Všetko prekrucaju. Deti stále pýtajú k sebe. Robia pritom čo chcú akoby som ani ja neexistovala. Dohodneme sa napríklad, že na týždeň cez letné prázdniny a keď chcem ísť po deti tak, že nie že mi tu ešte na tej chate budeme a kľudne predĺžia aj o 3 dni aj keď už máme iný program. Dcéry mi ostrihala bez toho aby sa čokoľvek opýtala proste ich len vzala a potom prišla zo slovami, že konečne sú pekné lebo mali take zamotané vlasy z domu, že kaderníčka mala čo robiť hodinu. Z domu pritom išli rozcesane. Dcérka mala krásne kučeravé prirodzene vlasy po odstrihnutí veľkého kusu jej už rastu rovné. Deti mi chodia odtiaľ zafajcene aj všetko ich oblečenie hnusné smrdí. Obaja sú fajčiari fajčia aj vo vnútri a moje deti sú predcasniatka natrapila som sa aby som ich vôbec donosila. Vôbec to nerešpektuje. Mali sme 1. sväté prijímanie. Samozrejme svokra naštvaná, že jej ich nechcem dávať išla za chrbtom a hovorila ja ju serem aj celú jej bandu. Mama platila oslavu a svokrovci sa len najedli a zobrali aj výslužku. Stále hovorili mužovi nech si zoberie ten darček s ktorým oni gratulovali lebo, že moja mater to vezme. Pritom som hovorila, že ved sa tam najedli a platilo sa za jedného 35e. A zrazu muž mi potom hovorí, že oni hovorili mojej mame, že chceli zaplatiť polovicu oslavy, že sa jej pýtali. Ona pritom o ničom nevie. A stále robia nejaké podrazy. Ja som im tam deti dávala ale ja už im neverím. Ako reagovat ?
To ostrihanie je neprípustné. A keď prídete po deti, tak ich beriete, veď nie ste nesvojpravni. Buď si stanovte pravidlá alebo obmedziť kontakt
Muz si ich obranuje stále som najhoršia iba ja a vymýšľam si a chcem im robiť zle. Podľa neho sú úžasný stary rodičia a veď za zaujímajú.
@asocial oni boli s nimi na chate a vedeli, že nepôjdeme tam pre ne
@asocial že oni to od začiatku mali zaplatené na týždeň a pol a pritom povedali, že iba na týždeň a potom to predlžili
a vy s mužom ste svojprávni? Akože prepáč, ale prídete mi obaja ako z pomocnej školy.
@tiezjedna muž si ich obranuje podľa neho je to v pohode čo robia
Dovolia si len to , čo im vy ako rodičia dovolíte.
Doporučujem prečítať si to tak 3-4x a zauvažovať, že jediný "šéf" si v tomto ty a muž. Hlavne ty ako matka. To je celé
Svokra je teraz na mňa urazená a velebí len muža lebo on ju v tom podporuje a ja som ťa najhoršia aj keď som dlho ustupovala ale čo je moc to je moc
Aj moja je na mňa urazená a život ide čo ? ďalej. Jasne a stručne nastaviť hranice a s kľudom a úsmevom...
Ak nepochopia obmedziť kontakt , ak pochopia dozerať na nich či ozaj pochopili.
Preboha, keby mne deti ostrihali( hlavne dievčatá)no ja neviem čo by sa stalo..to by bolo naposledy!,No tak to máš ťažké..
Pokiaľ je tvoj muž na ich strane tak to je konečná. Vydala si sa za zlého muža a do zlej rodiny. Je na tebe ako s tým naložíš. Každopádne teda deti by som im nedávala na prespatie
Keď budeš písať každý týždeň novú tému nijak ti to nepomôže. Musíš si deti chrániť alebo sa zmier s tým čo robia, je to na tebe.
Muž je mamánek on bude vždy na jej strane. V skutočnosti manželka vo vašom vzťahu nie si ty
Momentálne ich tam už pol roka nedávam na prespatie ani ich nestrazia ale s mužom sa kôli tomu neustále hádame a už nevládzem. Vždy sú hádky kôli tomu a čim ďalej tým častejšie. Keďže oni na neho tlačia.
Akože možno hnusná rada ale dala by som mužovi ultimátum že ak nechá svojich rodičov aby vám ničili manželstvo tak si podáš o rozvod lebo už nevládzeš
Chcem len chrániť svoje deti ale vôbec to nechápu a podľa muža som celý problém iba ja
Oni vám to manželstvo aj nakoniec zničia ak ich úplne neodstrihnete
No a prečo si s ním? Inak ti na ňom všetko vyhovuje a toto je jediný problém? Pochybujem. Rozpráva sa s tebou slušne keď to riešite?
@nin12345 nie nadáva mi vždy neskutočne veľká hádka
Aj teraz s tým prijímaním, že sa tak zachovali. Keď im tak vadime nechápem načo sa tam išli ukazovať len sme sa obchádzali. A ešte tak hnusne klamu nejde o tie peniaze ale proste hento povedat, keď to vôbec neni pravda.
No narcistický mamánek myslela som si. Úplne sedi aj opis rodiny, do všetkého strkajú nos, synacika velebia ty si tá najhoršia, alkohol cigarety musia byť bez toho není život, predpokladám že hlavný kamen úrazu je jeho matka... On sa od nej nikdy neodtrhne to mi ver. Sa divím že s nimi aj nebyvate. To nič s takým chlapom nejde. Kopni do prdele čím skôr tým lepšie lebo tam tá šťastie nečaká
Tak prečo od neho neodídeš? Inak mi celé toto príde, ako keď sa dedinské "sliepky " medzi sebou ďobú...že ktorá má ostrejší zobák, že?
Preto píšem tak odusevnelo lebo som mala jedného takého. Oni sú normálne ako cez kopírku že CTRL C CTRL V. Ako daka chyba v matrixe
Pokazili mi celé to prijímanie ich ohováranim a zazeranim a to boli pred pol hodinou v kostolo a ešte hnusne klamu a hovoria že nás seru. Najprv tvrdili, že nejdú, že idú len do kostola a naraz sa tam dovalili a len sedeli oni traja za stolom a ja tam sama. Všetko pokazené
A na čo to riešiš? Ty očakávaš po tom všetkom od týchto ľudí normálne správanie?
Vôbec im nevadilo, že nemali zajednane jedlo a nič keby dvaja hostia neprisli tak neviem čo by jedli, keďže to bolo na presný počet. Ale oni asi nevedia čo je slušnosť poohovarali najedli sa, zobrali koláče a odišli.
Neviem načo to riešim asi to len potrebujem dostať zo seba von všetko, tazi ma to a aj mrzí.
Tak neplač a konaj. Zamýšľala si sa ako deti vnímajú tvoj vzťah s mužom a toto celé? Však to není samaritanstvo že to pretrpis. Ty si necháš dobrovoľne ničiť život aj sebe aj deťom a kvôli čomu? Kvôli debilom...
Mne by stačilo, že sú fajčiari a fajčia vo vnútri. Ani ja by som tam nepáchla
Dcére bolo zle keď bola u nich a ona jej nedovolila aby zavolala domov lebo, že ich vezmem a už ich tam nebudem chcieť dať. Poslala ich von s opitým švagrom a jeho kamošov v noci ich hádzali do fontány a svokrovci si doma pili a povedali, že čo že je to ich strýko. Presvedčili nás, že máme dať muzovho brata za krstného a samozrejme, že nemá žiadny záujem hlavne, že ho obhajovali.