Sympatie k staršej žene
Dobrý večer som chalan. Chcel by som len radu od vás. Istú dobu sa mi páči jedna žena z práce. Chcel by som sa s ňou viac spoznať, zblížiť ale neviem ako jej to povedať. Vieme sa porozprávať spolu ale je to zväčša o práci, ale cítim že ma ma rada ale neviem či len ako kolegu alebo aj nieco viac. Ja som mladší chalan niečo po 20.. problém asi možno je že ona je staršia o niekoľko rokov a bojím sa jej niečo naznačiť. Ti ktorí si chcú robiť posmech z toho že je staršia prosím radšej sa k tomu nevyjadrute prosím.. chcel by som radu či jej vôbec niečo hovoriť alebo nie. Ďakujem
@zuzkalujza ja som jej už asi 2-3 krát naznačoval a prišlo mi z toho že je nerozhodna lebo raz povedala že nevie potom povedala že možno a potom že pôjde niekedy von keď bude pekne tak neviem či sa vôbec do toho púšťať a má aj dve deti takže ja neviem vôbec tiež. Ale ako je milá a sympaticka ale to asi nestačí
@roman9763 držím palce...ale vec ktorú ti povie asi len žena...ak ti nejaká osoba ženského pohlavia povie "možno" tak na 99,99% to znamená nie, resp. nikdy
@roman9763 aby si ma spravne pochopil. Si mladucky. Ona o dost starsia a inac zmyslajuca. Pre nu su prvorade deri. A uz sa zrejme dost popalila. Ak da sancu tak vztahu kde bude mala aku taku istotu ze jej to vijde. Neviem ci by to tvoji rodicia ustali. Nesudim. Sama som slobodna matka tak viem ako to moze vidiet ona
@natalia912 síce ďakujem ale za posledné dni zisťujem že asi to nemá význam a zmysel a to Čo píšeš asi je žiaľ pravda... Ani neočakávam nič od nej lebo ani neviem na čom som
@simoncik asi máš pravdu keď sa človek zamysli nad tým tak je to presne tak ako píšeš mal som aj jednu skúsenost podobnú a nedopadlo to dobré pre mňa keďže pre ňu boli deti prvoradé a potom práca a toto je asi niečo podobné... Len ja mám problém že mladé dievčata ma až tak moc nepriťahuju
@madeline1 ahoj až teraz som si všimol správu. Dopadlo to tak že daná kolegyňa pred rokom dala výpoveď a od vtedy podstate nič o nej neviem. Takže asi všetko je tak ako má byť. Ona má svoj život a ja svoj..neviem či má niekoho alebo nie. Ale asi je šťastnejšia teraz ako bola. A ja som stále na Tom istom zatiaľ.

@lintu podstate žiadno lebo som mal vírus a teraz sa moc nebavíme