoch žiadne slovo
to je pekne, že manžel je mamanek, ale pokial nebyvate u nich doma, nemusiš držať hubu a krok a maš pravo sa ozvať a povedať nie
toto, čo si tam pisala, že nech sa ta muž nepyta, ale musiš im vydať dieťa, ale kdeže..musíš si dupnúť, nenechaj sa zvalcovať

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
iivancova
25. júl 2025

Nájdi si kamarátku, ktorej tieto x-té výlevy nebudú prekážať. Ty sa chceš rozprávať, nie riešiť veci. Každý druhý týždeň sem píšeš.

autor
25. júl 2025

Ja má kamarátku iba jednu ale ona má šťastné manželstvo a nejak ma nechápe. Cítim sa osamelá a ja vás beriem ako také kamarátky virtualne, ktoré sú tu vždy pre mňa a aj keď hneď nekonam ale viem, že jedného dňa sa to podarí. Nejde všetko z dna na deň ale každú radu si vážim.

karolinakr
25. júl 2025

čátala som si prvú diskusiu no hrôza

Strana
z3