Svokra počas mojej dovolenky upratovala bez môjho vedomia našu domácnosť
Ahojte mamky, veľmi ma nahnevalo, že svokra počas mojej neprítomnosti bola v mojom dome a upratovala mi, pohybovala sa všade. Požiadal ju o to môj manžel, ale bez môjho vedomia. Pohnevala som sa aj s mužom aj s ňou. Osočili ma, že som nevďačnica. Mne vadí, že mi zasiahla do môjho súkromia bez môjho vedomia. Ja si radšej upracem sama, aj keď nestíham, tak upracem neskôr, ale mne vadí, ak mi niekto prekladá veci a upratuje môj bordel. Môžu sa na mňa hnevať, že mi to vadí, vraj som mala poďakovať!!!
Toto by aj mna nastvalo a poriadne. Aky mal muz dovod na to,aby zavolal mamu upratovat? Je to vasa domacnost,vy si mate upratat. Ked sa mu zdal bordel,mohol on upratat a nie mamu volat.
Ja dcere bezne nieco urobim, ked je na dovolenke. Bud v zahradke , alebo jej rozmrazim mrazicku a vyumyvam kavovar, poukladam.pradlo zo susiaka , ale do skrin jej neidem Podakuje a nema s tym problem. Ani ja by som nemala, ak by mne svokra nieco upratala, ale nikdy sa to nestalo
A manžel vie, že si chceš upratovať len sama?
Zrejme chudák videl, že nestíhaš (predpokladám že on nepriloží ruku k dielu) , tak ti chcel len urobiť radosť.
Nasratá by si mala byť na seba, že ideš na dovolenku a necháš doma bordel. Keby tam nebol, nemusel by manžel prosiť svoju mamičku o pomoc.
A ona , možno sa jej Ni nechcelo, chcela pomôcť a ešte jej vynadas. Nevesta za všetky drobné....P.S.na každú situáciu v živote je viac uhlov pohľadu. Takže neber to v zlom.
@vilavila máš pravdu. Ak si to neželal, nemá to robiť. Nabudúce nech sa dohaduje s tebou či chces pomoc alebo nie.

@vilavila ano si nevdacna a na muzovom a svokrinom mieste by som si to iste myslela a dufam, ze ti najblizsie dni s upratovanim nikto nepomoze alebo nikdy a upratuj si sama do konca zivota fuj
@anonym_89094d Nechápem, čo je na tom zlé, že si chcem upratať sama podľa seba....