icon

Svokra po nás stále vetrá

13. jan 2022

Ahojte,
ide o trošku zvláštnu tému, ale tu sa človek stretne so všeličím😄. Chodievam k mojej svokre často domov, pretože žije sama v obrovskom dome a potrebuje pomôcť, donesiem jej nákup a doma jej sem-tam niečo porobím, čo ona nevládze sama, ale začína ma na nej naozaj hnevať jedna vec a necítim sa tam kvôli tomu dobre. Beriem so sebou našu dcéru 2r. a ona je so svokrou, ktorá sa jej venuje a ja odbehnem napr. na wc alebo do kuchyne vyložiť nákup alebo varím a ona stále otvára okno, a keď ma počuje prichádzať, tak sa rýchlo snaží zatvoriť. Malá je tam v tričku a nechcem aby ochorela, napadlo mi či svokra nie je v prechode a nie je jej teplo, ale ona je nababušená v svetri a koľkokrát chodí v deke zabalená😁. Pýtala som sa jej, či sa bojí že dostane od nás covid a preto vetrá, ale ona mi normálne klame do očí, že ona nevetrala. Ja neviem či jej smrdíme alebo čo, ale dodržiavame hygienu príkladne. Pýtala som sa na to aj muža a že vraj keď ešte býval doma, tak takto extrémne nevetrala. Normálne ma to hnevá už, že sa z pohovky ledva postavím a ona už otvára okno, že idem von z miestnosti a nechápem, prečo mi potom ešte klame, že neotvárala, keď ju jasne počujem a cítim zimu aj na podlahe aj malá je studená😀. Stretli ste sa niekedy s tým?

Strana
z2
1ryba
Autor odpoveď zmazal
iwka1984
14. jan 2022

@1ryba ako keby si o mne písala 😂 ja to tiež nemám rada keď niekto až moc vonia 🤣🤣🤣

hatsepset
14. jan 2022

To je na diagnózu toto 😂😂😂😂. Ale ozaj kazdy sme nejaký. Moj byvaly bol posadnuty vetranim.
Terajší zas vetra raz denne ale aj hodinu cely byt v - 10 v pohode, ked vari tak zo zasady v kuchyni okna otvorené. Zato v spalni vnoci spi pod dekou a paplonom a tomame 23 stupnov minimálne. Ja idem umret ako mi je teplo. Ludia su vselijaki

fanny1907
14. jan 2022

Neviem čo písali vyššie ale ak to tu nebolo náhodou spomenuté môže mať aj kludne nejakú obsedantnú poruchu správania ktorá sa prejavuje častým otváraním resp vetraním. Poznám rôzne prípady napr. skontrolovať aspoň 500x sporak či je vypnutý, za deň sa aspoň 50x osprchovať.
Snáď som poradila a dufaj že to tak nieje...

mimikarol
14. jan 2022

Možno nechce vetrať pred tebou aby si si nemyslela že smrdis. My doma tiež viac x denne vetrame, a vetram aj keď tu je návšteva. Otvorím zadné dvere len na sieťku nech sa trošku prevetra. Vetram aj predtým ako má niekto prísť aj keď odídu. Mám rada čerstvý vzduch. Ale teda nerobím to potajomky 🤷

basullinka
14. jan 2022

Po prečítaní tejto diskusie rozmýšľam, kto všetko z mojej rodiny si myslí, že mi smrdi. 😂😂😂 Ja stále vetram, ale nie kvôli návšteve. Jednoducho mam rada čerstvý vzduch. Ked citim ťažký vzduch mi je na odpadnutie 😂😂😂

tykat
15. jan 2022

Napouzivas nejaky parfem? Ja sa priznam ze mne vsetky parfemy vadia, nechcem pisat ze smrdia... normalne ma rozboli hlava. A inak, tiez milujem cerstvy vzduch takze casto na chvilu otvorim okno nech to "pretiahne".

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2