icon

Svokra nemá radosť, keď sa mi v niečom darí

20. jún 2022

Nechápem to. Keď sa teším z niečoho a že sa mi darí ,tak svokra z toho radosť nemá..musím si dosť dávať pozor na to čo poviem . Je to normálne ?

pribinak
•
20. jún 2022

Tak s ňou netráv čas a tes sa z čoho chceš

autor
•
20. jún 2022

@pribinak raz za čas trávim lebo sa patrí . Ale inak ,niesom po chuti to viem .ale jedno nenávidím ..má Facebooku píše že nás ľúbi dobre že nie srdiečka všade ale osobne 😅haha

elizabet173
•
20. jún 2022

keď si s ňou raz za čas, tak to hoď za hlavu a vôbec by som si nedávala pozor, na to, čo poviem.

mabenn
•
20. jún 2022

neni to normalne, resp ona ma nejake komplexy

pribinak
•
20. jún 2022

Ak si s ňou raz za čas, tak kašli na to

mogaa
•
20. jún 2022

ty sa tešíš zo všetkého čo ti povie že sa jej podarilo? predpokladám že tiež je ti minimálne polovica z toho jedno....

pracujucazienka
•
20. jún 2022

Ja robím veci aby som potešila seba samu,deti sú samozrejme na prvom mieste,manžela a je mi ukradnuté čo si o tom mysli svokra

aliii3
•
20. jún 2022

Neriešila by som to a čo, že nemá z toho radosť? Hádam je podstatnejšie, že ty sa z toho tešíš, nie?

dskjhfdlkdjhl
•
20. jún 2022

Neries co ma svokra na FB, neries ci sa tesi s Tebou. Tes sa zo svojho zivota, zo svojho manzela a deti a uvidis, ze sa Ti bude lepsie zit.

zuzanna33
•
20. jún 2022

Neprispôsobuj sa druhým máj svoju hrdosť prejav radosť ak máš never ohľad na osobu čo ti nepraje vždy úsmev a takého človeka si do svojho života ani nepúšťaj samozrejme slušnosť to je na prvom mieste ale je to tvoj život tak si ho nenechaj znepríjemniť

danica2711
•
21. jún 2022

no tak ťa nemá rada, zjavne ani ty ju, ste 1:1. Hneď ako sa za ňou/za tebou zavrú dvere, hoď všetko za hlavu a svet je znova krásny. A hlavne nesleduj jej FB

mandzula
•
22. jún 2022

Rob to, co tesi teba, nie ostatnych. A mozno je svokra ten typ, ktory nevie davat emocie najavo rovno pred tebou, no tesi sa vnutorne, mozno je jej sposob vyjadrovania radosti prave reakcia na FB, ludia sme rozni.