Svokrovci nedali deťom nič pod stromček
Ahojte. Ako by ste sa citili, ak by Ježiško od svokrovcov nedoniesol deťom nič pod stromček. Pod pojmom nič, myslím absolútne, nicovate nič. Ani len kinderko za euro.
Peňazí majú veľa, takže nejde o dôchodcov s minimálnym dôchodkom, ľudí a obchodov sa síce stránia, ale internet ovládajú na vysokej úrovni, bežne si objednávajú kopec veci... Oni boli vždy skrblici, nedajú nič navyše, ale toto ma dorazilo. Boli sme u nich na druhý sviatok Vianočný. Za celý čas sa neopytali deti ani na stromček, ani na to, čo im doniesol Jezisko. Proste sa vyhýbali téme, akoby ani neboli Vianoce. Na otázku malého synčeka (3r), kde sú darčeky, to úplne zahovorili. Samozrejme my sme im darčeky priniesli tak, ako kazdy rok a nie len jednu kávu či čaj, aby sa nepovedalo... Dosť som z toho smutná a sklamaná, aj deti boli. Jasné, Vianoce nie sú o darčekoch, to deťom vstepujeme, ale predsa sú to malé deti a tešili sa na rozbaľovanie. Ďakujem za názory.
Bolo by mi to možno ľúto, priznávam aj keď aj u nás už je to takto , ale už nič neočakávam a nie som potom áni sklamaná.
@zazvorka87 ono viete, keď si to takto človek prečíta, si povie, áno presne tak, ... lenže ťažšie sa to v skutočnom živote uplatňuje, ...ale v podstate je to pravda, že starí rodičia sú dar

Je to od nich sprosté, no čo už 😒 asi sa to nestalo prvý krát, či áno? Ja som zaviedla pravidlo, že darčeky či už na Vianoce alebo Mikuláša sa dostávajú len doma a nikde inde. Predíde sa tak prípadnému sklamaniu 🙂