Svokra obvinila moja deti, že sú falošné a predstierajú lásky k môjmu mužovi
Ahojte ja viem obľúbená téma 🙈😒 ale potrebujem nejakú radu.. už som zúfalá z tejto situácie.. ide o to, že svokra bola u nás na návšteve, býva ďaleko tak tu aj spala. S mojím mužom čakáme dieťa a okrem toho vychovávame aj moje dve malé deti z predošlého vzťahu. No a prvý deň čo tu bola sme chodili po výletoch všetko bolo v poriadku aj k deťom sa vždy správala pekne pomaly ich začala brať za svojich. Lenže na druhý deň jej akoby preplo (muž ju vyhecoval lebo ona nemá prácu a je psych. chorá a nechce ani invalidný ani sa liečiť..) a tu prišiel zlom a vykričala mi všetko možné od začiatku nášho vzťahu, klasika že som zlatokopka a s ním som len aby som nebola sama s deťmi.. že ona potrebuje vidieť dôkaz mojej lásky k nemu ale to by som prekusla lenže ona ide obviňovať dve malé nevinné deti že sú falošné a predstierajú lásku k môjmu mužovi a jej.. proste cvok..no na toto som sa ja dosť nahnevala....
@wera_ga mala by si vedieť, že vzťahy sa budujú. Nevzniknú len tak. Ak budeš na ňu takto alergická a písať, že nech radšej umrie, tak nikdy v živote nebudeš šťastná a nebudeš v pohode, ale budeš nervná a zbytočne vypisovať na MK ohľadne svokry.
Kadekto si čo to vykričí.
Píšeš, že si to chce vyžehliť. Tak prečo nie? Či čo má ešte urobiť, aby sa jej "dáma nevestička" nehnevala? Stretávajte sa, normálne sa chovajte a nemusíš jej nič vysvetlovať ako deti majú radi tvojho muža. Čím viac sa budete stretávať s ňou, tým viac pochopí, že ste ozajstná rodina. Takto sa len paprčíš pre nič. A podkopávaš si jamu sama pod sebou. Obzvlášť, keď tie deti nie sú jeho
ahojko tiez som mala babku s diagnozou vela "narozpravala" naucila som sa nebrat to vazne, casom to bolo horsie lebo rozpravala total z cesty, musis sa naucit ze neberies si len partnera ale aj jeho rodinu a s tou sa musis naucit fungovat ci sa ti to paci alebo nie tak ako aj tvoj partner sa uci fungovat s tvojimi detmi tiez sa neofukuje a nerobi sceny ak na neho deti vyskocia a ocapia sa na neho... ak aj babka ktora je uz v podstate detinska je to ako obratena minca. aj on sa uci aj ty sa musis ucit byt tolerantna. v tom ti drzim palceky aby si to zvladala. raz aj my rodicia tam mozeme dopadnut a tiez by sa nam nepacilo keby nas nase deti ci zatovia ci nevesty ohovarali ze ake sme netaktne a dementne... takze nauc sa s nou vychadzat a k tomu uzmierovaniu, mozno ked sa jej vyjasni uvedomi si ze to prepiskla a ako starsi clovek nevie slovne vyjadrit lutost ze to prepiskla a najma nie pred detmi tak im chce kupit darceky, tak preco jej to nechces dovolit?! mozno pre teba tie darceky nemaju ziadnu cenu a ako pises, nechces si to vyzehlovat darcekmi, ale mozno detom by to takto stacilo povedat "prepac" prave z tvojej strany ako rodica kedze to ona nevie povedat. vsetko je to o komunikacii. skuste sa s partnerom dohodnut na tom ako casto sa s nou budete stretavat aby ste predisli hadkam 1,2,5x do mesiaca a nemusite sa potom silit ak by sa nieco stalo tak len povies sak sme sa uz stretli tento mesiac stacilo 🙂 vytvorte si pravdila najprv vy ako partneri ktore si zelate dodriavat voci nej a potom to predebatujte aj s nou aby aj ona bola v obraze a hlavne nazabudaj hnev je najhorsi pan a nici vztah hoci je ten hnev/odpor?! namiereny nie na partnera ale na clena jeho rodiny
Ďakujem všetkým za rady áno uvedomila som si, že navždy sa hnevať nemá zmysel, kvôli mužovi sa udobrim aj keď je to ťažké.. asi to chce len čas a nebrať čo hovorí príliš vážne..

@vilma7 veď toto je ťažko lebo ona sa s nimi stretávať chce, chce si to vyžehliť darčekmi, ja o to nestojím ani nič od nej nechcem a za to len potom som najhoršia že sa nechcem uzmieriť.. no asi pre kľud v rodine budem musieť ale nebudem sa tváriť že sa nič nestalo ako muž.