Svokrovci chcú vidieť vnúča, ale nie sú schopní sa prísť pozrieť
Svokrovci silou mocou chcú vidieť vnúča a niesu schopný prísť pozrieť naň. teraz ja sa musím teperiť s pardňovým dieťaťom cez pol slovenska aby náhodou nebol muž alebo oni dotknutý. Nemám nič proti tomu aby sa videli samozrejme že to je v poriadku ale vytáča ma to že niesu ochotný sadnúť do auta aby prišli oni ku nám.
@queen_mary bozkaval babo?
@opica_skorica preboha nepreháňaj…
@queen_mary No to ste mali stastie. Virus herpesu je pre novorodenca casto smrtelny. Nie raz som uz citala o takychto smutnych pripadoch. Radsej byt vopred informovany, ako jednym bozkom nakazit babatko.
@daniela1911 ty o tom nevies, ze herpes je v infekcnom stadiu pre babatko nebezpecny?
@opica_skorica viem o tom, že je nebezpečný, ale načo?? strašit niekoho na fóre pod diskusiou o návšteve svokry, že pozor …. umrelo by ti dieťa.
A týmto vírusom sa môže nakaziť aj v nemocnici na poradni, nešíri sa predsa len slinami pri bozkávaní, ale aj kvapôčkami pri kychnuti napr.
Môj ,,svokor'' (partnerka mu zomrela) tiež keď má vidí vonku s malým tak nezastaví, potom vyvoláva svojmu synovi, že malého vôbec nevidí, nepozná ho atď. Keď má možnosť s ním byť tak nieje...
Keď mal partnerku a prišli sme ku ním na návštevu tak nás po 15, 20min vyháňali nech už ideme domov 🤣. Malý má čoskoro 2r a videli ho dokopy asi 10x aj to je veľa....
Teraz keď mu zomrela partnerka tak povedal, že s ním bude tráviť viac času, bude sa mu venovať, brať ho barskam atď...
tak som si pomyslela len svoje (že s ním nebude, ja mu ho nedám a malý by tam ani nevydržal je na mňa viazaný, s ním nevydrží) a ja sa tam trepať každý deň s malým nebudem, býva 7km od nás a nie je schopný prísť k svojmu synovi (lebo susedia ho budú pomlúvať), a ani nezastaví keď nás vidí vonku, lebo nákupi a odpočinok je prednejší. To tam chodíme tak raz za 2,3 mesiace na 20min...
Chápem, že ma svoj vek, ale keď chce byť s vnukom tak aspoň tú 1hod sa môže premôcť, ale on nechce. A povie mu len: Kuk ahoj, nevie sa s ním baviť...
Malý je viazaný na mojich rodičov, s nimi je radšej lebo sa s ním vedia zahrať, baviť atď...
A za ďalšie mám s malým krúžky 2x do týždňa, a začne jar, leto tak budeme chodiť po výletoch 🤪, takže na jeho 20min návštevy si čas nenájdem, lebo nás bude aj tak vyháňať domov... takže čo najmenej to ide sa s ním stretávam.

@opica_skorica fiha. Moj muz mal zimu a nic sa nestalo