icon

Syn nechce pracovať, čo robiť?

16. feb 2020

Želám pekný večer, mám dospelého syna ktorý odmieta pracovať. Vraj on za 500€ robiť nebude. Je vyučený automechanik. Neviem čo s ním robiť, manžel aj ja sme sklamaní, čo robiť, vyhodiť ho z domu nechcem, bála by som sa oňho. Poraďte prosím, som už zúfalá.

luthine
16. mar 2020

Tento trol je uz fakt nuda. Kde je ta slecna, co nam na pokracovanie davkovala svoj zivotny pribeh? Som sa nedozvedela zaver, ci nakoniec jej milacik prisiel, ked porusili jej prispevky. Napinave ako guma v gacoch😀

panda21
16. mar 2020

@luthine bohaa aj ja čakám na pokračovanie číslo 4 či 5 a stále nič 🙈

pieksamaki
17. mar 2020

Damy hore nad mnou mozete sa aj trochu brzdit ..... vase poznamky mi pridu uz cez ciaru.
Este nevieme ako dopadneme my....velmi lahko sa poukazuje na druhych....na sebe chyby nevidime.
Autorka chcela naozaj poradit, prekonzultovat, vidiet iny pohlad tak ako kazdy clovek v inych veciach a vy ju a jej pribeh tu zosmiesnujete.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
co_co
17. mar 2020

Tu proste nie je pomoci a tak aj cela tato diskusia proste pomoct nemoze. Ona sama s nim podla mna nechce nic robit, tak naco jej aj nieco poradit a rozculovat sa nad tym. Ludia maju momentalne ine starosti

autor
17. mar 2020

@co_co Tie starosti mám aj ja, myslíte si, že mi je jedno že neviem či je dcéra v poriadku, zdravá. A tiež vnučka. Nerobte zo mňa človeka bez kúska citu.

fokuska
17. mar 2020

Ak ti to nie je jedno, preco nie si ochotna urobit tak jednoducho vec, ze dcere napises, ze sa ospravedlnujes ak si jej niekedy ublizila, ze ju prosis o odpustenie a zalezi ti na nej a na vnucke a rada by si vedela, ze su v poriadku a ako sa im dari.

Ale pockat nie... vy ste ju netyrali, nijak ste jej neublizili, nemate sa obaja za co ospravedlnovat. Cize jej nenapises a mozes mat starosti kolko len chces, ze ci su v poriadku. Ty sama si tie tsarosti sposobujes.

Hovoris jedno...ako ti na nej zalezi, ako sa bojis, chces vediet, mrzi ta, ze sa neozyva, ako vadi, ze syn nic nerobi, trapi ta to atd. Ale tvoje ciny a skutky hovoria o niecom uplne inom.

Ked uz mam byt tak hnusna, tak keby ti na tom zalezalo, tak jej pokojne ja zaklames do smsky, ze sa ospravedlnujes, len aby sa ozvala a vedela si, ze je ok. Ale tu je hrdost na prvom mieste, tak nemozes cakat, ze sa ozve.

23121974
17. mar 2020

@luthine myslíš čokoládu? 😂 Tak tú už zrušili...

retatka
Autor odpoveď zmazal
panda21
17. mar 2020

@retatka myslím že tak cca 40 strán sme sa jej snažili všetky fakt poradiť s dobrým úmyslom, pomôcť, hovorili ako čo spraviť, náš pohľad. Ale po tých jej správach a útokoch na vlastnú dcéru to viaceré vzdali. Veď si prečítajte celú diskusiu a nie nás tu odsudzovať kvôli dvom stranám..

bmuller
17. mar 2020

@retatka lenze tie s malymi detmi si (kvoli podobnemu veku) vedia seba skor predstavit v kozi jej syna ci dcery, takze si asi vedia predstavit, co mozu prezivat jej deti... cize jej radia akoby z druhej strany - z pohladu dietata, nielen z pohladu rodica

acrobaleno
17. mar 2020

Lol tvoj syn cely zivot trenoval na tuto situaciu. Byt doma, nikde nechodi a s nikym sa nestretavat.

luthine
17. mar 2020

@23121974 jaaj cokoladka to bola😃 A ja ze Hrajka. To bola ale asi ina exotka😆

karolinakr
21. mar 2020

@acrobaleno to je pravda.Jediny sa sprava zodpovedne - neroznáša bacily
@autorka škoda, že že sa nič nezmenilo v tvojej rodine.60 stran x 10 = to máš 600 odpovedí a úžitok z toho žiadny, takže všetko to bolo zbytočné.Radšej si nemala zakladať diskusiu

pieksamaki
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
21. mar 2020

No ja som teraz našla až 31 príspevkov na jednej strane x 60 stran = 1860 prispevkov !!! Preboha! To ak si si z toho už nič nevzala, tak potom bude chyba naozaj vo vás a nie deťoch

zanta3
21. mar 2020

@karolinakr ked si to takto zhrnula, tak je to fakt chore. Aaaaa zacinam si pomaly ale isto mysliet, ze jej samej uz nik nepomoze

korunka1
18. aug 2020

Tak ako fungujete?

spagetka66
Autor odpoveď zmazal
lienkashcj
5. feb 2021

Ako to skončilo? Vyrazili ste ho z domu? Nechce sa mi to celé čítať :D ... vzchopil sa? alebo...? Alebo je to blud celá táto diskusia :D

nafka0483
5. feb 2021

@lienkashcj Nic sa nezmenilo, na vsetko boli vyhovorky a potom prestala prispievat di diskusie.

mandarinka555
6. feb 2021

Nie je postihnutý? Ale chová sa tak....šiel by z domu, žeby po ňom ani smrad neostal...S prosíkom by došiel naspäť, nech ho nechám aspoň vyspať sa a hajde do práce...pokiaľ nepadne na hubu, budeš mu robiť slúžku až do päťdesiatky....svatá ty prostoto

malva123
6. feb 2021

Spori si peniaze????

anett63
6. feb 2021

Pani zlata, chyba nie je ani tak v ňom ale vo vás. Co čakáte ked chlapček ma všetko, strechu nad hlavou, jedlo, vsetko za neho vybavíte. Vy ho v tom nič nerobeni podporujete. Tak vy vo vyrobe robiť môžete a vášmu synovi je to pod úroveň? Zamyslite sa, takto si lasku a úctu od syna teda nepredstavujem. Cele zle. Začnite konať... Odklada si peniaze na narodeniny a meniny? Vážne? Za takéto chovanie by nemal dostať nič, akurát by som ho odviezla na urad práce. Len zneužíva dobrotu, naivitu a opičiu lásku svojich rodičov.

karolinakr
7. feb 2021

@mandarinka555 ja som aj hovorila, že vykazuje znamky zvlaštneho spravania nech ho prezrie psycholog.Oni zavolali psychologičku do bytu na rozhovor, syn sa otočil chrbtom a zavrel v izbe.Matka povedala,že dobre.Ani tolko autority nemaju aby ich syn posluchal v trivialnych maličkostiach nerešpektuje ich a oni si nechaju skakať po hlave. Syn ma rodičov uplne za vzduch a oni to trpia.Tak im treba, komu neni rady tomu neni pomoci..Matka donesie doktora domov a syn sa otoči zadkom a povie nebudem sa rozpravať? Toto je aurorira rodičov? Však spolupracuje cela rodina nie? Toto keby som si ja dovolila tak by nastal vybuch.Mna by ani nenapadlo sa takto spravat
Vsak ten syn sa ako nenormalny chová

lienkashcj
3. mar 2021

@nafka0483 aha. Hádam to bol len výmysel :/ ...

brembo
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
8. feb 2022

@brembo happy end sa nekona, ktovie čo je dnes, s jednym nepodarenym synom si nevedieť poradiť, mňa by naši vyhodili a bolo by po paráde. A ty si čital všetky komenty tych 59 stran? To si sa dobre zapotil pri tom