icon

Svokry na tisíc spôsobov

6. aug 2025

Ahojte zeny. Mna by zaujímalo ze tie co ste tu písali aj viac rokov dozadu ze ako to mate dnes. Polepšili sa vam vzťahy s babkami svokrami ked uz deti podrastli. Lebo väčšinu konfliktov boli ked boli deti ešte bábätka..ze vam ich chceli brat a hovorili co mate robiť. Ako to mate teraz.
A možno aj otázka pre svorky. Myslíte ze to ako ste zasahovali do vzťahu mama- bábätko bolo pre vas prospešné v ramci rodinných vzťahov?

ninka99865
6. aug 2025

Sem sa pripnem 😂

anonym_6d3667
6. aug 2025

ani jedna babka nemá záujem, teda raz-2x ročne dajú synovi peniažky a tým to končí

anonym_380dc9
6. aug 2025

@anonym_autor zlepšenie o 100% ale nie , kvôli tomu že deti podrástli, ale kvôli smrti svokry. Ale naše konflikty neboli kvôli deťom, ale kvôli tomu ako si chcela vyvlastniť muža a hlavne celú jeho výplatu

anonym_2484bc
6. aug 2025

Ako sa nezaujímala 5 rokmi tak sa nezaujíma ani teraz. Na Vianoce kúpim darček ja a oni dajú peniaze a na narodeniny 20€ a tým to hasne.

anonym_29419d
6. aug 2025

Mne nikdy nezasahovala do výchovy aj ked mala niekedy blbe poznámky, ale ja som taky ignorant. U nas je iný problém a to je to, ze ona je citový vydierac, manipulátor a narcis…, co sa odzrkadľuje na vsetkych jej vzťahoch, ci uz s mužom alebo deťmi…

biba_18
6. aug 2025

môj vzťah sa nezlepšil, nepotrebujem ju k svojmu životu a ani ona mňa ...

domkakvet
6. aug 2025

@anonym_autor nemam svokru, ale poznam pripad, ked svokra nerespektovala to co povedala matka, ked boli deti vacsie az potom ta matka obmedzila kontakt, svokra stale nerespektovala, tak zrejme preto, ze jej uz pretiekli nervi, blizsie informacie nemam.

blancheporte
6. aug 2025

@anonym_autor nestretávame sa,ona nechodí k nám,ja k nej. Ona nepotrebuje ani mňa ani vnukov. Nikdy sa o nich nezaujímala,nestrazila ich. Dá im peniaze na narodeniny a meniny. Telefonuje len so svojím synom raz za týždeň. Ona žije so svojimi dvoma dcérami- slobodné, bezdetné....tam je ten problém. Dávajú jej rozumy. Kontrolujú jej stav účtu a faktúru za mobil. Keď chodila do Rakúska,tak s ňou jedna z dcér išla do banky odniesť peniaze na účet.

anonym_6cfa8d
6. aug 2025

Kamarátka ma svokru na pohľadanie 🙈 Jedno jedlo fakt neznáša odkedy ju ja poznam o tom viem, a hádajte co ma vždy pre ňu navarene?😅 Úplne svinstvo

anonym_78891a
6. aug 2025
@anonym_6cfa8d

Kamarátka ma svokru na pohľadanie 🙈 Jedno jedlo fakt neznáša odkedy ju ja poznam o tom viem, a hádajte co ma vždy pre ňu navarene?😅 Úplne svinstvo

@anonym_6cfa8d to je gut mne moja dala v 9 mesiaci vedome jesť jedlo s pol roka starou majonézou 🥲🤌

anonym_5ce55a
6. aug 2025
@anonym_6cfa8d

@anonym_6cfa8d no taká svokra hotový pokla, len kopať a kopať. Ja by som si k nej na drzovku objednala donášku

jamimo
6. aug 2025

moju svokru môžu korunovať Titulom Debilita najvyššieho stupňa. To, čo ona dokáže z úst vypustiť, to je na týždenný stĺpček, rubriku 🤦 Rokmi sa veci ukázali ešte v krajšom svetle a vidíme sa tak 3x za rok, netelefonujem jej, nezaujíma ma. Ale keď volá s chlapom počujem, a to vybije poistky aj strop 🙄 Prikladám pár foto na kategóriu svokra 🤭

drahomirrra
6. aug 2025
@jamimo

moju svokru môžu korunovať Titulom Debilita najvyššieho stupňa. To, čo ona dokáže z úst vypustiť, to je na týždenný stĺpček, rubriku 🤦 Rokmi sa veci ukázali ešte v krajšom svetle a vidíme sa tak 3x za rok, netelefonujem jej, nezaujíma ma. Ale keď volá s chlapom počujem, a to vybije poistky aj strop 🙄 Prikladám pár foto na kategóriu svokra 🤭

@jamimo Tak daj aspom nejake priklady na “stlpcek” nech še pobavime 😃

jamimo
6. aug 2025
@drahomirrra

@jamimo Tak daj aspom nejake priklady na “stlpcek” nech še pobavime 😃

@drahomirrra pri pozeraní televízie, rozumej benefičného koncertu pre deti zahlási : Žobrú, žobrú, čo furt žobrú, však majú invalidky a opatrovateľské...
Upravená žena v jej očiach= Také kur**sko, fiflena, panička. Nie je dôležité čo máš na hlave, ale v hlave. Ok, ale rozumej ženu pekne upravenú, učesanú, s vkusom, žiadny vulgárny a lacný vzhľad.
Za komunistov bolo dobre, všetko bolo zadarmo, o nič som sa nemusela starať👉 Povie straníčka, ktorej trčali kopytá z každej straníckej zadnice a benefitovala kde sa dalo.
Nerozumiem dnešným matkám, prečo zakazujú deťom sladkosti, sú sprosté, nič nevedia. Lebo 2 Jednota igelitky sladkostí pre 2 ročné dieťa na Mikuláša sú v poriadku (podľa jej logiky)
Keď bola u nás na návšteve v zahraničí, obzrela domácnosť od podlahy po strop, a vyhlásila smerom k synovi= Máš to tu pekné, presne podľa tvojho vkusu 🙄
Na vianoce mi s veľkou pompou podarovala knihu, opisovala ako ju starostlivo vyberala, keď už tak milujem tie knihy a radila sa s predavačkou. Wow pri srdci ma zahrialo 👆Doma pozriem bližšie, bol to tretí diel trilógie. Zlatým klincom bolo osobné venovanie na strane 5 k jej meninám od sestry a švagra 🤷‍♀️
Pri platnosti zákona v praxi o ochrane nefajčiarov vyhlásila, že ONA je ako fajčiar diskriminovaná, ona sa cíti obmedzovaná, keď si nemôže v reštaurácii po dobrom obede zapáliť.
Pri debate o financovaní liečby, povie, že ona na daniach za cigarety zaplatila už do štátu dosť. Keď som jej povedala, že 0,10 € z krabičky(kdesi som vyhrabala dáta) protéza sklapla naprázdno.

ahhola
6. aug 2025
@jamimo

@drahomirrra pri pozeraní televízie, rozumej benefičného koncertu pre deti zahlási : Žobrú, žobrú, čo furt žobrú, však majú invalidky a opatrovateľské...
Upravená žena v jej očiach= Také kur**sko, fiflena, panička. Nie je dôležité čo máš na hlave, ale v hlave. Ok, ale rozumej ženu pekne upravenú, učesanú, s vkusom, žiadny vulgárny a lacný vzhľad.
Za komunistov bolo dobre, všetko bolo zadarmo, o nič som sa nemusela starať👉 Povie straníčka, ktorej trčali kopytá z každej straníckej zadnice a benefitovala kde sa dalo.
Nerozumiem dnešným matkám, prečo zakazujú deťom sladkosti, sú sprosté, nič nevedia. Lebo 2 Jednota igelitky sladkostí pre 2 ročné dieťa na Mikuláša sú v poriadku (podľa jej logiky)
Keď bola u nás na návšteve v zahraničí, obzrela domácnosť od podlahy po strop, a vyhlásila smerom k synovi= Máš to tu pekné, presne podľa tvojho vkusu 🙄
Na vianoce mi s veľkou pompou podarovala knihu, opisovala ako ju starostlivo vyberala, keď už tak milujem tie knihy a radila sa s predavačkou. Wow pri srdci ma zahrialo 👆Doma pozriem bližšie, bol to tretí diel trilógie. Zlatým klincom bolo osobné venovanie na strane 5 k jej meninám od sestry a švagra 🤷‍♀️
Pri platnosti zákona v praxi o ochrane nefajčiarov vyhlásila, že ONA je ako fajčiar diskriminovaná, ona sa cíti obmedzovaná, keď si nemôže v reštaurácii po dobrom obede zapáliť.
Pri debate o financovaní liečby, povie, že ona na daniach za cigarety zaplatila už do štátu dosť. Keď som jej povedala, že 0,10 € z krabičky(kdesi som vyhrabala dáta) protéza sklapla naprázdno.

@jamimo 😂toto netromfne nikto😂

jamimo
6. aug 2025
@ahhola

@ahhola to mi je úplne jasné, je toho oveľa, oveľa viac, za 26 rokov hotová hitparáda 🙃

lenka_matko
6. aug 2025
@jamimo

@ahhola to mi je úplne jasné, je toho oveľa, oveľa viac, za 26 rokov hotová hitparáda 🙃

@jamimo uff keď toto čítam, tak len môžem poďakovať Bohu za moju dobrú svokru. Skoda že 2 roky po svadbe zomrela. Take dobre umierajú a take harpie sú tu 100 rokov 😤

mamina7070
6. aug 2025

so svokrou sme neni v kontakte uz velmi vela rokov nastastie ona je proste pacient
moja mama je taka fcb babka raz za rok staci mozno dva krat krat hlavne fotecky inak nema prehlad ani o veku vnivky hadam

jamimo
6. aug 2025
@lenka_matko

@jamimo uff keď toto čítam, tak len môžem poďakovať Bohu za moju dobrú svokru. Skoda že 2 roky po svadbe zomrela. Take dobre umierajú a take harpie sú tu 100 rokov 😤

@lenka_matko určite sú aj dobré svokry, dobré nevesty, zaťovia a fandím im ❣️ No sú aj strigy a bosorky a bosoráci 🙄

drahomirrra
6. aug 2025
@jamimo

@lenka_matko určite sú aj dobré svokry, dobré nevesty, zaťovia a fandím im ❣️ No sú aj strigy a bosorky a bosoráci 🙄

@jamimo Svokra sa skriabe na vrcholy hitparad 😃😃😃 Hlavne to s tym zobranim penazi od deti 😃

anonym_eadffa
6. aug 2025

Nie. Nič sa nezmenilo.

evansova
6. aug 2025
@anonym_2484bc

Ako sa nezaujímala 5 rokmi tak sa nezaujíma ani teraz. Na Vianoce kúpim darček ja a oni dajú peniaze a na narodeniny 20€ a tým to hasne.

@anonym_2484bc Fíha, ja tiež dávam pre pravnucata peniaze na Vianoce. Dnes sa deti hrajú úplne s inými vecami ako kedysi moje, v ton sa vôbec nevyznám. Mamy dostanú peniaze, časť minu na darčeky, ktoré prinesú, aby si ich detičky našli u nás, časť použijú napr. na zaplatenie krúžkov.
Spýtam sa mám či im to vadí, myslela som že je to v pohode.

jamimo
6. aug 2025
@drahomirrra

@jamimo Svokra sa skriabe na vrcholy hitparad 😃😃😃 Hlavne to s tym zobranim penazi od deti 😃

@drahomirrra no, ona dáva iné Perly ducha 🙃 To sa ti do hlavy nezmestí 🤷‍♀️

mandarinka555
6. aug 2025
@anonym_2484bc

@anonym_2484bc Je to preto, že keby niečo kúpila, tak to vyhodíš...čítam to tu denne🙈

elizabeth175421
8. aug 2025
@ahhola

@ahhola moja áno. Ja som si dieťa urobila na manželovi. Keby ste nevedeli ako sa to robí, stačí obväzom v tomu dole pripevniť konár 😃. Pri pôrode nabehla ja pôrodnu sálu (dodnes neviem kto ju tam pustil, predstavila sa ako moja matka) a bola skontrolovať, či som zospodu vhodná pre jej syna. Pravidelne som dostávala darčeky zo sekáča, napr pyžamo, na ktorom bolo 8-9 rokov 🫣. Syn keď mal 5 dostal dupačky 😃 minulý rok na svadbe stále ku mne posúvala koláče, že si mame dať a keď sme si vzali, tak komentovala, že by sme nemali, lebo priberieme 🙃 toto je zlomok. Vedela by som napísať aj 20 kníh 😃

anos18
8. aug 2025
@elizabeth175421

@ahhola moja áno. Ja som si dieťa urobila na manželovi. Keby ste nevedeli ako sa to robí, stačí obväzom v tomu dole pripevniť konár 😃. Pri pôrode nabehla ja pôrodnu sálu (dodnes neviem kto ju tam pustil, predstavila sa ako moja matka) a bola skontrolovať, či som zospodu vhodná pre jej syna. Pravidelne som dostávala darčeky zo sekáča, napr pyžamo, na ktorom bolo 8-9 rokov 🫣. Syn keď mal 5 dostal dupačky 😃 minulý rok na svadbe stále ku mne posúvala koláče, že si mame dať a keď sme si vzali, tak komentovala, že by sme nemali, lebo priberieme 🙃 toto je zlomok. Vedela by som napísať aj 20 kníh 😃

lenka_matko
8. aug 2025
@elizabeth175421

@elizabeth175421 ja sa čudujem že po týchto jej výrokoch a správaní ešte nesediš v Ilave.

drahomirrra
8. aug 2025
@elizabeth175421

@elizabeth175421 ČI som zospodu vhodná pre jej syna :D :D :D Ja som sa skoro zadusila kolou, mňa drbne :D :D :D A syna zmerala? ČI je zospodu vhodný pre teba ? :D

elizabeth175421
8. aug 2025
@drahomirrra

@elizabeth175421 ČI som zospodu vhodná pre jej syna :D :D :D Ja som sa skoro zadusila kolou, mňa drbne :D :D :D A syna zmerala? ČI je zospodu vhodný pre teba ? :D

@drahomirrra haha 😃toho v detstve kontrolovala 😁 muž našťastie vie urobiť poriadky a stretávanie je minimálne. Inač by som už v tej Ilave sedela, ako píše @lenka_matko