icon

Svokra s nami nekomunikuje, keď je s našimi deťmi

20. júl 2026

Príde vám normálne, že keď sú deti (8,10 r.) na prázdninách u svokry (áno, som za to vďačná), tak nám nikdy nedá vedieť, že odchádzajú niekam mimo nášho mesta. Deti mobil nemajú, ona s nami celkovo nikdy nekomunikuje a len náhodou sa dozviem, že deti sú na výlete niekde 100 km ďaleko. Nevadí mi ten výlet, ale to, že ja ako rodič by som asi mala vedieť, kde sú….vadilo by vám to? Už som ju na to inak raz upozornila a ona, že či jej neveríme, ale o tom to nie je….Muža- svojho syna nerešpektuje

Strana
z3
anonym_1f7519
Autor odpoveď zmazal
autor
22. júl 2026
@anonym_9ce298

Áno vadilo by mi to keby svokra zobrala moje deti niekam na výlet a nedá mi o tom vedieť. Ako matka chcela by som vedieť kedy kde sa moje deti nachádzajú a čo robia. Predsa ja som za ne zodpovedná.
Na druhej strane sú ženy čo majú deti aj mesiac u starých rodičov a vyhovuje im to, ani sa nezaujímaju čo deti ako sa majú, nevolajú si.
Fu to by som sa riadne nahnevala, čo píšeš že syn je chorý už dva dni a ani nedala svokra vedieť. A že deti núti niekam ísť kam nechcú. To by som ja zatrhla.

@anonym_9ce298 ona je tak ťažká povaha… ja sa veľmi snažím vo veľa veciach s ňou to neriešiť, ale keď ide o mone deti, to ma ide utrhnúť, toľko krát som si slušne povedala svoj názor, prosbu, usmernenie, neberie nič….. Sú u nej málo, aj kvôli tomuto správaniu, ale keď chcú ísť, ja im nebránim.Ale je to na nervy, začínajú to samy chápať.

autor
22. júl 2026
@kristina2412

Nevadilo, jediné, čo by mi vadilo je, že ich posadia do auta s niekým, koho nepoznám a neviem aký je šofér. Keď boli deti u mojej mamy, jednou vetou mi večer zhrnula kde boli, štyri možnosti kam asi pôjdu, len uvidia, ako sa im bude chcieť. Mala moju plnú dôveru.

@kristina2412 asi je to presne o tej dôvere, ako píšeš, a tú si u mňa nezískala… Aj keď bol syn bábo v kočíku, tak išla nie raz kočikovať, že na chvíľku…bez mobilu….. netušila som, kde sú, už pomaly mal byť kojený, ja prsia ako bomby a ona u kamošky s ním. Proste si robí, čo chce….

Strana
z3