icon

Svokra naplánovala operáciu počas prvého svätého prijímania?

6. feb 2025

Ahojte musim sa vyrozpravat !dcerka tento rok v maji bude mat sv.pr cela rodina o tom vie stary rodicia,krsny rodiciq uz minuly rok sme vedeli termin svokra dlhe roky ma urologicke problemy ale nic vazne teraz zacala chodit po lekaroch a prave v tedy ked ma dcera sv.pr.vtedy ide na plastiku na urologiu dneska mi to oznalila ja som jej vynadala a este pridam ze neni to nic vazne mohla by ist na tu operaciu aj o pol roka ona sa namna teraz nahnevala lebo som jej povedala do oci pravdu ! Vy by ste ako zareagovali?volaco som robila zle?

Strana
z9
szabcsuka
21. mar 2025

@aurora33 nie nevesta ma pr.sv.p ale vnucka 🤣necitala si

pikachu999
21. mar 2025

@szabcsuka nie ukázala sa tu krásne aj v komentároch aká je

pikachu999
21. mar 2025

@aurora33 presne..keby mám takú nevestu tiež to tak urobím

mircalla
21. mar 2025

@szabcsuka Hanbit sa mozes ty .Operacia, nie dovolenka, ani kavicka s kamoskami. Hrozna svokra, co si to dovoluje ist na operaciu

szabcsuka
21. mar 2025

@pikachu999 ja som to precitala cele a nic take nepisala!a to ze jej svokra je taka ze jej ani na vnucke nezalezi ,za to moze len svokra!lepsie by bolo keby autorka nechcela aby tam svokra bola ze?tak asi by ste ju pochopili ako citam

pikachu999
21. mar 2025

@szabcsuka hej hrozná svokra čo si to vôbec dovoľuje ísť na operáciu 🤣😂🙈

szabcsuka
21. mar 2025

@mircalla ja sa nemam zaco hanbit ale ti ano

mircalla
21. mar 2025

@szabcsuka Ja som si nedupkam nohou, ako rozmaznane decko, ked sa rodicia dacoho nemohli zucasnit. Uz vobec nie zo zdravotnych dovodov. Mozno ked tu svorka ci rodicia nebudu, pochopis, aka si hyena. To som este nevidela robit cirkus kvoli tomu, ze niekto ide na operaciu - tak asi ze je to dolezitejsie.

aurora33
21. mar 2025

@szabcsuka ale riesi to nevesta, nie vnučka. Tak čítaj.

szabcsuka
21. mar 2025

Svokre na vnucke nezalezi a hotovo! mala na vyber, a nech ide na operaciu ale vnucka jej neznamena nic to je 100%lebo keby nemala moznost si vybrat iny termin tak to je nieco ine ale mala !

ivik4
21. mar 2025

😃😃😃 bavim sa

szabcsuka
21. mar 2025

@mircalla opytam sa len tolko, keby vies ze tvoja vnucka bude mat oslavu sv.pr.a más ist na operaciu co neni zivotuohr. a lekar ti da na vyber ,ten termin ked ma tvoja vnucka tu oslavu alebo o tyzden neskor!ktoru si vyberies?

mircalla
21. mar 2025

@szabcsuka Vyberiem si tu, ktora mi lepsie vyhovuje z hladiska psychickej pohody a inych faktorov nakolko kazda operacia je obrovsky stres a aj banalnu operaciu nemusis prezit alebo sa moze daco zvrthnut. Kamoska na tejto konkretnej operacii bola a mala celozivotne nasledky. Toto az take banalne nebude. To ty ale nechapes, vsak? Svate prijimanie sa bez svokry obide.
Fakt sa prestan spravat ako sebecky narcis, uz si trapna.

aurora33
21. mar 2025

@szabcsuka Len taká rada do budúcna. Douc sa gramatiku. Stačí keď sa zhadzujes len názormi.

mircalla
21. mar 2025

@szabcsuka A najma zakladatelka svorku neznasa....vobec jej nejde o nu, aby bola na oslave. Ide jej o to, aby si nasla nieco, co je treba vytknut...Take nevesty ako ty a zakladatelka su ozaj darcek.....Snad od teba rodicia ci svokrovci nebude nikdy nic potrebovat, mas dost pomylene priority
Ja na tvojom mieste mam skor obavy o svokru, ci bude ok a snazim sa trosku vcitit do jej situacie, ze to musi byt stres a je to fest neprijemna operacia, najma ten pooperacny stav

nikynike
21. mar 2025

@szabcsuka s autorkou mi pridete ako jedna a ta ista osoba. Rovnaky styl vyjadrovania a gramaticke chyby.

mircalla
21. mar 2025

@nikynike Este aj profil vytvoreny rovnaky mesiac ako bola zalozena diskusia, aka nahoda

diaamax
21. mar 2025

Ja sa o5 len pozastavujem nad skutocnostou, ako tu osoby uplne evidentne bez maturity (vie Boh ci vobec s vyucnym listom) operuju vyrazmi “neni to nic vazne”. To ako lekari studovali 6r a potom si robili dalsie roky atestaciu len tak? podla vas? Aby na tom boli jak Vy, co ste objavili GOOGLE? Oi tie ses3cky tak isto su vysoko (nie vyssie, ale VYSOKO) nad vami co tu od brucha strielate vyrazmi “ved to neni nic vazne”. Dojal ma nazor, ze ak by to bolo vazne zoperuju ju “na pockanie” tak toto uz fakt pricetna osoba ktora pozna stav slovenskeho zdravotnictva zo seba nevysuka…. Je hnus ako sa podaktori idu skryvat za vieru a ide im len o ten “cirkus” okolo 🤮🤮🤮.

Suhlasim s nazorom ze autorka a szabcsuka su pravdepodobne 1 a ta ista osoba.

Strana
z9