icon

Svokra si robí nároky na každú návštevu, ktorá príjde

sophie753
7. okt 2012

ahojte mamičky,tehuľky a snažilky🙂Rada by som poznala váš názor...Začnem pekne od podlahy pochádzam s NR ale žijem so svojou rodinkou v Gbeloch na Záhorí čo je asi 125km od NR.So svojou rodinou sa teda nestretávam moc často práve naopak mi tam veľmi chodiť nemôžeme lebo je to dosť nákladné takže som viac-menej odkázaná na to ked k nám prídu moji rodičia...a tí chodia tak raz za mesiac niekedy ani to nie a ocko robí v Rakúsku takže toho vidím len počas 4 mesíacov ked je doma aj to len sporadicky....Problém je však moja svokra.a teraz sa dostanem k otázke....Je podľa vás normálne aby si moja svokra robila nároky na každú návštevu ktorá k nám príde?Je jedno či ide o mojich rodičov,o moju sestru s priateľom,o mojich starkých alebo o kolegov s roboty(manželovej kde pozná len ich šéfa...to vtedy ked boli u nás 1x pozrieť a zagratulovať k bábätku),alebo o manželovho bratranca zo ženou,....????Vždy ked k nám niekto príde hned zavolá alebo príde a začne ich volať k nim ešte s poznámkami,že či sme im dali niečo jesť,čo sme varili a,že ona má doma lepšie.....Je toto podla vás normálne?Lebo podľa môjho manželv je to úplne v pohode on stojí vždy pri svojej mame.....Ked som jej jasne povedala,že si to neželám urobila so mňa ešte žiarlivú chuderu a vysmiala sa mi do ksichtu s tým,že čo mi to môže vadiť......

Strana
z3
simca06022011
8. sep 2020

A samozrejme na návštevy nech sa hlási vopred, to je taka slušnosť 😁

marlene
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3