Svokrov cirkus
Svokor spravil cirkus kvôli fotke v kalendári. Každý rok darujem našim aj svokrovcom fotokalendár, k zimným mesiacom zimné, k jarným jarné atď fotky o deťoch. Takto sa dostala tento rok do kalendára aj fotka z birmovky. Dala som tam spoločnú fotku s krstným rodičmi aj s našimi. Neviem či kvôli tomu že nie sú veriaci, či čo ... splietal dcére hlúposti siedme cez detviate. Mne do očí nič. Oni nikomu darčeky nedávajú ani synovi ani vnúčatám. Od svokry sme s mužom dostali dar raz pred 18 rokmi potom sa nadula že po svadbe odmietam ísť bývať k nim tak sa o moje deti vôbec nezaujíma, svokor ako tak, pokým boli maličké. Už desaťročie sa k nim ani muž nehrnie. Kontakt som obmedzila na minimum, asi aj to málo je im na obtiaž alebo neviem čo si mám myslieť.
Podla mna su tieto kalendare celkovo onicom..keby to boli jedine ich vnucence, s ktorymi teda aj maju vztah, ok..ale ozaj rodinne fotky naozaj nikoho nezaujimaju, ani znamych na fb, ani nikoho..
Ja nikdy nepochopím darovanie albumov, fotoknih, kalendárov... To je už pre nich tak zbytočná vec... Švagriná to každý rok praktizuje.. Fotoknihy.. Svokrovci majú po 75...co si tie knihy zoberú do hrobu....som za praktické veci, co využijú počas života
@irusa tak napr.pre mojich rodicov su fotoknihy jeden z najkrajsich darcekov. Prave preto, ze vacsinou su dnes fotky iba v mobiloch, aspon tam si ich vedia pekne pozriet, sadnut si, prelistovat. Mojmu ockovi sme napr. davali robit fotoknihu z prerabky nasho domu, lebo nam pri tom velmi vela pomohol. Vyberali sme fotky, kde je on, kde mu pomahaju vnuci, aj celkovo fotky, kde vidno, ako rekonstrukcia postupovala (je stavbar). Plakal od dojatia, ked si pozeral. Aj to kazdemu spomina, aj si teraz uz v novom knizku radi prelistujeme - ze uz to ani nie je pravda, kolko ich prace je v tom... takze u nas su to praveze cenene, personalizovane darceky, aj sa clovek natrapi pri zostavovani...
@aurora33 to je jasnee.....ja som sa tentokrat vobec nevyjadrovala k autorkinmu "problemu", len k uzivatelke, ktoru som oznacila...ktora oznacila fotoknihy vo vseobecnosti za absolutnu zbytocnost. Moja odpoved bola tiez vseobecna, ze fotoknihy vedia byt aj krasny darcek a obdarovany ich vie ocenit. V tomto pripade to tak samozrejme nie je, kedze autorkini svokrovci ich urcite neocenia.
Ber to ako posledný klinček do rakvy vášho vzťahu, i keď je to smutné. Kalendár si urob pre seba, keď ťa to baví, im nedávaj vôbec nič a ani im nenúť deti na prázdniny a podobne, keď celý život nemajú záujem. To si tam nechala dcéru samú, že len pred ňou frflal svokor? Nemajú čo pozitívne deťom ponúknuť, prijmi to ako fakt a trávte čas s tými ľuďmi, čo sa o teba a deti zaujímajú.
@irusa Neuveríš, ale niekoho taký dar naozaj poteší 🙂 Nie sú to tvoje peniaze, tak kašli na to. Skôr to vyzerá, že máš problém so švagrinou a hľadáš každú blbosť, aby si ju negatívne okomentovala, pôsobí to zvláštne.
@zuzanalila20 jasné... Je to riadna blbosť, ak sú starí rodiča počítačovo zdatní...a zvlášť ak naznačia co potrebujú.... Už mi viac nepíš... Nemienim strácať čas... Ten je môj....
Cirkus? 😀 u nás, ked je cirkus, počujú to aj susedia. Teosku pofrflal a robíš z toho drámu. Ide vlastne o fotku, či o to, že ich neznášaš?
@irusa Prepáč, nechcela som ťa vytočiť, zjavne to máš ťažké. Prajem veľa síl 💛

Inak vyber foto velmi nevhodny. Das im fotku tvojej todiny pri krizi. Svokor ma mat mesiac vystavenu foto tvojej rodiny, s ktorou sa pravdepodobne ani nestyka? Ked uz si chcela silou mocou dat foto z birmovky, tsk si mala dat fotku len vnucata z tej udalosti.