icon

Svokrovci - nemajú ma radi, alebo mi závidia?

22. apr 2023

Prevracaju očami keď sa teším alebo sa mi niečo podarí 🤦nechápem či má nemajú tak radi alebo závidia .
Nemôžem byť sama sebou pred nimi .
Nejaká rada prosím vás ?

autor
•
22. apr 2023

Keď sa držím na uzde je to ešte e horšie pre mňa 😂

zmrzlinka2021
•
22. apr 2023

Buď naďalej šťastná, nerieš druhých. Podstatná si ty, nie manželovi rodičia. Mnoho ľudí, ktorí nie sú v živote vysporiadaní a spokojní, majú takéto prejavy.
A druhá vec, na Slovensku nie je radosť prirodzená emócia

dskjhfdlkdjhl
•
22. apr 2023

Nenechaj sa znechutit. Bud sama sebou a nevsimaj si, ak niekto kruti ocami (casom pri pubertalnych detoch toto ocenis) a dufam, ze nebyvate so svokrovcami, takze s nimi nie si snad tak casto. Ak byvate, tak sa treba cimskor osamostatnit.

zuza265
•
22. apr 2023

Vykaslat sa na nich a bud taka aka si🙂 ked sa tesis, tak sa proste tes a nenechaj si to kazit. Nepoviem, keby to bolo nejak nevhodne, alebo v nevhodnej situacii, alebo napr nejake neprimerane vtipky. Ale normalna radost je radost preco sa niekomu vtedy prisposobovat, ked nie je dovod

mondolina
•
22. apr 2023

tak nemajú ťa radi. nemusí ťa mať rád každý.

macekovam
•
22. apr 2023

Sa ich opýtaj prečo pre vracajú oči? Ak ta to zaujíma.. Ale kašli na nich a teš sa dalej

miadi
•
22. apr 2023

Tak sa vela vela tes a nech sa ti dari ! Ich budu oči boliet 🤣ich problem.

svetlonos
•
22. apr 2023

Odstahuj sa a mas po probleme. A nabuduce im povedz, nech si vykrucaju ocami laskavo doma a nech tam zrovna aj ostanu. Ze sa pokojne bez nich zaobides 😉

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•
sisaka
•
22. apr 2023

To si ty, čo tu minule písala, že sa nevie ovládať a ľudia jej vyčítajú, že sa neprimerane veku správa?
Milujem takéto útržkovité výkriky do tmy. Svokrovci ma nemajú radi a závidia mi, lebo keď sa teším prevracajú očami. No to určite. Čo takto celú story?
Napríklad ako konkrétne to tvoje tešenie vyzerá 🤔