icon

Svokra sa urazila

21. máj 2025

Lebo ideme dať našej 7ročnej dcére vybrať nosné mandle. Teraz v piatok ideme na operáciu, a odmietla prísť varovať mladšiu 2ročnú, lebo je proti tej operácii.
Dosť, že musím ja sama spracovať, že to proste musíme podstúpiť, sama mám obavy, ešte sa bude urážať a komplikovať nám to. Ona je ten typ, že sa zďaleka vyhýba lekárom a nemocniciam, zatiaľ úspešne. Normálne že neviem, čo na to povedať.... Som sa chcela vykecať, ak máte nejaké názory, môžete napísať.

petulda333
22. máj 2025
@aurora33

@petulda333 tak ak je v inom meste tak manžel môže odviezť a potom sa vrátiť a venovať sa druhému dietatu. Všetko sa dá keď sa chce. Ale najľahšie je napindať na svokru.

@aurora33 🫣🫣🫣

mizoko
22. máj 2025

No ty si sa krásne vyfarbila 😜 nedivím sa že sa na teba svokra vykašľala keď sa takto bavíš s ľuďmi 🖕🏼

sisska96
22. máj 2025

ani sa nečudujem že svokra nechce tvoje decko strážiť. Mať takúto kravu nevestu 😂

aurora33
22. máj 2025
@petulda333

@aurora33 🫣🫣🫣

@petulda333 Ano? Nejaký problém?

nelka93
22. máj 2025
@sisska96

ani sa nečudujem že svokra nechce tvoje decko strážiť. Mať takúto kravu nevestu 😂

@sisska96 tu zrejme nebude krava svokra, ale tuto mamička 😅

mizoko
22. máj 2025
@nelka93

@sisska96 tu zrejme nebude krava svokra, ale tuto mamička 😅

@nelka93 to nám už došlo 🤣🤣🤣

mantilka
22. máj 2025
@aurora33

@mantilka rovnako ako svokra môže dieťa strážiť xy iných ľudí. A prvý by mal byt otec.

@aurora33 veľmi dobre sa to hovorí, nepoznas situaciu.Svokra odmietla pomôcť lebo nesuhlasi...

mantilka
22. máj 2025
@aurora33

@mantilka rovnako ako svokra môže dieťa strážiť xy iných ľudí. A prvý by mal byt otec.

@aurora33 Teba by som za svokru nechcela.

aurora33
22. máj 2025
@mantilka

@aurora33 Teba by som za svokru nechcela.

@mantilka akože prečo? Pretože tu píšem, že starat sa majú v prvom rade rodičia? 😃😃

petulda333
22. máj 2025
@aurora33

@mantilka akože prečo? Pretože tu píšem, že starat sa majú v prvom rade rodičia? 😃😃

@aurora33 ja problem nemam. Vies,mne toto pride smutne. Vela z vas sa tu pustilo do jej muza,pritom neviete ako to je a zrejme ostat nemoze,ked ziadali svokru o pomoc. A kto iny by mal cloveku pomoct,ked nie rodina? Velakrat som tu citala,ze babka uz svoje vychovala a nemusi nic. Ano,nemusi,ale preco by nemohla? Opakujem,pre mna to je smutne,tieto vztahy. Ja som nastastie vyrastala v inej rodine a moje deti tiez. Ked poprosim babku o pomoc,pomoze. Ked deti zavolaju,ze chcu ist spat k babke,vezme ich hned. A naopak,my im tiez ochotne pomozeme.

viestta
22. máj 2025
@mantilka

@aurora33 veľmi dobre sa to hovorí, nepoznas situaciu.Svokra odmietla pomôcť lebo nesuhlasi...

@mantilka sice nepozname situaciu do hlbky, ale v prvom rade su to rodicovske povinnosti. Babka moze nesuhlasit so zakrokom, ale rozhodnutie je na rodicoch. Rodicia mozu babku poziadat o pomoc, ale az v pripade, ze to sami nevedia zabezpecit. Druha vec je, ze ako by to bolo okomentovane autorkou ak by neodmietla svokra ale jej mama.

mizoko
22. máj 2025
@petulda333

@aurora33 ja problem nemam. Vies,mne toto pride smutne. Vela z vas sa tu pustilo do jej muza,pritom neviete ako to je a zrejme ostat nemoze,ked ziadali svokru o pomoc. A kto iny by mal cloveku pomoct,ked nie rodina? Velakrat som tu citala,ze babka uz svoje vychovala a nemusi nic. Ano,nemusi,ale preco by nemohla? Opakujem,pre mna to je smutne,tieto vztahy. Ja som nastastie vyrastala v inej rodine a moje deti tiez. Ked poprosim babku o pomoc,pomoze. Ked deti zavolaju,ze chcu ist spat k babke,vezme ich hned. A naopak,my im tiez ochotne pomozeme.

@petulda333 veľa žien tu autorke napísalo otázku že či sa nemôže postarať otec dievčatá. A ona namiesto normálnej odpovede napísala čo napísala. Stačilo normálne napísať že otec malej nemôže,nechce,nemá otca .... To je jedno. Ale jediný komentár od autorky je urazajuci. Je to normálna vec že najprv sa majú o deti postarať rodičia. A je to aj normálny návrh v takomto prípade. A že babka nechce? Ale ona naozaj nemusí. A nemusí to byť ani o zlých vzťahoch. Nikto z nás to dieťa nepozná a ani matku dieťaťa. A tá podľa jej jediného komentára asi nebude príjemná osoba.

aurora33
22. máj 2025
@petulda333

@petulda333 opakujem: toto su v prvom rade rodičovské povinnosti. Ja som tiež vyrastala aj moje deti vyrastajú v rodine ako ty opisujes, ale tieto zdravotne veci si riešime čisto my ako rodičia. Autorka tu ani nevie normalne odpovedať a rovnako ako svokra, môže pomôcť aj matka autorky. Tento príspevok je podla mňa čisto len o tom urobiť zo svokry tú zlú.

petulda333
22. máj 2025
@aurora33

@petulda333 opakujem: toto su v prvom rade rodičovské povinnosti. Ja som tiež vyrastala aj moje deti vyrastajú v rodine ako ty opisujes, ale tieto zdravotne veci si riešime čisto my ako rodičia. Autorka tu ani nevie normalne odpovedať a rovnako ako svokra, môže pomôcť aj matka autorky. Tento príspevok je podla mňa čisto len o tom urobiť zo svokry tú zlú.

@mizoko
@aurora33 moja reakcia nebola len cisto o autorke. Skor tak vseobecne. Jej koment som citala ovela neskor,mozno si zato moze sama. Ktovie. No aj reakcia babky je na zamyslenie.

danieli
22. máj 2025

Ak je svokra primarka na otorinolaryngologii tak by som pochopila

mizoko
22. máj 2025
@petulda333

@mizoko
@aurora33 moja reakcia nebola len cisto o autorke. Skor tak vseobecne. Jej koment som citala ovela neskor,mozno si zato moze sama. Ktovie. No aj reakcia babky je na zamyslenie.

@petulda333 babka sa rozhodla že strážiť nebude. Nemá povinnosť sa o vnúča postarať. To je starosť rodičov. A opat sme pri téme otec.

petulda333
22. máj 2025
@mizoko

@petulda333 babka sa rozhodla že strážiť nebude. Nemá povinnosť sa o vnúča postarať. To je starosť rodičov. A opat sme pri téme otec.

@mizoko nebudem sa opakovat. Je to smutne,ze NECHCE! o otcovi nevieme,zrejme nemoze. Bodka

mizoko
22. máj 2025
@petulda333

@mizoko nebudem sa opakovat. Je to smutne,ze NECHCE! o otcovi nevieme,zrejme nemoze. Bodka

@petulda333 a ty poznáš celú pravdu preto vravíš že je smutné že babka nechce a nie že je divné že babka nechce 😎 možno je problém inde ako v babke a podľa toho, ako sa ukázala autorka sa nedivím že nechce. A nemusíš sa opakovať,ja ťa nenutim 😘

aurora33
22. máj 2025
@petulda333

@petulda333 tieto operácie su vopred plánované (my sme cakali pri jednom dieťati tri mesiace a pri druhom dokonca 5 mesiacov) takže pochybujem, že otec sa nevie zariadiť. Takže za mňa je smutne že OTEC NECHCE.

petulda333
22. máj 2025
@aurora33

@petulda333 tieto operácie su vopred plánované (my sme cakali pri jednom dieťati tri mesiace a pri druhom dokonca 5 mesiacov) takže pochybujem, že otec sa nevie zariadiť. Takže za mňa je smutne že OTEC NECHCE.

@mizoko
@aurora33 nepoznam celu pravdu,reagujem podla jej sprav. Vy ste otca odsudili,pricom tu spomenuty ani nebol,ale vy viete! 🫣

viestta
22. máj 2025
@petulda333

@mizoko
@aurora33 nepoznam celu pravdu,reagujem podla jej sprav. Vy ste otca odsudili,pricom tu spomenuty ani nebol,ale vy viete! 🫣

@petulda333 vsak to je ten problem, ze otec by mal byt prva volba, nie babicka. A ten sa nejak z riesenia problemu vytratil. Len autorka vie preco.

mizoko
22. máj 2025
@petulda333

@mizoko

@petulda333 ja som nikoho neodsúdila. Zase si domyslas. Len bola otázka že čo otec či sa nemôže postarať. To je odsúdenie? Ty vieš čítať s porozumením? A hlavne že ty si hneď odsúdila svokru a to len podľa opisu autorky. Ale to je asi iné ze

aurora33
22. máj 2025
@petulda333

@mizoko

@petulda333 kebyže sa otec hneď zapojí,, nemusia riešiť svokru. Takže ano, jediný problém je otec.

petulda333
22. máj 2025
@viestta

@petulda333 vsak to je ten problem, ze otec by mal byt prva volba, nie babicka. A ten sa nejak z riesenia problemu vytratil. Len autorka vie preco.

@viestta ale ako vies,ze nebol prva volba?

petulda333
22. máj 2025
@aurora33

@petulda333 kebyže sa otec hneď zapojí,, nemusia riešiť svokru. Takže ano, jediný problém je otec.

@aurora33 ako vies?

viestta
22. máj 2025
@petulda333

@viestta ale ako vies,ze nebol prva volba?

@petulda333 dobre, svokra je krava neochotna pomoct neveste. Staci?

petulda333
22. máj 2025
@viestta

@petulda333 dobre, svokra je krava neochotna pomoct neveste. Staci?

@viestta ja som to niekde pisala? Nie. Len pisem,ze je smutne,ze pomoct nechce. O otcovi tu nic nie je,takze myslim,ze ked ziadali o pomoc svokru,tak otec nemoze.

mizoko
22. máj 2025
@petulda333

@viestta ja som to niekde pisala? Nie. Len pisem,ze je smutne,ze pomoct nechce. O otcovi tu nic nie je,takze myslim,ze ked ziadali o pomoc svokru,tak otec nemoze.

@petulda333 tak nesmut,to bude dobré 🫶🏼😘

petulda333
22. máj 2025
@mizoko

@petulda333 tak nesmut,to bude dobré 🫶🏼😘

@mizoko ja nesmutim,len obcas ked tu citam spravy ci komenty sa nad tym zamyslam,ze ake hrozne vztahy ludia maju. Nevesty kydaju na svokry a opacne,zena na muza atd. Pomahat si nechcu a pod.

aurora33
22. máj 2025
@petulda333

@mizoko ja nesmutim,len obcas ked tu citam spravy ci komenty sa nad tym zamyslam,ze ake hrozne vztahy ludia maju. Nevesty kydaju na svokry a opacne,zena na muza atd. Pomahat si nechcu a pod.

@petulda333 tak im chod ty pomôcť 😃